Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

Posted

On nie czyta - a to było serio - i działa w dwie strony.:razz: Już wam pisałam, że my tylko mieszkamy pod jednym dachem.
Muszę sobie innego TZ znaleźć - na boku. :lol:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnkaG napisał(a):
Hmm psy to jeden z powodów dla których się nie rozwodzę - bo co podzielę, oddam wszystkie, zabiorę wszytkie? :diabloti:
Jeszcze będziesz miała dwa sznupy - wszytko w swoim czasie. :lol:

No cóż... u mnie o podziale jednego psa nawet nie było mowy - za nic w świecie bym łobuzowi nie oddała mojego kudłaczka :shake: Mój ci on :eviltong:

A co do 2 sznupów to ogolnie mam takie marzenie o 3 czarnuchach wszelkiej wielkości :loveu: Oczywiscie w komplecie do Gimlonia, który bedzie żył w nieskończoność zdrowy i szczesliwy :loveu::lol::loveu: Tylko co do płci futrzaków cos nie moge sie zdecydować ;)

Posted

oj pańcia, pańcia naszykuj sobie aparat jak idziesz ze suniami na spacerek a tak serio to zdjęcia sliczne a to stadko sznupio-jamnicze super się prezentuje:loveu:

Posted

TZ znalazł dzisiaj przy płocie upolowaną nornicę - ciekawe której to sprawka :diabloti:
U mnie zero kopców kretów (u sąsiadów są). Kreciki wiedzą chyba co je czeka jak przybędą :evil_lol:

Posted

AnkaG napisał(a):
Futrzaki są odfutrzane co 4 m-ce. Ja sam ich nie robię - chodzą do fryzjera. Za jakieś 2 tygodnie będą ostrzyżone. :lol:

gdyby gass byla robiona co 4miechy bylaby Ctrem:evil_lol:

Posted

Psy umówione do fryca 6-7 lipiec. :cool3:

Ja jakbym miała częściej strzyc to już wogóle z torbami bym poszła. Cztery psy to 280 zł. :-( Wolę im lepszą karmę kupować. :lol:

Posted

AnkaG napisał(a):

Ja jakbym miała częściej strzyc to już wogóle z torbami bym poszła. Cztery psy to 280 zł. :-( Wolę im lepszą karmę kupować. :lol:

i tak sa piekniusie:loveu:w końcu sznupy i mam nadzieję, że poznam je wszystkie, bo ostatnio(rok temu:evil_lol:)sie zgapiłysmy:roll:

Posted

AnkaG napisał(a):

dwa strzyzenia i masz nową maszybkę - nie lepiej kupić? :cool3:

Posted

Moniko ja chyba antytalent i do tego leń. :cool3: :diabloti:

PS ostanio mam znowu zapier... w pracy więc wszystkich was regularnie czytam tylko pisać nie mam siły
Dzisiaj w pokoju miałyśmy 28,5 stopnia. :angryy: Lubie cipełko ale nad morzem a nie jak siedze w robocie.
Miałam też nerwówkę bo łączyli dwa wydziały. Na szczęście w międzyczasie dwie osoby same odeszły. I tym sposobem dalej mam pracę.:lol:

Posted

to cieszymy się ze masz pracę bo teraz łatwo o pracę nie jest a co do strzyzenia sznupa to Cię popieram bo ja tez antytalent w tym temacie:shake: i nie kupie maszynki bo i tak by lezała w szafie:oops:

Posted

Ja też sobie ciagle kalkuluję cenę maszynki i moje umiejętności :razz: Tez uważam sie za antytalent strzyżeniowy. Owszem, podtrymuję gdzie trzeba, wyrównam od biedy Gimlasia na końcu i pod brzuchem, zeby śmierdzące futerko usunąć, ale porzadne strzyżenie to nie dla moich rąk :cool3:

Duzo płacisz za strzyzenie :crazyeye: Ja płaciłam jako stary klient (od poczatku zakładziku) 40 zł za minisznupka. Dopiero teraz, po moim buncie, że fryzjerka ma przestać pracować charytatywnie (świetna dziewczyna i niezła fryzjerka), płacę 50 zł za strzyżenie albo 60 zł za trymowanie.