AnkaG Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 On nie czyta - a to było serio - i działa w dwie strony.:razz: Już wam pisałam, że my tylko mieszkamy pod jednym dachem. Muszę sobie innego TZ znaleźć - na boku. :lol: Quote
tangerine74 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 AnkaG napisał(a):Hmm psy to jeden z powodów dla których się nie rozwodzę - bo co podzielę, oddam wszystkie, zabiorę wszytkie? :diabloti: Jeszcze będziesz miała dwa sznupy - wszytko w swoim czasie. :lol: No cóż... u mnie o podziale jednego psa nawet nie było mowy - za nic w świecie bym łobuzowi nie oddała mojego kudłaczka :shake: Mój ci on :eviltong: A co do 2 sznupów to ogolnie mam takie marzenie o 3 czarnuchach wszelkiej wielkości :loveu: Oczywiscie w komplecie do Gimlonia, który bedzie żył w nieskończoność zdrowy i szczesliwy :loveu::lol::loveu: Tylko co do płci futrzaków cos nie moge sie zdecydować ;) Quote
AnkaG Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Zawsze bezpieczniej jedna płeć. :evil_lol: Ja dlatego mam same suki. Quote
Doginka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ja popieram z tą jedną płcią:diabloti: Dlatego mam 2 psy:p Quote
AMIŚKA Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 I znowu aparatu nie wzięła:razz::razz: i biedne sznupki bez zdjęc byłyby...:lol::lol: Quote
madziamn Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 oj pańcia, pańcia naszykuj sobie aparat jak idziesz ze suniami na spacerek a tak serio to zdjęcia sliczne a to stadko sznupio-jamnicze super się prezentuje:loveu: Quote
JamniczaRodzina. Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Amiśka dobrze ,że Ty masz aparacik zawsze ze sobą :pto możemy pooglądać sesję zdjęciową :loveu:Super modelki. Quote
AnkaG Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Amisia lubi pstrykać w przeciweństwie do mnie. :eviltong: Jeszcze mi kazała modelki ustawiać. :lol: Dziękujemy Amisiu za foteczki. :lol: Quote
AnkaG Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 W schronach wysyp miniatur i średniaków. Masakra :-( Quote
Doginka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 foteczki przesliczne:loveu:, tylko mi się przez nie strona rozjechała:crazyeye::mad: Trzeba uzywać entera;) Quote
AnkaG Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 TZ znalazł dzisiaj przy płocie upolowaną nornicę - ciekawe której to sprawka :diabloti: U mnie zero kopców kretów (u sąsiadów są). Kreciki wiedzą chyba co je czeka jak przybędą :evil_lol: Quote
tangerine74 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Jakie zafutrzone dziewuszki :crazyeye: Nakazujemy odfutrzyć ;) Niech sie wywietrzą choc trochę ;) Quote
AnkaG Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Futrzaki są odfutrzane co 4 m-ce. Ja sam ich nie robię - chodzą do fryzjera. Za jakieś 2 tygodnie będą ostrzyżone. :lol: Quote
ariss Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 AnkaG napisał(a):Futrzaki są odfutrzane co 4 m-ce. Ja sam ich nie robię - chodzą do fryzjera. Za jakieś 2 tygodnie będą ostrzyżone. :lol: gdyby gass byla robiona co 4miechy bylaby Ctrem:evil_lol: Quote
AnkaG Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Psy umówione do fryca 6-7 lipiec. :cool3: Ja jakbym miała częściej strzyc to już wogóle z torbami bym poszła. Cztery psy to 280 zł. :-( Wolę im lepszą karmę kupować. :lol: Quote
ariss Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 AnkaG napisał(a):Psy umówione do fryca 6-7 lipiec. :cool3: Ja jakbym miała częściej strzyc to już wogóle z torbami bym poszła. Cztery psy to 280 zł. :-( Wolę im lepszą karmę kupować. :lol: i tak sa piekniusie:loveu:w końcu sznupy i mam nadzieję, że poznam je wszystkie, bo ostatnio(rok temu:evil_lol:)sie zgapiłysmy:roll: Quote
malawaszka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 AnkaG napisał(a):Psy umówione do fryca 6-7 lipiec. :cool3: Ja jakbym miała częściej strzyc to już wogóle z torbami bym poszła. Cztery psy to 280 zł. :-( Wolę im lepszą karmę kupować. :lol: dwa strzyzenia i masz nową maszybkę - nie lepiej kupić? :cool3: Quote
AnkaG Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Wasiu nie wystarczy mieć maszynkę, żeby ostrzyc sznupa - trzeba jeszcze umieć. :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Anka jak ja się jako tako nauczyłam to i ty dałabyś radę ;) Quote
AnkaG Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Moniko ja chyba antytalent i do tego leń. :cool3: :diabloti: PS ostanio mam znowu zapier... w pracy więc wszystkich was regularnie czytam tylko pisać nie mam siły Dzisiaj w pokoju miałyśmy 28,5 stopnia. :angryy: Lubie cipełko ale nad morzem a nie jak siedze w robocie. Miałam też nerwówkę bo łączyli dwa wydziały. Na szczęście w międzyczasie dwie osoby same odeszły. I tym sposobem dalej mam pracę.:lol: Quote
madziamn Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 to cieszymy się ze masz pracę bo teraz łatwo o pracę nie jest a co do strzyzenia sznupa to Cię popieram bo ja tez antytalent w tym temacie:shake: i nie kupie maszynki bo i tak by lezała w szafie:oops: Quote
tangerine74 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ja też sobie ciagle kalkuluję cenę maszynki i moje umiejętności :razz: Tez uważam sie za antytalent strzyżeniowy. Owszem, podtrymuję gdzie trzeba, wyrównam od biedy Gimlasia na końcu i pod brzuchem, zeby śmierdzące futerko usunąć, ale porzadne strzyżenie to nie dla moich rąk :cool3: Duzo płacisz za strzyzenie :crazyeye: Ja płaciłam jako stary klient (od poczatku zakładziku) 40 zł za minisznupka. Dopiero teraz, po moim buncie, że fryzjerka ma przestać pracować charytatywnie (świetna dziewczyna i niezła fryzjerka), płacę 50 zł za strzyżenie albo 60 zł za trymowanie. Quote
AnkaG Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 To jest strzyżenie z trymowaniem - jeden pies jest robiony ok. 3 godz. Mogę zaprowadzic do opitolenia maszynką za 30 zł. ;) Quote
Recommended Posts