AMIŚKA Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 OO to może już lepiej bedzie? Nuka wracaj do zdrówka:lol: Quote
malawaszka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 o kurcze biedna Nuśka, oby już było tylko lepiej :kciuki: Ania a jak już Wam się uspokoi ze zdrówkiem to zerknij proszę i może uda Ci się czegoś więcej dowiedzieć? adopcja - adopcje - psy - 472/09 - Schronisko Dla Zwierząt w Szczecinie Quote
madziamn Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Nuczka trzymaj sie i zdrowiej ale jak już poleciała do płotu to dobrze wróży. Ojej znowu schroniskowa bida:shake::-(. Quote
Doginka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Anulka, będzie dobrze, ja to już kilka razy zaliczyłam (krwotoczne zapalenie jelit i żołądka):razz: - na coś takiego mi to wygląda po Twoim opisie;) Będzie dobrze:loveu::calus: Quote
AnkaG Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Nuczka już lepiej - poimy ją kleikiem z siemienia lnianego - strzykawką do pysia. Ostatni raz wymiotowała o 6 rano wczoraj. Leki zadziałały :lol: Człapie po chałupce, wychodzi na ogródek ale słaba jest. Z nią jeszcze ten problem, że ona wogóle wody nie pije - miska z woda nie istnieje dla niej. Pytałam wczoraj wetki czy zna jeszcze jakiegoś psa co nie pije wody - nie zna :cool3: Quote
madziamn Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 dobrze ze już chociaż troszke lepiej a z ta wodą to rzeczywiscie dziwne bo ja też nie znam takiego psa Quote
AnkaG Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Nuka odżyła. :razz: Chce jesć, jeść, jeść - a muszę ograniczać. Kazali kupić fileta z kurczaka i z ryżem podawać i namoczoną karmę. Ale małe ilości. Jutro jeszcze antybiotyk i mam nadzieję, że koniec leczenia. Dzięki, że myslicie o nas. :lol: Quote
madziamn Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ale radosne wieści. Racja nie ma co przeciążac jej organizmu zbyt duża ilością jedzenia. Lepiej częsciej a malutkie porcyjki i obserwowac. Bardzo się cieszymy że Nuczka doszła do siebie:multi:. Quote
AnkaG Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Nuka już doszła do siebie. :multi: Misiek wyjechał na Mistrzostwa Polski w disco. Od jutra do niedzieli proszę trzymać mocno kciuki. Konkurencja podobno masakryczna. :cool3: Quote
Doginka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Kochana Nuka ozdrowiała:multi::multi::multi:, bo my kciuki i 8 łap mocno zaciskalim:diabloti:;) Quote
madziamn Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Miśkowi życzymy wygranej a ze zdrówka Nuczki bardzo się cieszymy:multi: Quote
AnkaG Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Panienki dostały po kawałku wołowego ogona - Nuka tylko mięsko ze względu na ostatnią chorobę ... Quote
madziamn Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 ale szczęśliwe sunie jak to niewiele im do radości potrzeba wystarczy kawałek ogona wołowego:eviltong: Quote
malawaszka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 http://img21.imageshack.us/img21/3465/img0507dgp.jpg ale słodko :loveu::loveu::loveu: Quote
AnkaG Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Misiek po Mistrzostwach - ciekawe czy cioteczki kciuki trzymały :razz::eviltong: Wyniki: Miniformacja - I miejsce :multi: Formacja - II miejsce (hmmm nawet trener zwycięzców powiedział, że grupa Michała powinna wygrać) :cool3: Duet - II miejsce (zachwyt Miśka - startowało 37 duetów) Solo - III miejsce (chciał tylko pudło - dla mnie smutno :p) Ogólnie super - z każdego startu medal. :multi: To najważniejsze zawody w Polsce - eliminacje do Mistrzostw Europy i Świata. Na pomniejsze nawet nie jeżdżą :diabloti: szkoda im kasy. Quote
ariss Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 super wiadomości:multi::multi::multi:Wielkie Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Quote
madziamn Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 BRAWO!!!! Pewnie ze ciotki kciuki trzymały i psiaki też na łapkach. Pogratuluj od nas Michałowi. Quote
Doginka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Chyba nie wątpisz w trzymanie kciukasków:razz: Gratulacje dla Michała:p:multi: Ale ja i tak wiedziałam, że z doskonałymi wynikami wróci;)To już jest rutyna:diabloti: Quote
weszka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Misiek wymiata :multi: Super :multi: A psie minki słodkie :loveu: widać, że ogonek smakował :p Quote
AnkaG Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Misiek wrócił o pierwszej w nocy. TZ pojechał go odebrać. Nukę myślałam, że uduszę. Pańciu pojechał więc pies cały był w nerwach. :mad: Łaziła po całym łóżku próbując różnych pozycji do spania: na mojej poduszce - źle , na moich nogach - źle, rozwalona na kanapie - źle, na mojej glowie - jej łepetyna na mojej :cool3:- źle itd ... Uspokoiła się jak wrócili - godz. 1.15 - dopiero zasnęłam a rano do pracy :cool3::mad: Dziękujemy za trzymanie kciukasów :lol: Quote
madziamn Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 No co chcesz Pańcia nie było to sie psiak martwił:cool3: Quote
AnkaG Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Jutro TZ wyjeżdża na 4 tygodnie - na południe Polski. Może będzie wpadał na łikend - może ... :cool3: Maskara - zostanę z Michałem którego wiecznie nie ma i sforą psów. Sama nie jestem w stanie ich na smyczy utrzymać. :-( Na trzy dni przywożę tatę ale co dalej. :shake: Quote
AnkaG Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Zapraszam na bazarek dla sznupci Gabi - te ozdoby do paznokci to prezent sponsorów na jednym z turniejów Miśka. :evil_lol: Do tego był lakier do paznokci, odżywka do paznokci, pilniczek, cążki, szczotka do włosów. :diabloti: Na innym dostał damskie perfumy i krem +35. :eviltong: Ostatnio się udało - dostał dwa wielkie ręczniki Powerada - niebiesko czarne a ma niebieska łazienkę. Inny chłopak dostał kiedyś różowe legginsy :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ozdoby-do-paznokci-ksiazki-dla-dzieci-na-hotel-dla-sznaucerki-gabi-do-26-05-a-137931/ Quote
AnkaG Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 AnkaG napisał(a):Jutro TZ wyjeżdża na 4 tygodnie - na południe Polski. Może będzie wpadał na łikend - może ... :cool3: Maskara - zostanę z Michałem którego wiecznie nie ma i sforą psów. Sama nie jestem w stanie ich na smyczy utrzymać. :-( Na trzy dni przywożę tatę ale co dalej. :shake: TZ wraca - z pracy wyszło jedno wielkie G :-( Quote
Recommended Posts