Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doginka to właśnie ta cudna długa głowa waży dyszkę. :eviltong:

Mi się teraz z kleszczem kojarzy - mała główka a reszta .... pominę milczeniem. :cool3:

Posted

Oby zdrowie dopisało
i jajeczko smakowało,
by szyneczka nie tuczyła,
atmosferka była miła,
a zajączek uśmiechnięty -
przyniósł wreszcie te prezenty!

życzy Anka ze stadem sznupów

Posted

Wiecie ludzie są niegrzeczni :diabloti:

Jak byłyśmy z Amiśką na spacerze to jeździło dużo ludzi na rowerach.
W pewnym momencie się zagapiłam bo robiłyśmy foty i Keysi z Kają poleciały do przodu drogą. Jechało małżeństwo z dzieckiem. Akurat było błotko i wolniutko jechali. Moje sznupy zero zaintersowania nimi, przebiegły obok a facet z uśmiechem: Ale okrąglutkie psiaczki po zimie ... no niegrzeczny prawda :p

A później jechało dwóch młodych facetów - my psy na bok a jeden do drugiego śmiejąc się: jedź szybciej bo nas wielkie stado psów obronnych napadnie - no co jamniki i sznupy nie obronne?:eviltong:

Posted

No niestety niektórych niesmaczne żarty się trzymają ja jak kiedyś szłam z Duską i szedł facet z amstafem z naprzeciwka to słyszałam jak mówi do tego amstafa "patrz śniadanko idzie". Ja bym mu dała śniadanko!!! temu facetowi oczywiście to by mu w gardle stanęło:mad:. Ludzie sa rzeczywiście niegrzeczni:diabloti:

Posted

Jamniki i sznupy obronne - tupniesz nogą i trzeba je bronić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Aniu, czy Twoje sznupki też łażą za Tobą jakby były przyczepione do twoich nóg ???:razz:
Gordon łazi za mną nawet do łazienki jak cień:cool3:

Posted

Doginka napisał(a):
Jamniki i sznupy obronne - tupniesz nogą i trzeba je bronić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Aniu, czy Twoje sznupki też łażą za Tobą jakby były przyczepione do twoich nóg ???:razz:
Gordon łazi za mną nawet do łazienki jak cień:cool3:

:lol: za mna tak po domu chodzi Pepa i Figa, a na wsi to wszystkie :lol:

Posted

Nie moje tak nie łażą - ale jak ktoś zalegnie na kanapie (zawsze ktoś leży :diabloti:) to zaraz obłażą jak wszy - każda próbuje sie przykleić. Ja już pisałam, że cholerki uwielbiają spać przykryte.

Posted

Na łóżku śpi tylko Gordon i tylko w nogach, bo jak chcę go przytulić, to zaraz ucieka. Rapcio natomiast jest przylepką, dopóki go głaszczę po brzuniu, to leży przytulony i strzela urocze miny, ale jak tylko przestaję głaskać to ucieka na swoje miejsce. No i obaj, jak leżą na łóżku i ktoś chce usiąść obok nich, to zaraz uciekają:diabloti:
Ale Gordon łazi jak cień za mną:diabloti:Nawet teraz leży mi na nodze:evil_lol: