Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

Posted

Tak u mnie czasami niektóre psy śpią - tu Kajcia ... :evil_lol: Co jakiś czas nos wystawiała ale nie zdążyłam złapać ...

Cały zestaw kombinujący co tu obszczekać

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AnkaG']Tak u mnie czasami niektóre psy śpią - tu Kajcia ... :evil_lol: Co jakiś czas nos wystawiała ale nie zdążyłam złapać ...

http://img152.imageshack.us/img152/5392/obraz206mr9.jpg
Hihihihi:evil_lol:
[quote name='AnkaG']Cały zestaw kombinujący co tu obszczekać

http://img263.imageshack.us/img263/7220/obraz207ze1.jpg
Ja chcę takie figurki do ogródka:loveu::evil_lol::loveu: - jedną podobną już mam:loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha jaka mafia :evil_lol:

gdzie kupiłaś te fajowe budki czerwone? :razz:

Budki były zamówione w sklepie zoologicznym na ryneczku. Normalnie były z łączonych dwóch materiałów i tańsze ale ja chciałam takie. Każda po 80 zł.

weszka napisał(a):
Ale cz-s banda :D Wymiatają dziewczyny!

Ta wymiatają .. wszystko co koło płotu jedzie albo idzie. Pozaklejam kiedyś mordy ...
Doginka napisał(a):

Ja chcę takie figurki do ogródka:loveu::evil_lol::loveu: - jedną podobną już mam:loveu:

Już masz dwie figurki to jeszcze tylko dwie ..

Posted

malawaszka napisał(a):
kurde to ciut daleko mam na ryneczek do Szczecina :lol: ale są świetne i pewnie Luna moja by lubiła takie cudo bo ona się chować lubi :roll:

Te budki takie dość małe ale one lubią się tak zwinąć i wcisnąć. :evil_lol: Wszystkie włażą na zmianę.

Posted

Młody miał dzisiaj dzień inauguracyjny na studiach.

Wkurzał się, że znowu będzie WF, bo on ze sportów tylko taniec.

Mięli sobie wybrać ... i wybrał ..... taniec towarzyski. :roflt:

Posted

AnkaG napisał(a):

haha koniec końcem i tak wybrał to co lubi:lol:

Posted

AnkaG napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:To teraz On im pokaże:evil_lol:

Posted

Cioteczki Michał tańczy taniec nowoczesny nie towarzyski. :evil_lol:

Wiec będzie się uczyć. :eviltong:

Chłopaki to piłka , pływanie - a ten taniec towarzyski :-P

Psiarnia dużo teraz posypia bo pogoda do kitu - od dwóch dni pada.

Posted

Fot nie robię bo psy brudne, zarośnięte i skołtunione. Chyba do TOZ mnie trzeba zgłosić. :cool3::eviltong:
Tak pisałyście u siebie (madziamn i malawszka), że psy nie chcą być noszone na rękach.

Nuka może robić za yorka noszonego pod pachą.
Cały dzień wisi przyklejona, śpi przy głowie i pcha się na kolana. I zalizuje. :evil_lol:
Teraz też siedzę przy kompie a ona na kolanach siedzi. I podstawia pysia do całowania.

Nadrabia lata siedzenia w kojcu. :cool3:

Posted

AnkaG napisał(a):
Fot nie robię bo psy brudne, zarośnięte i skołtunione. Chyba do TOZ mnie trzeba zgłosić. :cool3::eviltong:
Tak pisałyście u siebie (madziamn i malawszka), że psy nie chcą być noszone na rękach.

Nuka może robić za yorka noszonego pod pachą.
Cały dzień wisi przyklejona, śpi przy głowie i pcha się na kolana. I zalizuje. :evil_lol:
Teraz też siedzę przy kompie a ona na kolanach siedzi. I podstawia pysia do całowania.

Nadrabia lata siedzenia w kojcu. :cool3:

To z Miszką sie pierwsze spotkałam ze nie lubi ale on ogolnie nie lubi jak mu się brzuszka dotyka wetce tez nie pozwolił. Dusia tez pcha sie na kolana i własnie mi na nich lezy a przytulac sie uwielbia to samo było z Fionką ona wrecz prosiła o wziecie na rączki. Myzianko dla Nuczki i suniek:loveu:.
A co do tozu to mnie tez sasiedzi chcieli zglosic jak im Fionka za duzo szczekała ze niby jej krzywde robie ach ludzie szukaja sensacji tam gdzie ich nie ma.

Posted

Żyjemy - jeszcze się nie wykąpaliśmy. Jesteśmy śmierdzące i niewyczesane. :evil_lol:

Haa haa - stoję dzisiaj w sklepie - wybieram krzyżówkę dla Michała .... Pani pyta ile syn ma lat - ja no 19.
Facet obok z wielkim zdziwieniem - Pani ma 19-letniego syna??? No pani to naprawdę musiała w przedszkolu zaczynać ... :evil_lol:

Posted

AnkaG napisał(a):
...
Facet obok z wielkim zdziwieniem - Pani ma 19-letniego syna??? No pani to naprawdę musiała w przedszkolu zaczynać ... :evil_lol:

:evil_lol::diabloti::loveu::evil_lol::loveu: ale numer