weszka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Dobrze że Amisia myśli za Ciebie! Od razu fajniej jak są takie fajne spacerowe fotki :) Quote
madziamn Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ale pieknosci te fotki. Pozdrowienia przesylam dla cioteczki Ani i glaski dla stadka;) Quote
Doginka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ciotce Anusi to sznupiaste powinny tyłek wygryźć za zapominalstwo:evil_lol::mad::diabloti: Quote
AnkaG Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Moje sznupki mnie koffają i doopki nie podgryzają :eviltong: Dzisiaj zabrała aparat :eviltong: W takich chwilach najłatwiej ufocić ... Quote
Doginka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Widzę, że nie tylko ja "w takich chwilach" robię sznupkom foty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Stadko http://img199.imageshack.us/img199/8460/img0569drj.jpg superowe :) Quote
malawaszka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 coś się chyba dziewczynki upasły troszkę co? :lol::loveu: Quote
AnkaG Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Podpasiony jest Misiek czyli Kaja. One są zarośnięte i na fotach tak jaoś szeroko wyszły. Nuka np. waży 7 kg, Keysi dla odmiany jest potężnej budowy i wzrostu. One ostatnio nie przytyły. Cały czas tyle samo ważą. :razz::eviltong: Ale Misiek jest gruby jak baleron.:cool3: Quote
Doginka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Hihihihihihi, chciałam napisać - pokaż fotę grubasa Miśka, ale zaraz doczytałam, że chodzi o Kaję:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tangerine74 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Nie wiem jak to sie stało, że dopiero teraz znalazłam Waszą galerię :shake: Moze napis w banerku za malutki? :razz: Witam sie grzecznie i melduje, ze zaczynam podgladac systematycznie.:p A tak w ogóle to jesli o psy chodzi robisz dokładnie to co mi sie marzy: wgarniasz cudownosci do domu i juz nie wypuszczasz :loveu: Mi niestety domu wciaż jeszcze brak, ale Twój przykład jest bardzo motywujący ;) Quote
malawaszka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 AnkaG - zobacz - w okol Szczecina dwa sznupki - może gdzieś słyszałas, że komuś zginęły? porozsyłaj do znajomych albo do wetów? :modla: http://www.dogomania.pl/forum/f96/sznaucerki-okolice-szczecina-znalezione-na-allegro-140557/ Quote
AnkaG Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='tangerine74']Nie wiem jak to sie stało, że dopiero teraz znalazłam Waszą galerię :shake: Moze napis w banerku za malutki? :razz: Witam sie grzecznie i melduje, ze zaczynam podgladac systematycznie.:p A tak w ogóle to jesli o psy chodzi robisz dokładnie to co mi sie marzy: wgarniasz cudownosci do domu i juz nie wypuszczasz :loveu: Mi niestety domu wciaż jeszcze brak, ale Twój przykład jest bardzo motywujący ;) W podpisie adres galerii jest od niedawna :evil_lol: A w domku przybyła tylko Nuka. Przedtem w mieszkanku miałam trzy sztuki. :lol: Miło nam, że zajrzałaś. :multi: [quote name='malawaszka']AnkaG - zobacz - w okol Szczecina dwa sznupki - może gdzieś słyszałas, że komuś zginęły? porozsyłaj do znajomych albo do wetów? :modla: http://www.dogomania.pl/forum/f96/sznaucerki-okolice-szczecina-znalezione-na-allegro-140557/ No już zajrzałam - tylko to spory kawałek od Szczecina. Quote
AnkaG Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Ulubiona pozycja Kajci - grube na grubym :diabloti: Quote
JamniczaRodzina. Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Aniu a czyja jest Kajcia panci czy pancia?:razz: Quote
Doginka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 :evil_lol:Ale sie uśmiałam z grubego na grubym:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaG Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 JamniczaRodzina. napisał(a):Aniu a czyja jest Kajcia panci czy pancia?:razz: No przeta widać czyja :razz: Moje są Keysi i Nuka. TZ - ta Esta i Kaja. Doginka napisał(a)::evil_lol:Ale sie uśmiałam z grubego na grubym:evil_lol::evil_lol::evil_lol: TZ mniej się śmiał - właśnie przeczytał :cool1: Quote
tangerine74 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 AnkaG napisał(a):Ulubiona pozycja Kajci - grube na grubym :diabloti: :lol: Bosko tak z trzema sznupami na kanapie :loveu: Mój jedynak ostatnio pobija rekordy przytulności - wykorzystuje kazdą moją chwilę na kanapie :loveu: Raz ma miesiąc albo dwa mam też jego psijaciela do opieki i wtedy czasami przytulaja sie obydwa jednocześnie :multi: Ale wciaz mi mało :razz: Z utęsknieniem wspominam czasy odwidzin Gimlasinej mamy, gdy miała kolejny miot - obkładałam sie wtedy 4 szczeniaczkami (6 tygodniowymi), a 3 dorosłe sznupy zazdrosnie pchały sie do przytulania.:loveu: Aż mnie skręca, gdy widze takie 2 sznupy szukajace domu... ale na razie jeszcze logika zwycięża :shake: Quote
malawaszka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 AnkaG napisał(a): TZ mniej się śmiał - właśnie przeczytał :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ups Quote
AnkaG Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 tangerine74 napisał(a)::lol: Bosko tak z trzema sznupami na kanapie :loveu: Mój jedynak ostatnio pobija rekordy przytulności - wykorzystuje kazdą moją chwilę na kanapie :loveu: Aż mnie skręca, gdy widze takie 2 sznupy szukajace domu... ale na razie jeszcze logika zwycięża :shake: Z czterema - Esta leży z boku i jej nie widać :lol: Mniej fajnie jest jak się śpi i wszystkie się przytulają - bo nie ma jak na bok sie przewrócic :diabloti: Jak ja bym sią logiką kierowała to też byłby jeden no może dwa ... :razz: Patrz sercem ... tym sposobem jest Nuka i Kaja. Quote
tangerine74 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ja mam czasem problem przewrócić się na drugi bok, gdy jeden Gimli sie na kołdrze rozwali :lol: Na razie nie dam rady więcej się zasznupić :placz: Tak sie mi poplatało w zyciu, ze sama jestem i korzystam z pomocy sąsiadów i rodziców w opiece nad psiakiem (urlop w Tatrach, wyjazdy słuzbowe, praca po godzinach). A oni uparcie powtarzaja, że jednym psem to jeszcze sie zajmą, ale jak bede miała wiecej, to oni odpadają... :shake: Quote
Bliss Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 piękna fotka :loveu: mój TZ odmawia stanowczo współpracy pt pies w łóżku - ale cóż - czasem pracuje nocami to nadrabiamy :diabloti: Quote
AnkaG Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 tangerine74 napisał(a):Ja mam czasem problem przewrócić się na drugi bok, gdy jeden Gimli sie na kołdrze rozwali :lol: Na razie nie dam rady więcej się zasznupić :placz: Tak sie mi poplatało w zyciu, ze sama jestem i korzystam z pomocy sąsiadów i rodziców w opiece nad psiakiem (urlop w Tatrach, wyjazdy słuzbowe, praca po godzinach). A oni uparcie powtarzaja, że jednym psem to jeszcze sie zajmą, ale jak bede miała wiecej, to oni odpadają... :shake: Hmm psy to jeden z powodów dla których się nie rozwodzę - bo co podzielę, oddam wszystkie, zabiorę wszytkie? :diabloti: Jeszcze będziesz miała dwa sznupy - wszytko w swoim czasie. :lol: Bliss napisał(a):piękna fotka :loveu: mój TZ odmawia stanowczo współpracy pt pies w łóżku - ale cóż - czasem pracuje nocami to nadrabiamy :diabloti: Jak chciałam pierwszego psa czyli Estę to musiałm obiecac, że nie będę brała do łózka, pies bedzie tylko na posłaniu itp. :p Zgadnij kto po 2 tygodniach wziął biedne psiątko do łóżeczka. :eviltong: Ja byłam słowna. :lol: Czasami mnie wkurzają bo wszystko dla nich ale cóż - rozpieściło się to się tak ma. :evil_lol: Ale żebrania przy stole nie ma. Czasami im cos dam ale jak powiem: nie ma nic poszły stąd - to odchodzą. Nie reaguję na wpatrzone oczka :eviltong: A wogóle mózg mi się dzisiaj lasuje - 12 godzin w pracy generalnie przy kompie. :-( Quote
malawaszka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 AnkaG napisał(a): A wogóle mózg mi się dzisiaj lasuje - 12 godzin w pracy generalnie przy kompie. :-( ooo to samo mam :p a jak TZ przeczyta to o powodach do nierozwodzenia się? :cool1::lol: Quote
Recommended Posts