lidka_park Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 LALUNA napisał(a):IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ?:razz: A skad jest, a ma jakieś dosiadczenie z Psami no i wogóle czy prześwietliłaś czy bedzie super Pania dla niezwykłej LA Negry? :razz: I kiedy chce wziasć i czy juz mozemy sie cieszyć tak ? :multi: No wiec tak... zapytała tylko, jak La Negra dogaduje sie z innymi psami, bo ma 4-miesięcznego biarda i chciałaby wiedzieć, czy ewentualnie psiaki sie dogadają :) niestety, nie napisała skąd jest. Powiedziała też, że odezwie sie dopiero w srode po Świetach, a więc 3majcie kciuki :cool3: Quote
LALUNA Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 No wiec tak... zapytała tylko, jak La Negra dogaduje sie z innymi psami, bo ma 4-miesięcznego biarda i chciałaby wiedzieć, czy ewentualnie psiaki sie dogadają :smile: niestety, nie napisała skąd jest. Powiedziała też, że odezwie sie dopiero w srode po Świetach, a więc 3majcie kciuki :cool3: A przesłałaś jej fimik? I powiedziałaś ze się super dogaduje i jakby co to dostanie wskazówki jak zapoznac i będzie dobrze:razz: Quote
lidka_park Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 tak, powiedziałam ze jak najbardzie bo przeciez jest na wybiegu z innymi suniami :) filmiku nie wysłałam, ale to nadrobie :) Quote
LALUNA Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 A ja już napisałam parę słów na forum briarda, jaka z niej zgodna i miła panienka ;) Quote
LALUNA Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Nowy dzionek wstał, Matusz juz się wyrandkował nam i z zapałem nowe fotki wklei nam :evil_lol: Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Już, już wszystko wstawiam i nadrabiam zaległości, wczoraj nie mogłem wybaczcie ;) Filmik: http://www.youtube.com/watch?v=TTDCrs63VhY Niestety nic się nie dowiedziałem o suni, bo nie było wczoraj kierowniczki tylko jej mąż, on niestety nic nie wie o La Negrze.... Quote
LALUNA Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Co to za breja w tym korycie :angryy: :placz: Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 LALUNA napisał(a):Co to za breja w tym korycie :angryy: :placz: nie wiem.... widzisz niestety... Quote
LALUNA Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Lidka masz tu drugi filmik, wyslij tej Pani, moze przyspieszy jej decyzję. Przecież to jakas breja, do niczego niepodobna. Nie iem jak długo pies może na niej wyciagnąć:placz: I nowe zdjecia jej poslij. Quote
AniaB Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 o litości, no właśnie - co sunieczka wyjada z tego pojemnika? matusz - co psiaki u was dostają do jedzenia..? ale wydaje mi sie, ze sierść w miare dobrze wyglada na tych zdjeciach.. suni tzreba domu, nie ma dwóch zdan.. Quote
monita Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zdjęcia super :p Dla mnie to ona bardziej sznaucera przypomina ;) Tzn mixa z briardem :p Ale nie przejmujcie się mną, to takie małe zboczenie, co do tej rasy :loveu: Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 AniaB napisał(a):o litości, no właśnie - co sunieczka wyjada z tego pojemnika? matusz - co psiaki u was dostają do jedzenia..? nie wiem tego tak dokładnie, wiem ze to jakies mięso, różności pewnie tam pomielone i zmieszane... Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Laluna dla Ciebie filmik gdzie jest między innymi też La Negra :) http://www.youtube.com/watch?v=R-9X8J7lsFw Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 monita napisał(a):A mnie się filmiki nie otwierają :comp26: sprawdź czy masz zainstalowaną jawę... albo poczekaj, bo nie zawsze się otwierają od razu... Quote
LALUNA Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 monita napisał(a):A mnie się filmiki nie otwierają :comp26: A mi się otwierają :eviltong: Wyślij tej Pani Quote
monita Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Ehhh :p Mam javę, ale jakąś starą wersję i dlatego nie działają :comp26: Quote
Recommended Posts