Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
no nie wiem nie wiem :siara: zobaczę co da się zrobić,,,,:evil_lol: ...:cool1:

Ciotka Aga twardziela zgrywa, a pewnie tam płacze po kątach, ze jej wszystkie śliczne kudłacze zabieraja z Ostródy:evil_lol:

Ale masz cały tydzień, coby je pomiziać, pogłaskać i wycałować na pożegnanie. :eviltong:

Posted

Laluna pisala dzis domnie w sprawie transportu, jade 5maja do warszawy,jesli to nie jest za pozno, dajcie znac, a ja zawioze;) bardzo prawdopodobne, ze bede etz wiezc szczeniaka Alaskana Malamuta

Posted

patch75 napisał(a):
Laluna pisala dzis domnie w sprawie transportu, jade 5maja do warszawy,jesli to nie jest za pozno, dajcie znac, a ja zawioze;) bardzo prawdopodobne, ze bede etz wiezc szczeniaka Alaskana Malamuta

Patch chyba juz nie aktualne, bo Moka przyjedzie po La Negre w te sobote.
Sama rozumiesz: serce nie sługa ;)

Ale i tak wiem że jakby co to na Ciebie mozemy liczyć :loveu:

Posted

:lol::lol::lol::lol: a wiesz,zeja etz tak kiedys pomyslalam:lol: no i konduktorka tak ostatnio inaczej na mnie patrzy...:lol: 'handlara, nie ma co' pewnie sobie mysli...

Posted

patch75 napisał(a):
:lol::lol::lol::lol: a wiesz,zeja etz tak kiedys pomyslalam:lol: no i konduktorka tak ostatnio inaczej na mnie patrzy...:lol: 'handlara, nie ma co' pewnie sobie mysli...

uważaj zeby konduktorka tematu na dogo o Tobie nie założyła "handlara z Warmii, pomózcie" ;) :evil_lol:

Posted

uważaj zeby konduktorka tematu na dogo o Tobie nie założyła "handlara z Warmii, pomózcie" ;-) :evil_lol:

Co ty Patch to mądra kobitka, pewnie wcisneła jej historyjkę ze w stolicy na psach z Ostóy można zarobic. Tylko patrzec jak sie kolejka ustawi po kudłacze z Ostródy, a tu klapa. Ani jednego kudłacza. :eviltong:
Aga bedzie chyba musiała jakies kudłacze z Olsztyna pożyczać.;)

Posted

LALUNA napisał(a):
Co ty Patch to mądra kobitka, pewnie wcisneła jej historyjkę ze w stolicy na psach z Ostóy można zarobic. Tylko patrzec jak sie kolejka ustawi po kudłacze z Ostródy, a tu klapa. Ani jednego kudłacza. :eviltong:
Aga bedzie chyba musiała jakies kudłacze z Olsztyna pożyczać.;)

spokojnie jeszcze ich trochę znajdziemy pewnie...jak się przejdziemy po wiatach...:shake:

Posted

[quote name='weszka']Trochę mnie tu nie było i tyle zmian. Wszystkiego nie mam czasu do tyłu czytać ale wygląda na to że La Negra jedzie do Wawy do domk, czy tak???
Tak, do Moki. Wszystko sie na moich topikach o kudłaczach pomieszało i teraz juz nikt nic nie wie. Trzeba czytac o La Negrze, Iskierce i Morganie aby byc w temacie :evil_lol:
Ale przy okazji Weszka powinnas odwiedzic temat Morgany. Miał Cie po rasie zainteresować
Szukamy Morganie domku stałego na cito. I tu nie będe sie zbytnio upierać ze to niewyrosnięty briard :diabloti:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=61511

Posted

[quote name='LALUNA']Tak, do Moki. Wszystko sie na moich topikach o kudłaczach pomieszało i teraz juz nikt nic nie wie. Trzeba czytac o La Negrze, Iskierce i Morganie aby byc w temacie :evil_lol:
Ale przy okazji Weszka powinnas odwiedzic temat Morgany. Miał Cie po rasie zainteresować
Szukamy Morganie domku stałego na cito. I tu nie będe sie zbytnio upierać ze to niewyrosnięty briard :diabloti:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=61511

Właśnie usiłuję przebrnąć przez wątek Morgany. To słodka mini biedaczka :shake: :-(

Posted

Co tu tak cicho u La Negry? :razz:
Nikt nie odlicza dni do soboty :cool3:
A Aga była wczoraj odwiedzić La Negre, czy jest wszystko w porządku i pewnie jej szepnęła na uszko ze już niedługo bedzie miała wspaniały domek. :multi:

Posted

tak tu cicho bo serwerek chyba nawala!Od wczoraj mam trudności z przebrnięciem od strony do strony.
przygotowania trwają,a jakże!!!!był już telefon do weta,wizyta umówiona! fiprex zakupiony,obroża i smycz czekają(na razie używane ,ale za tydzień dobierzemy "pod kolor oczu".
najwięcej czasu i energii na razie tracę na odpowiedzi PO CO MI DRUGI PIES I DO TEGO TAKI WIELKI NO I ZE SCHRONISKA!!!????
;).Odliczam godziny!

Posted

najwięcej czasu i energii na razie tracę na odpowiedzi PO CO MI DRUGI PIES I DO TEGO TAKI WIELKI NO I ZE SCHRONISKA!!!????

Tobie do niczego, ale jej bardzo, bardzo potrzebne do szczęścia i godnego życia. Wiec nie pytaj sie siebie tylko jej ;)

A dogo wczoraj strasznie przymuliło.:evil_lol:

Posted

Tak...wczoraj poszłam do La Negry jak wróciliśmy z Olsztyna z psiakami...

ona wcale taka wielka nie jest...ot taki piesio...:)

nie mówiłam jej nic bo nie chciałam, żeby "bibę" pożegnalną robiła...na boksie bo na kacu jechac autem to średnio miłe ;)...

ale tak serio...napewno będzie tęsknić za koleżankami bo uwielbia się z nimi bawić i jak ma do wyboru człowieka za siatką albo zabawę np. z Julką to wybierze to drugie ;)