lidka_park Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 ups, troche namieszałam z tymi postami... ale wiadomo o co chodzi ;) Quote
LALUNA Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 lidka_park napisał(a):ups, troche namieszałam z tymi postami... ale wiadomo o co chodzi ;) No wiadomo, chodzi o molestowanie;) Quote
Matusz Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 LALUNA napisał(a):No wiadomo, chodzi o molestowanie;) hehehe:evil_lol::evil_lol: oj cioteczki :D :eviltong::eviltong: Quote
Matusz Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Lidka a skąd jest ta pani ????????????:cool3::cool3: Quote
BoWa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No to ciekawe jak suńka do kotów nastawiona? Test konieczny :cool3: Quote
LALUNA Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 GoWa napisał(a):No to ciekawe jak suńka do kotów nastawiona? Test konieczny :cool3: Psy do swoich kotów bardzo szybko się przyzwyczajają. Moja jak widzi kota to go goni i nic jej nie powstrzyma. Ale kiedy poszłam do koleżanki która ma kota i psy. Ta sama suka kiedy podszedł do niej kot, była tak zdziwiona że siedziała i przygladała sie kotu który siedział przed nią. A w końcu chciała go polizać na powitanie. A obcemu psu pewnie by wtłukła.:evil_lol: Quote
Matusz Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 La Negra pokaż się na pierwszej stronie !! Szybko ! Quote
monita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Hopaj Hopaj :multi: ( tylko żeby to coś dało ) :razz: Quote
supergoga Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Mam konkretne i nieźle brzmiące pytanie w sprawie suni: witam. Mam pytanie odnośnie tej suni. czy jest ona po sterylizacji ponieważ mam już 2 pieski , jedną suczkę i pieska, a wolała bym nie dopuścić do sprowadzania na świat kolejnych szczeniaczków. Bardzo proszę o odpowiedź myślę, że miała by u mnie dobry domek. Jeśli sunia jest po sterylizacji proszę o opisanie jej zachowania względem innych psów i ludzi. email: labeoo@go2.pl Bardzo proszę, przejmijcie już kontakt, ja odpisze tylko że informacje o suni bedą od Was. Może coś się wykluje. Quote
Aga_Mazury Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dostałam identyczny mail w sprawie innej suni dzięki Laluna za odpisanie :) Quote
supergoga Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Może choć jedna sunia znajdzie domek.U nas też pan ostatnio napisał emaila w sprawie 2 piesków - nie był do końca zdecydowany.Po otrzymaniu od nas odpowiedzi i opisaniu psiaków - podjał decyzję i nasz Kleks - który tyle w schronie siedział ma super domek. Może i teraz tak będzie. Quote
Aga_Mazury Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 supergoga napisał(a):Może choć jedna sunia znajdzie domek.U nas też pan ostatnio napisał emaila w sprawie 2 piesków - nie był do końca zdecydowany.Po otrzymaniu od nas odpowiedzi i opisaniu psiaków - podjał decyzję i nasz Kleks - który tyle w schronie siedział ma super domek. Może i teraz tak będzie. trzymam za to kciuki :kciuki: Quote
Matusz Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 i ja także trzymam kciuki !!:kciuki::kciuki: Quote
monita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ale wspaniałe wiadomości :multi: :multi: :multi: Tak Tak trzymamy kciuki :thumbs: Quote
LALUNA Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Wiadomośc będzie wspaniała jak się skończy happy endem ;) Quote
Matusz Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 LALUNA napisał(a):Wiadomośc będzie wspaniała jak się skoczy happy endem ;) nom, racja !! Quote
Recommended Posts