malagos Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 A ta maleńka podobna do Negry, Iskierka, moze tez sie spodoba? :cool3: Quote
LALUNA Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 malagos napisał(a):A ta maleńka podobna do Negry, Iskierka, moze tez sie spodoba? :cool3: RAczej Pani gustuje w briardach, bo juz ma takiego. Dla Iskierki szukamy miłosnika pudli;) Quote
malagos Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 To ja jestem miłosnikiem pudli! :diabloti: Laluna, napisz proszę, ze Iskierka to mieszaniec buldoga z terierem, to moze jej nie bedę chciała :razz: Ale i tak jej nie mogę wziać :-( Quote
sahara Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='monita']A co to, za Iskierka ?? Proszę o linka :p Proszę bardzo :lol: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=56297 Quote
AniaB Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 iskierka to taki pudelek z ogonkiem:loveu: a za la negrę trzymam kciuki żeby uśmiechneło sie do niej szczescie juz natychmiast:loveu: Quote
LALUNA Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 malagos napisał(a):To ja jestem miłosnikiem pudli! :diabloti: Laluna, napisz proszę, ze Iskierka to mieszaniec buldoga z terierem, to moze jej nie bedę chciała :razz: Ale i tak jej nie mogę wziać :-( Pudelek pudelek śliczny pudelek i tera kombinuj :eviltong: Quote
sahara Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 LALUNA napisał(a):Pudelek pudelek śliczny pudelek i tera kombinuj :eviltong: Wydaje mi się że komus tymczas się zwolnił :razz: ;) :evil_lol: Quote
weszka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 I co z tą panią zainteresowaną La Negrą??? Jakieś postępy??? Quote
lidka_park Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 weszka napisał(a):I co z tą panią zainteresowaną La Negrą??? Jakieś postępy??? niestety, jak narazie cisza Quote
monita Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Hmmm chyba będzie trzeba, zacząć działać, wśród sznauceromaniaków :p Quote
weszka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Mimo że to ponoć bardziej briard :diabloti: Ale wszystkie bidy są nasze i tylko to się liczy :lol: Quote
LALUNA Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Mimo że to ponoć bardziej briard :diabloti: Dobrze gada :diabloti: Ale wszystkie bidy są nasze i tylko to się liczy :lol: Tez pikne to jest, tym bardziej że na B :lol: Dac jej za to :popcorn: Quote
monita Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 LALUNA pomęcz tą Panią z briardziego forum :razz: Quote
LALUNA Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='monita']LALUNA pomęcz tą Panią z briardziego forum :razz: To Lidka ma namiar na nią Quote
weszka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Tak, pomolestuj tylko delikatnie żeby nie było afery :evil_lol: Quote
Matusz Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 lidka_park napisał(a):Dostałam dłuuuugiego maila od tej pani:) jest w szoku, ze nasza śliczna jest tak popularna :p Prosiła, by wszystkich pozdrowić ;) Ta pani ma doswiadczenie jeśli chodzi o psy ze schroniska i jak najbardziej chciałaby przygarnąć La Negrę. Jednak dobrze wie, że to decyzja na całe życie, ale z drugiej strony wie, ze liczy sie każdy dzień. Poprosiła, aby dac jej jeszcze troche czasu. Ma domek i duzo miejsca, gdzie nasza maleńka mogłaby biegać, z tym, ze ta pani ma dużo kotów, więc trzebaby sprawdzić jak La Negra na nie reaguje. Krótko mówiąc, 3majcie kciuki, musi sie udać :) Dziękuję za pozdrowienia :D i 3mam kciuki za La Negrę !! Naszą piękną briardkę :loveu::loveu: :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
lidka_park Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dostałam dłuuuugiego maila od tej pani jest w szoku, ze nasza śliczna jest tak popularna Prosiła, by wszystkich pozdrowić Ta pani ma doswiadczenie jeśli chodzi o psy ze schroniska i jak najbardziej chciałaby przygarnąć La Negrę. Jednak dobrze wie, że to decyzja na całe życie, ale z drugiej strony wie, ze liczy sie każdy dzień. Poprosiła, aby dac jej jeszcze troche czasu. Ma domek i duzo miejsca, gdzie nasza maleńka mogłaby biegać, z tym, ze ta pani ma dużo kotów, więc trzebaby sprawdzić jak La Negra na nie reaguje. Krótko mówiąc, 3majcie kciuki, musi sie udać Quote
weszka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 :kciuki: :kciuki: :kciuki: Tylko to czekanie... no ale lepiej niech się Pani dobrze nad tym wszystkim zastanowi żeby później nie było problemów. Quote
Recommended Posts