patch75 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 to La Negra juz w swoimnowy domku!! superowo!! a mnie takie kudlacze coraz bardziej sie podobaja:loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 wwrrrrrrrrrrrrr:angryy::angryy::angryy: posty giną jak igła w stogu siana !! :mad::mad: w subskrypcjach jest ,że ktoś napisał, wchodzę i nic nie ma.... Czy ktoś wie kiedy w końcu dogo przestanie szwankować ??:roll: Quote
moka1 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Wiem,że pewnie powinnam założyć nowy wątek ,ale dopóki Dogo chodzi tak byle jak szkoda mi czasu.Dlatego jeszcze tu relacja z pierwszej nocy w domu. Megra zachowuje sie WZOROWO.Około 2 w nocy usłyszalam jak Maciek czule przemawia ciućkajacym głosem-"no zaraz zaraz,Megrusiu ,pańcio tylko spodenki i buciki założy i ZROBIMY siusiu i kupkę,no zaraz kochana . I tym podobne. O 6.30 wstała Magda i pomaszerowali już oboje z obiema sukami nad Wisłę.Pełna sielanka! Zobaczymy tylko jak będzie z zostawaniem w domu bez nas,czy czasem nie zaczną się skowyty i drapanie drzwi plus kłótnie z Mopi.Megra nie prowokuje konfliktu,bierze po prostu wszystko jak swoje.Widzę ,że Mopci powoli przestaje sie to podobać ,ale pierdoła ustępuje...... Quote
LALUNA Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 ale za to ja walczyłam z choroba lokomocyjną A znasz sposób z plasterkiem na pępku? Spóbuj metoda wypróbowana przez koleżanke na dziecku i pomaga. Wiem,że pewnie powinnam założyć nowy wątek Nic nowego nie zakąłdaj. o jest tak ze zmienia się tytuł tego wątku i Moderator przenosi watek do topicu w nowym domu. Ale to moze kilka dni potrwać, wiec nie przejmuj się, pisz w tym a w końcu któregoś dnia znajdziesz go w maja juz domek. Zdjecia jak nie umiesz wklejac mozesz przesłać do mnie na maila i wkleje. Zaraz i wsylę na priv. Co do sztywnego chodu, ja się będe upierać ze to jednak jakas mieszanka briarda i one troche tak smiesznie chodza. Chociaż zdjecie można zrobić jak Cie to niepokoi. Sama mozesz zaobserwowac ze jest cos nie tak podczas wstawnia, czy widać jakis problem, czy te pierwsze kroki są inne. No i czy pies szybciej się meczy. Nie zapomnij kupic Nizoral i juz mozesz te placki mydlić z wnim i spłukiwac. To jest ludzki szampon leczniczy bez recepty. Weterynarze tez polecaja. NAm poleciła znajoma dla maliniaka bo mu sie takie małe placuszki robiły, a ja potem swojej musiałam borderce. Juz po 3-4 razach widać było poprawe. No to czekamy na nowe sprawozdania z cudownego domku :multi: Quote
jade Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Moka ale znalazłaś przyjaciółkę:multi: cudownie tak obudzić się rano i poczytać, że są fantastyczni ludzie:p Trzymaj się - wszystko będzie dobrze;) Quote
moka1 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Laluna. plasterek powiadasz? widać,że mnie nie widziałaś:lol:Toż to by musiał być plazdron jakis ,taki metr na metr!!!;) Nie radze sobie z tymi zdjeciami a dziecka znowu nie ma.próbowałam wysłać na meila do Dorcia to całe wieki sie jedno ładuje.I brzydkie jest.Poczekajcie jeszcze chwilkę cierpliwie. Megruśka pocieszna jest strasznie,taka ufna gapcia,zgodna,nie kłopotliwa.Jajeczko na miękko w ząbki kole ,eukanuba sensitive digestion może być .Wczoraj obie moje małpy grały w piłkę...winogronkiem(najpierw jednym a potem kolejnymi z kiści) cała podłoga ubabruszona,ale jej już i tak nie wiele może zaszkodzić;)A przed chwilą odbył sie galop po ogrodzie.Nie ma już moich wschodzacych funki.I dobrze im tak ,po co wschodza na trasie psich galopek;)CDN Quote
AniaB Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 moka - nie musisz zakładać nowego watku - bo to jest wątek właśnie dla negry/megry:lol: jedynie osoba, która jest autorem tego watku (laluna?) musi zmienić tytuł na domowy... Quote
moka1 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 O! teraz zauważyłam(bystrzacha ze mnie:oops:),ze jest nowy tytuł!Cudowny domek?dajcie spokój ,taka tam trochę zapyziała kamienica;):evil_lol: Quote
LALUNA Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 AniaB napisał(a):moka - nie musisz zakładać nowego watku - bo to jest wątek właśnie dla negry/megry:lol: jedynie osoba, która jest autorem tego watku (laluna?) musi zmienić tytuł na domowy... Laluna juz to napisała, tylko gdzies to wcięło :angryy: Tak samo jak zmieniała tytuł wątku tylko tez go wcięło. :angryy: Musimy wiec poczekać bo dopóki dogo nie zacznie chodzić jak trzeba to i tak pewnie nic nie przeniosą Quote
monita Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Świetnie, że Negra nie musi siedzieć już w schronie :multi: :multi: :multi: Powodzenia na nowej drodze życia ;) Może jakieś zdjęcia z domu :razz: Quote
moka1 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 O!!!I moich postów -relacji nie ma.Może byśmy sie przenieśli na Miau:mad::angryy::diabloti::mad:tam wszystko szybciej chodzi i nie przepada w jakiejs dziurze wirtualnej:mad::angryy::diabloti::mad::shake::cry::sadCyber::ghost_2: Quote
LALUNA Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Wstawie przynajmniej jedno. Patrzcie jaka morda ufna i spokojna i czarna :loveu: " class="ipsImage" alt=""> Moka, plasterkiem sie samą dziurkę w pępku zakleja:evil_lol: Quote
weszka Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 NEGRA w domu hurrrrrrrrrrra :multi: :multi: :multi: Quote
supergoga Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 To super wieść - zdejmuję więc slicznotkę z netowych ogłoszeń i życzę wszystkim szczęśćia z wzajemnych relacji.:multi: Quote
moka1 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 jakby mi ktos bardzo cierpliwy i wyrozumiały, BARDZO łopatologicznie i step by step wytłumaczył jak sie zmniejsza zdjęcia a potem jak je tu wsadzić to mam kilka z dzisiejszego spacerku!Ale tak kobylaste są ,że 6 minut pakują sie do załącznika(każde) i moje maile do Laluny tak "obciążone"wracają.Musiałabym całą noc po jednym wysyłać:oops: Quote
moka1 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 I jeszcze korzystając z chwili ,gdy dogo uprzejmie działa:diabloti:poopowiadam o Megrze.postanowiliśmy,ze imię La Negra Muchacha jako genialne zostaje.Uznajemy je za "rodowodowe";)i dorobiliśmy jeszcze przydomek "z ostródzkiego spa"jadowity trochę,więc może jakieś lepsze propozycje;) Megra będzie tak na użytek domowy bo wszyscy jesteśmy na em i mogłoby być jej przykro.Rozumiecie mam nadzieję;). Ze wszystkich rzeczy w nowym życiu podoba sie Megruśce ...TRAWA!Cuda wyczynia ,żeby przylgnąć do niej jak największą powierzchnią ciała.Rozpłaszcza sie jak naleśnik i morda uśmiechnięta od ucha do ucha.I tarzanie do upadłego.Odkrywa też radochę z tarmoszenia sznura i dzikich galopad z zabawką w pysku.jesteśmy o krok od opanowania komendy siad!Kiepsko na razie z chodzeniem na smyczy.Silna z niej baba i moja córka na spacerach powiewa jak chorągiewka:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
Matusz Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 moka1 napisał(a):I jeszcze korzystając z chwili ,gdy dogo uprzejmie działa:diabloti:poopowiadam o Megrze.postanowiliśmy,ze imię La Negra Muchacha jako genialne zostaje.Uznajemy je za "rodowodowe";)i dorobiliśmy jeszcze przydomek "z ostródzkiego spa"jadowity trochę,więc może jakieś lepsze propozycje;) Megra będzie tak na użytek domowy bo wszyscy jesteśmy na em i mogłoby być jej przykro.Rozumiecie mam nadzieję;). Ze wszystkich rzeczy w nowym życiu podoba sie Megruśce ...TRAWA!Cuda wyczynia ,żeby przylgnąć do niej jak największą powierzchnią ciała.Rozpłaszcza sie jak naleśnik i morda uśmiechnięta od ucha do ucha.I tarzanie do upadłego.Odkrywa też radochę z tarmoszenia sznura i dzikich galopad z zabawką w pysku.jesteśmy o krok od opanowania komendy siad!Kiepsko na razie z chodzeniem na smyczy.Silna z niej baba i moja córka na spacerach powiewa jak chorągiewka:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. t osuuper , że takie imię zostaje :D :D :D Laluna to ma głowę do imion :D :evil_lol: powodzenia w nauce komend, no i czekamy na zdjęcia ślicznotki !! Quote
moka1 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Wiesz co Matusz? Błąd strategiczny popełniłyśmy z Otką.Należało zabrać Cię razem z Megrą(Muchachą) jako osobistego paparazzi;)A teraz ja się wścieknę z tymi zdjęciami:-( Quote
LALUNA Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Laluna to ma głowę do imion Raczej słabość do wszystkiego co hiszpańskie. Jak myslicie co znaczy La Luna:evil_lol: ( moja briardka to Fiesta La Luna ), tyko bordery tak głupio z hiszpańska wołać bo daleko do hiszpani, wiec jedna Wendy ( siostra )Piotrusia Pana , a drugą juz dostałam z imieniem ale zostało Viola Vinyl od fiołka - bo ona jak nie jest kilerem to jest kochana i delikatna jak fiołek);) Należało zabrać Cię razem z Megrą(Muchachą) jako osobistego paparazzi;-) To go nie zabrałaś? :crazyeye: :evil_lol: A ze zdjeciami spróbuje łopatologicznie. Umieszczasz na własnym kompterze w folderze np MEGRA Potem otwierasz net i wpisujesz ten adres http://www.imageshack.us JAk Ci się otworzy ta strona to masz tam rubryke - PRZEGLĄDAJ Klikasz na przeglądaj i przeglada Twój komputer, wiec otwiersza z folderu Megra i klikasz na zdjecie które chcesz zameiscic ( pojedynczo czyli 1 zdjęcie) Pod spodem masz okienko zmniejszajace rozmiar resize image - wybierasz - 320- 240 ( for websites and email ) Klikasz dalej w okienko HOST IT I jak się ukaże na stronie to zdjecie to pod spodem zdjęcia są adresy w okienku zaznacz ten drugi i wklej adres w swój post. Z tym ze musisz najpierw klinąć okienko do wklejenia. To są te opcje nad okienkiem gdzie wklejasz wypowiedzi MAsz tam pogrubienie, pochyłe pismo, podkreselnia itd..... 14 opcja takie okienko żółte imitujace obrazek góry słoneczko to jest włąsnie ta opcja klikasz na nią i wklejasz ten skopiowany adres ( jakby się nie ukazał, to znaczy ze najpierw musisz z tego okienka 14 opcji wyczyscic to okienko z http/ No to chyba wyszło mi łopatologiocznie :evil_lol: Quote
moka1 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Laluna!owszem łopatologicznie było,ale ja muszę jeszcze łopatologiczniej.tak od dzień dobry proszę państwa oto komputer:oops:.za to wiem dużo o blastuli!;) ale siły zjednoczone (Ty,Otka i Dorcia) być może ,byc może.Uwaga,uwaga oto Megra z cyklu "cała jestem w ...stokrotkach" oraz nowa kumpela Megry-Mopi rezydentka Quote
moka1 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 nie no!!!LUDZIE!!!tak nie moze być:angryy::angryy::angryy:ja tu cały dzień walcze ze zdjeciami a one mi wyparowały???:shake::mad: Quote
Matusz Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 moka1 napisał(a):Wiesz co Matusz? Błąd strategiczny popełniłyśmy z Otką.Należało zabrać Cię razem z Megrą(Muchachą) jako osobistego paparazzi;)A teraz ja się wścieknę z tymi zdjęciami:-( hehe :D nie trzeba było :D może następnym razem:evil_lol: myślę, że Laluna dość dobrze łopatologicznie wytłumaczyła:evil_lol::evil_lol: Quote
otka123 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Moka - kobieto !!!! to ten sam pies , którego wczoraj wiozłam???? Wiem, że jedwab w płynie czyni cuda ale, żeby aż tak? Daj jakieś jedno zdjęcie w statyce, jeśli oczywiście masz! Quote
LALUNA Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Dawaj wiecej zdjęc, bo tu jest tylko ZIIIIIIIIIIII i przeleciało. :evil_lol: Jaka rozesmiana czarnulka. A kto za nią nadążył na końcu smyczki? :razz: Quote
Recommended Posts