AniaB Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 no właśnie- bo chyba już wczoraj jakiś kontakt miał byc...o ile dobrze zapamietałam... Quote
monita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 matusz5 napisał(a):Brawo !! :):);) No dzięki :eviltong: Ale dalej nie wiem jak się podlinkowuje te bannerki ?? Quote
monita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 LALUNA Mówiłam od początku, że to mix briarda i sznauca :eviltong: To upieraliście się na briarda ;) Quote
monita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 weszka napisał(a):Dopiero tu dotarłam po banerku u monity HiHi zastanawiałam się, kiedy tutaj zajrzysz :diabloti: Quote
asiek32 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ma taką śliczną mordke i te wierne oczka... poprostu słodka pomimo swojej wielkości. Co za ..... mógł wyrzucić taką kochaną sunie?:shake: Quote
AniaB Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 weszko - widze ze dotarłas.. miałam ci podesłać watek, chociaż briardy to nie sznaucerki..:lol: Quote
monita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 weszka uwielbia wszystkie cierściuchy :diabloti: Quote
weszka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 W końcu musiałam trafić. Zwłaszcza że z niej taki nie do końca briard, a nawet moim zdaniem w mniejszości ale nie będę się upierać bo nie o to chodzi. La Negra jest piękna i domku jej trzeba! Quote
monita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 weszka napisał(a): Zwłaszcza że z niej taki nie do końca briard, a nawet moim zdaniem w mniejszości To nie jestem sama, z moimi poglądami :diabloti: Quote
AniaB Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 a mnie wszystko jedno - kudłate i skołtunione i oczy niewidoczne - wszystkie dla mnie fajnizny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Matusz Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 weszka napisał(a):Podesłałam Negrusię pewnej pani... no to 3mamy kciuki ! :happy1::happy1: Quote
monita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 To powinniśmy się powoli cieszyć na domek ;) Quote
Matusz Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='monita']matusz5 jaki refleks ;) a jak monita:D :D ma sie ten refleks :Da ty widzę cały dzień na dogomanii siedziesz :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 monita napisał(a):To powinniśmy się powoli cieszyć na domek ;) Nie napalajcie się! To tylko wstępna oferta ale... zawsze trzeba mieć nadzieję :roll: Quote
Matusz Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 weszka napisał(a):Nie napalajcie się! To tylko wstępna oferta ale... zawsze trzeba mieć nadzieję :roll: ja się nie napalam, trzymam kciuki na razie !! Quote
monita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 matusz5 napisał(a):a ty widzę cały dzień na dogomanii siedziesz :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Jak szaleć, to szaleć :diabloti: Quote
monita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 weszka napisał(a):Nie napalajcie się! To tylko wstępna oferta ale... zawsze trzeba mieć nadzieję :roll: Ja się napaliłam ;) Ale to mi się udziela od przyjazdu Pyzy :p Quote
LALUNA Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='weszka']Nie napalajcie się! To tylko wstępna oferta ale... zawsze trzeba mieć nadzieję :roll: Się nie będziemy. Weszka chce coby tam wiecej procentów tego sznaucera było :eviltong: Ale nic to dla dobra La Negry moze być LALUNA Mówiłam od początku, że to mix briarda i sznauca :eviltong: To upieraliście się na briarda ;-) No bo wtedy byliśmy w przewadze :p A ja i tak wiem ze to bardziej briard Quote
Matusz Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 monita napisał(a):Jak szaleć, to szaleć :diabloti: to ty nie pracujesz ani się nie uczysz?? pytam bo nie wiem ile masz lat:eviltong::eviltong::diabloti::diabloti: a ja zawsze lubie wiedzieć o dogomaniakach conieco:cool1: Quote
monita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='LALUNA'] A ja i tak wiem ze to bardziej briard Dobrze, że mam dobre oczy i zobaczyłam co tutaj jest napisane :eviltong: Ahhh Ty uparciuchu ;) Quote
monita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 matusz5 napisał(a):to ty nie pracujesz ani się nie uczysz?? pytam bo nie wiem ile masz lat:eviltong::eviltong::diabloti::diabloti: a ja zawsze lubie wiedzieć o dogomaniakach conieco:cool1: Ale z Ciebie ciekawski chłop :eviltong: Miałam jeden dzień totalnej laby ;) Quote
Recommended Posts