LALUNA Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Widzieliście, że La Negra jest nawet na ekartce na forum AFN-u? Nie a gdzie ta ekarta?:razz: A przy okazji dowiedziałaś się coś o ślicznej czarnulce? Quote
neverend Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ciotka wstawiam spóźnione fotki...bardzo przepraszam.... Quote
Aga_Mazury Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='LALUNA']Nie a gdzie ta ekarta?:razz: A przy okazji dowiedziałaś się coś o ślicznej czarnulce? no pięknie to widać, że Ciotka jeszcze nie odwiedziła strony fundacji?:mad: www.afn.pl i nie reklamuje jej wśród znajomych...:mad: tam na stronie jest wejście na forum...na którym są ekartki:eviltong: La Negra ma około 2 lat, od roku przebywa w schronisku...jest bardzo przyjazna dla ludzi...i psiaków.....ot i tyle co wiadomo o La Negra Quote
sahara Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Aga_Mazury']no pięknie to widać, że Ciotka jeszcze nie odwiedziła strony fundacji?:mad: www.afn.pl i nie reklamuje jej wśród znajomych...:mad: tam na stronie jest wejście na forum...na którym są ekartki:eviltong: La Negra ma około 2 lat, od roku przebywa w schronisku...jest bardzo przyjazna dla ludzi...i psiaków.....ot i tyle co wiadomo o La Negra Mało tych informacji o suni, za mało dla Laluny :cool3: Zaraz zacznie wymyslać coraz to nowe testy i zadania dla Was. Już ona nie dopuści do tego żebyście się nudzili, znam to z autopsji :evil_lol: I pedzcie po nowe zdjęcia bo ciocia Laluna powie że za mało artystyczne:eviltong: Sunia prześliczna, Laluna ma dobrą rękę do adopcji nawet nie obejrzycie sie jak mała bedzie w nowym domku :loveu: Quote
LALUNA Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 wystarczy aby zacząć ogłaszać:eviltong: A stronke AFN odrobię ;) Neverend dzięki za zdjęcia:multi: Quote
LALUNA Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 trzymać kciuki na dogo Pan szuka briarda. Moze dla La Negri los sie usmiechnie. Dawać jeszcze foty. Takie ładne :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4454281&posted=1#post4454281 Quote
LALUNA Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Czekamy czy się Panu spodoba. JA bym ją brała chcąc briardowatego. No i transport nawet już mamy;) Quote
LALUNA Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Dalej czekamy, Pan jeszcze nie widział ślicznotki Quote
LALUNA Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Pan kupił z hodowli. Mam tylko nadzieje ze z rodowodowej Quote
LALUNA Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 No i nikt tu nie zagląda, ani nowych fotek nie wkleja:mad: Quote
neverend Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 no bo fotki nie wyszły...co mam tu kaszanę wklejać...??? zrobię lepsze, to wrzucę, dobra?? Quote
monita Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 A mnie ona, na tych wszystkich zdjęciach przypomina sznaucera ;) Quote
LALUNA Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 monita napisał(a):A mnie ona, na tych wszystkich zdjęciach przypomina sznaucera ;) Monita, sznaucer nie ma fajki na ogonie, wiec musi mieć coś z briarda. Zobacz jaka piekna faja na końcu ogona:evil_lol: ;) Quote
monita Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Zwłaszcza ten pychol :loveu: Pewnie to jest, jakiś super mix :mdrmed: Quote
monita Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 No faje ma ładną :diabloti: Ale ten pychol, jest taki sznaucerzy :loveu: Nie ulega wątpliwości, że sunia jest cuuudna :loveu: i musi znaleźć równie cudny domek :razz: Quote
monita Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Są jakieś wieści o suni :roll: Może ktoś się w niej już zakochał :loveu: Quote
LALUNA Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Jeszcze nie i trzeba zacząć ślicznotkę ogłaszać. Quote
Recommended Posts