Matusz Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 FELIKS Feliks to pies, szczeniak 6 miesięczny !! Jest taki młody a musi siedzieć w klatce w schronisku... Nie pozwólmy by resztę życia spędził w schronisku !! Jest bardzo łagodnym i radosnym psiakiem :) Feliks czeka na wspaniały dom, na pewno odwzajemni się wielką miłością, oddaniem i przywiązaniem do swojego pana bądź pani. Kontakt - Mateusz matik5555@wp.pl lub PW matusz5 Quote
iwop Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 trzeba mu zrobic ogłoszenia! allegro itd. Taki sliczny piesek ma szanse!:placz: Quote
Matusz Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 iwop napisał(a):trzeba mu zrobic ogłoszenia! allegro itd. Taki sliczny piesek ma szanse!:placz: Kto pomoże w ogłoszeniach i allegro ??? Quote
cytrynka10 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 jaki on sliczny i taki smutny bo nie ma swojego domu :placz: Quote
Matusz Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 iwop napisał(a):daj tekst i kontakt - ja zrobie allegro. ok :) Feliks Feliks to mały pies, jest szczeniakiem 6 miesięcznym. Jest bardzo młody, a jeszcze nie zaznał miłości od człowieka, wręcz przeciwnie - znalazł sie w schronisku w Ostródzie.... Teraz siedzi w klatce i wypatruje zza krat kogoś, kto przyjdzie i powie mu " Śliczny mały psiaku, zabieram Cię do siebie". Feliks jest bardzo łagodnym, radosnym psiakiem. Nie pozwól by Feliks resztę życia spędził w ciasnej klatce, bez człowieka, który tak bardzo jest mu potrzebny. Okaż serce i pomóż Feliksowi, on na pewno odwdzięczy Ci się miłością, oddaniem i przywiązaniem w każdy dzień. Kontakt podam na PW :) Quote
iwop Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 AUKCJA FELIKSA NA ALLEGRO: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=179029335 Kto zrobi ogłoszenia na ale gratka i czteryłapy? Quote
Matusz Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='iwop']AUKCJA FELIKSA NA ALLEGRO: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=179029335 Kto zrobi ogłoszenia na ale gratka i czteryłapy? dziękuję!! :Rose: ja mogę na alegratka, a kto zrobi na czteryłapy, aaby? i inne ? Quote
Matusz Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Cioteczko wstaw jeszcze na allegro to zdjęcie Quote
lidka_park Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Hopsaj na pierwszą, niech cie ktos wypatrzy i zabierze do domku !!!! Quote
Matusz Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Dzisiaj już dzwoniła do mnie pani z Morąga w sprawie Feliksa :) :multi::multi: Ma przyjechać w tygodniu, miejmy nadzieję,że Feliks będzie miał nowy wspaniały domek ! Pani ma już swojego szczeniaka setera irlandzkiego, ale za miesiąc wyjeżdża do Hiszpanii razem z seterem, chce psiaka dla swojej mamy:) Żeby miała towarzysza :) 3majcie kciuki !! :kciuki::kciuki: Quote
cytrynka10 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ja trzymam bardzo mocno kciuki za nasze skarby :multi: :multi: Quote
Matusz Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 W tygodniu miała przyjechać po Feliksa pani z Morąga, niestety nie pojawiła się w schronisku... Quote
iwop Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 szkoda, ja nie rozumiem on jest taki sliczny :( Quote
Matusz Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Feliks pokaż sie na pierwszej w to poniedziałkowe słoneczne popołudnie! Quote
cytrynka10 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 matusz5 napisał(a):W tygodniu miała przyjechać po Feliksa pani z Morąga, niestety nie pojawiła się w schronisku... to kobieta nie dotrzymuje słowa no cóz l;udzie juz tacy sa Quote
Matusz Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Feliks jest już w nowym domku !!! :multi::multi::multi: Quote
cytrynka10 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 to wspaniale kolejny maluch w swoim własnym domku :multi: :multi: :multi: i bedzie mógł wkoncu :Dog_run: Quote
Recommended Posts