Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam! Może mi doradzicie, szukam behawiorysty, który pomoże mi w szkoleniu psa - szkolenie z dojazdem do mnie, pies nie nadaje się do przewożenia, nawet lek. wet. do nas przyjeżdża.
Czy znacie może jakąś DOBRĄ szkołę lub osobę zajmującą się takimi szkoleniami, nie ukrywam, że zależy mi również na nie za wysokiej cenie.
Czy możecie podesłać mi w temacie linki do stron takich szkół. Tylko błagam z polecenia, bo google znajduje wiele szkół, ale skąd mam wiedzieć która jest naprawdę ok, a nie chciałabym źle wybrać.
Rejon: Warszawa i okolice (Grodzisk Mazowiecki)

Posted

[quote name='Eden']Ja Ci mogę polecić Pana Gałuszkę i jego trenerów:
[URL]http://www.wesolalapka.pl/[/URL][/QUOTE]

Dziękuję za link, patrzyłam w zakładkę szkoleń indywidualnych i jest tam napisane: "Obecnie zajęcia indywidualne są prowadzone w: Bielsku-Białej, Katowicach (centrum), Poznaniu". Zadzwonię jutro i się dopytam, bo może to nieaktualna informacja, no i mają szkolenia grupowe w tym miesiącu w Grodzisku (może wtedy byłyby możliwe indywidualne).

Mieszkam z psem, który został oddany przez poprzedniego właściciela i niestety mamy problemy z psią samokontrolą -> adhd + instynkty polujące (i właśnie to muszę jakoś opanować). To owczarek niemiecki, ciężki do opanowania, wciąż w emocjach..

Posted

[url]http://www.tresura.info/[/url]

Pan prowadzi szkolenia indywidualne na terenie Warszawy i dojeżdża samochodem do domu klienta. Czy dałby radę do Grodziska, trzeba by było zapytać.

Posted

[quote name='Beatrx']żadna wesoła łapka...
Dorplant, Agnieszka Boczula, z tym ze oni są z Warszawy, musiałabyś się indywidualnie kontaktować, a jeszcze dalej pod Warką Jamor[/QUOTE]
Jamor nie jesxt typowym szkoleniowcem:) Sam to podkresla- choc nie powiem super radzi sobie z psami:) Ja osobiscie mnoge polecic Malgorzate kuc obecnba na forum
Mega baba:) Ale to podkarpacie i lubelszczyzna:)

Posted

Dorplant nie prowadzi już szkoleń w Warszawie i okolicach, do tresura.info nie mogę się dodzwonić (jest niedziela, więc może jutro), a do Pani Agnieszki Boczula nie mogę znaleźć nigdzie telefonu. Czy ktoś mógłby wkleić linka?
Dziękuję Wam za pomoc.