Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_t']Cancer, kochana, ja się nie denerwuję na Ciebie bynajmniej, ile wkurza mnie taka postawa ludzi.
Jaka jest sytuacja z tym psiakiem? Jest formalnie pod opieką TOZ-u? Pani Prezes rości sobie prawa do niego? Czy twierdzi, że nie jest Jej, ale go nie odda?[/QUOTE]

Każdy pies wyadoptowany przez TOZ poprawia stastystykę,a przy podpisywaiu umowy życzą sobie wpłaty na TOZ . Tak że caly czas krecimy sie koło kasy

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='cancer43']Każdy pies wyadoptowany przez TOZ poprawia stastystykę,a przy podpisywaiu umowy życzą sobie wpłaty na TOZ . Tak że caly czas krecimy sie koło kasy[/QUOTE]

Czyli mam rozumieć, że pies jest pod opieką TOZ-u i TOZ zajmuje się szukaniem mu domu?
Pytam, bo tutaj chodzi, jakby brzydko to nie brzmiało niestety, o prawo własności do psa...

Posted

[quote name='cancer43']Każdy pies wyadoptowany przez TOZ poprawia stastystykę,a przy podpisywaiu umowy życzą sobie wpłaty na TOZ . Tak że caly czas krecimy sie koło kasy[/QUOTE] Czyli, jak nie wiadomo o co chodzi, to zawsze chodzi o kasę. Cancer Kochana, mój Ojciec żyje z Obcym i żyje dobrze; trzymam kciuki za Ciebie!

Posted

[quote name='paula_t']Czyli mam rozumieć, że pies jest pod opieką TOZ-u i TOZ zajmuje się szukaniem mu domu?
Pytam, bo tutaj chodzi, jakby brzydko to nie brzmiało niestety, o prawo własności do psa...[/QUOTE]

No chyba tak.

Posted

[quote name='cancer43']No chyba tak.[/QUOTE]

Czyli nie ma wyboru, trzeba podpisać umowę adopcyjną Asperka....

Jak kogoś uraziłam swoim wybuchem na Sylwię, to wybaczcie, miałam ciężki dzień i puściły mi w końcu emocje.

Posted

[quote name='paula_t']Czyli nie ma wyboru, trzeba podpisać umowę adopcyjną Asperka....

Jak kogoś uraziłam swoim wybuchem na Sylwię, to wybaczcie, miałam ciężki dzień :([/QUOTE] Spoko:lol:, żadna z nas nie jest cyborgiem, a każda ma i uczucia i problemy:lol:. Zresztą, nie sądzę, żebyś kogoś uraziła:lol:. A dzień już się ma ku końcowi i trzeba wierzyć, że jutro będzie lepiej

Posted

Na szczęście u nas jest w tej chwili tylko ,albo aż ,4st. mrozu.
A na poprawe humoru - objaw miłości jamnika mojego TZ do tatusia.
Z pól godziny temu Cycek zażyczył sobie wyjśc na dwór,za chwile wrócił z ledwo żywą nornicą i z dumą wrzucił ją tatusiowi do łóżka.Był bardzo zdziwiony ze tatuś z tego łóżka wyskoczył i pobiegł po kota .Cyckowi zdecydowanie się to nie podobało ,warczal na Celinę ale łaskawie pozwolił jej wynieśc nornice z pokoju

Posted

[quote name='cancer43']Na szczęście u nas jest w tej chwili tylko ,albo aż ,4st. mrozu.
A na poprawe humoru - objaw miłości jamnika mojego TZ do tatusia.
Z pól godziny temu Cycek zażyczył sobie wyjśc na dwór,za chwile wrócił z ledwo żywą nornicą i z dumą wrzucił ją tatusiowi do łóżka.Był bardzo zdziwiony ze tatuś z tego łóżka wyskoczył i pobiegł po kota .Cyckowi zdecydowanie się to nie podobało ,warczal na Celinę ale łaskawie pozwolił jej wynieśc nornice z pokoju[/QUOTE]

Nornicę :o :o :o

Słuchajcie, co dalej z Asperkiem? Czy możemy ustalić z tą Panią przekazanie Aspera? cancer43, jestes w stanie to ustalić czy lepiej żeby ktoś inny zadzwonił?

Posted

Asper po niedzieli zostanie adoptowany przez dom stały w Okonku. Do momentu adopcji znajdować się będzie w budzie ocieplonej słomą i polarami. Dzięki wielkie za pomoc w ogłaszaniu.

Posted

[quote name='Sylwiia_']Asper po niedzieli zostanie adoptowany przez dom stały w Okonku. Do momentu adopcji znajdować się będzie w budzie ocieplonej słomą i polarami. Dzięki wielkie za pomoc w ogłaszaniu.[/QUOTE]

A co to za domek? W jaki sposób udało się go znaleźć?

Posted

Dom znalazła lekarka, dzięki poczcie pantoflowej. Asper uda się do pary starszych ludzi mieszkających w domu i będzie psem kanapowym. Jeśli mowa o nieścisłościach, to trudno tak naprawdę szczegółowo ocenić wiek psa, kiedy był wychudzony wyglądał inaczej, drobniej, bardziej szczenięco, po paru tygodniach nabrał ciała, nieco zmężniał.

Posted

[quote name='Sylwiia_']Dom znalazła lekarka, dzięki poczcie pantoflowej. Asper uda się do pary starszych ludzi mieszkających w domu i będzie psem kanapowym. Jeśli mowa o nieścisłościach, to trudno tak naprawdę szczegółowo ocenić wiek psa, kiedy był wychudzony wyglądał inaczej, drobniej, bardziej szczenięco, po paru tygodniach nabrał ciała, nieco zmężniał.[/QUOTE]
Tak się cieszę:) Jak dobrze,że będzie miał domek a na dodatek blisko Was :) Asper jest śliczny, nieważne ile ma miesięcy, ważne ,że jest fantastycznym psiakiem:)
Byłoby super zobaczyć go na kanapie :)

• 4 weeks later...