Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W piątek rozmawiałam z Panem z hotelu. Także powiedział, że wyda nam psa nawet w nocy.

Rozmawiałam także o zachowaniu suni. Martwię się troche, że pomimo normalnych spacerów, sunia załatwia się w kojcu...
Przekazałam Paulinie, że mogą być problemy ale ona nadal chętna dać suni dom.
Tak więc wycieczka do Jeleniej Góry by night aktualna :evil_lol:

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doddy napisał(a):
W piątek rozmawiałam z Panem z hotelu. Także powiedział, że wyda nam psa nawet w nocy.

Rozmawiałam także o zachowaniu suni. Martwię się troche, że pomimo normalnych spacerów, sunia załatwia się w kojcu...
Przekazałam Paulinie, że mogą być problemy ale ona nadal chętna dać suni dom.
Tak więc wycieczka do Jeleniej Góry by night aktualna :evil_lol:

Jej potrzebna tylko wlasciwa dieta.
Psy w hotelu dostaja kasze z miesem ( drobiowe + inne odpadki miesne ). To nie kazdemu sluzy i stad te problemy. Jestem pewna , ze to nic chorobowego.

Posted

Komu w drogę temu czas :diabloti:
Jade swoje pieski oddać na jednodniowe wakacje i jutro je odbiore, bo pewnie jutro rano to nawet nie będę miała siły wyjść z nimi na spacer po takiej "wycieczce" :evil_lol:

Posted

Seaside napisał(a):
Powodzenia dziewczyny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

doddy juz w trasie..

trzymam kciuki za szczesliwa podroz

czekamy na relacje z "wycieczki" :)

Posted

Doddy, dzieki za sms-a.
Przepraszam, ze nie odpisalam, ale go nie uslyszalam ( bylam z psicami na dworze ).
Ciesze sie ogromnie, ze sunia sie Wam spodobala.... bo jest naprawde przteurocza :loveu: .
Wczoraj specjalnie zabralam swojego meza, zeby ja zobaczyl ( on lubi takie wlasnie bojowce ). Spodobala mu sie bardzo.
Chociaz, jak zostal z nia sam na dworze ( ja poszlam robic zdjecia Lusi ) , to ..... mial stracha, czy sie aby nie rzuci na niego :evil_lol: .

Ale suncia jest kochana, a ogonek to ma stale w ruchu.... ani na chwile nie przestaje nim wywijac :loveu: . Slodka dziewczyna :loveu: .
I mam nadzieje, ze odpowiednia dieta poskutkuje ( ona ma potworny apetyt :crazyeye: !). I zauwazcie, ze w hoteliku jest niedlugo, a przytyla okropnie ..... kuracja odchudzajaca potrzebna.
Pozdrawiam.

Posted

Dotarły :diabloti:
Proszę zmienić tytuł, bo sunia ma już super dom!

Trasa jak zwykle minęła nam wesoło… Ale to standard w naszym wykonaniu… Ogólnie powiem tylko, że byłyśmy atrakcją miasta Wrocławia.

Sunia jest super. Bardzo kontaktowa, pozbawiona agresji, w miarę ułożona, szybko się uczy.
W samochodzie – IDEAŁ!!!!
Przesiedziała całą drogę, opierając swoją kufę o ramię. Nawet do głowy jej nie przyszło, by przechodzić na przód.
Widać, że jeździła autem. Nawet na postojach nie wariowała, tylko siedziała sobie spokojnie, czekając co dalej.

Z nową właścicielką ogólna radość obu stron.
Sunia dostała już nowe imię, jakieś na „T” – szczerze nie pamiętam, bo jestem padnięta.
Paulina zakupiła jej nowy komplecik smycz + obroża, w kolorze wojskowego moro, w którym sunia wygląda pięknie.

Myślałam, że dacie jakąś swoją umowę adopcyjną, byśmy podpisały z Pauliną – a z braku laku, umowy nie ma. Umówiłam się, więc z Pauliną na odwiedziny w sobotę po południu w celu dopełnienia formalności i wtedy sunia będzie formalnie jej.

Czy sunia była szczepiona, chipowana lub sterylizowana w schronisku?

Ile dokładnie zapłaciliście za sunię w hoteliku? Postaramy się Wam coś zwrócić.

Jeśli sunia nie była sterylizowana, to także zobowiązaliśmy się zapłacić za sterylkę – bo powiedziałyśmy w pierwszej wersji, że każdy pies od nas jest wysterylizowany i zaszczepiony.

Później dokleję zdjęcia – marne, bo robione w nocy.

A teraz idę popracować.

Posted

doddy ogromne dzieki :) naprawde cudowną rzecz zrobiłaś dla tej suńci :loveu: :loveu: :loveu:

pozdrawiamy również nową Panią

kluska była szczepiona 09.03.2007; nie jest czipowana i nie była też tutaj sterylizowana.
Jeśli potrzebne jest zaświadczenie o szczepieniu, bardzo prosze mi podać dane właścicielki, wyślę listem.

pozdrawiam!

Posted

doddy napisał(a):
… Ogólnie powiem tylko, że byłyśmy atrakcją miasta Wrocławia.

Z nową właścicielką ogólna radość obu stron.

Ile dokładnie zapłaciliście za sunię w hoteliku? Postaramy się Wam coś zwrócić.

.

Zaciekawilo mnie to bardzo ......:roll: ... atrakcja Wroclawia ... mhhhmmm:roll:

Wyobrazam sobie radosc, bo sunia jest wspaniala :loveu: .

Za sunie zaplacilam do tej pory 120,- zl , musze doplacic za poniedzialek - 10 ,- zl jeszcze.

Posted

Atrakcją we Wrocławiu, nie w złym sensie ;)
Bardzo dużo osób nam machało, zaczepiało na światłach itd...

Co do 130zł - przesuniemy Wam w AFN jeśli zarząd AFN się zgodzi, bo tam teraz jakieś zmiany :evil_lol:

Posted

doddy napisał(a):
Atrakcją we Wrocławiu, nie w złym sensie ;)
Bardzo dużo osób nam machało, zaczepiało na światłach itd...

To CZYM Wy jechalyscie ? ? ? ? ? :roll: :roll: :roll:

Posted

Samochodem :evil_lol:

Nie wiem czemu wczoraj byłyśmy atrakcją ale ogólnie jakiś dziwny klimat chyba musiał panować w powietrzu :lol:

Najważniejsze, że z sunią już wszystko super.
Ja w sumie jak nie spanie wogóle w nocy czuję się tyż ok.

Posted

doddy napisał(a):
Samochodem :evil_lol:

Nie wiem czemu wczoraj byłyśmy atrakcją ale ogólnie jakiś dziwny klimat chyba musiał panować w powietrzu :lol:

.

A moze po prostu .... z WAS - SLICZNE DZIEWCZYNY :lol: !
A moze .... WIOSNA .....:lol:

Posted

Wprawiona w boje jezdem :diabloti:
Jeździć lubie i wiele rejonów PL zwiedziłam przez pieski.

A u suni wszystko ok. Paulina napisała mi, że wpychała się od razu do łóżka ;)