doddy Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 W piątek rozmawiałam z Panem z hotelu. Także powiedział, że wyda nam psa nawet w nocy. Rozmawiałam także o zachowaniu suni. Martwię się troche, że pomimo normalnych spacerów, sunia załatwia się w kojcu... Przekazałam Paulinie, że mogą być problemy ale ona nadal chętna dać suni dom. Tak więc wycieczka do Jeleniej Góry by night aktualna :evil_lol: Quote
zuziaM Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 doddy napisał(a):W piątek rozmawiałam z Panem z hotelu. Także powiedział, że wyda nam psa nawet w nocy. Rozmawiałam także o zachowaniu suni. Martwię się troche, że pomimo normalnych spacerów, sunia załatwia się w kojcu... Przekazałam Paulinie, że mogą być problemy ale ona nadal chętna dać suni dom. Tak więc wycieczka do Jeleniej Góry by night aktualna :evil_lol: Jej potrzebna tylko wlasciwa dieta. Psy w hotelu dostaja kasze z miesem ( drobiowe + inne odpadki miesne ). To nie kazdemu sluzy i stad te problemy. Jestem pewna , ze to nic chorobowego. Quote
doddy Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 O chorobe się nie martwie ;) Raczej o wychowanie :evil_lol: Quote
doddy Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Komu w drogę temu czas :diabloti: Jade swoje pieski oddać na jednodniowe wakacje i jutro je odbiore, bo pewnie jutro rano to nawet nie będę miała siły wyjść z nimi na spacer po takiej "wycieczce" :evil_lol: Quote
Seaside Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Powodzenia dziewczyny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jola_K Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Seaside napisał(a):Powodzenia dziewczyny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: doddy juz w trasie.. trzymam kciuki za szczesliwa podroz czekamy na relacje z "wycieczki" :) Quote
zuziaM Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Doddy, dzieki za sms-a. Przepraszam, ze nie odpisalam, ale go nie uslyszalam ( bylam z psicami na dworze ). Ciesze sie ogromnie, ze sunia sie Wam spodobala.... bo jest naprawde przteurocza :loveu: . Wczoraj specjalnie zabralam swojego meza, zeby ja zobaczyl ( on lubi takie wlasnie bojowce ). Spodobala mu sie bardzo. Chociaz, jak zostal z nia sam na dworze ( ja poszlam robic zdjecia Lusi ) , to ..... mial stracha, czy sie aby nie rzuci na niego :evil_lol: . Ale suncia jest kochana, a ogonek to ma stale w ruchu.... ani na chwile nie przestaje nim wywijac :loveu: . Slodka dziewczyna :loveu: . I mam nadzieje, ze odpowiednia dieta poskutkuje ( ona ma potworny apetyt :crazyeye: !). I zauwazcie, ze w hoteliku jest niedlugo, a przytyla okropnie ..... kuracja odchudzajaca potrzebna. Pozdrawiam. Quote
doddy Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dotarły :diabloti: Proszę zmienić tytuł, bo sunia ma już super dom! Trasa jak zwykle minęła nam wesoło… Ale to standard w naszym wykonaniu… Ogólnie powiem tylko, że byłyśmy atrakcją miasta Wrocławia. Sunia jest super. Bardzo kontaktowa, pozbawiona agresji, w miarę ułożona, szybko się uczy. W samochodzie – IDEAŁ!!!! Przesiedziała całą drogę, opierając swoją kufę o ramię. Nawet do głowy jej nie przyszło, by przechodzić na przód. Widać, że jeździła autem. Nawet na postojach nie wariowała, tylko siedziała sobie spokojnie, czekając co dalej. Z nową właścicielką ogólna radość obu stron. Sunia dostała już nowe imię, jakieś na „T” – szczerze nie pamiętam, bo jestem padnięta. Paulina zakupiła jej nowy komplecik smycz + obroża, w kolorze wojskowego moro, w którym sunia wygląda pięknie. Myślałam, że dacie jakąś swoją umowę adopcyjną, byśmy podpisały z Pauliną – a z braku laku, umowy nie ma. Umówiłam się, więc z Pauliną na odwiedziny w sobotę po południu w celu dopełnienia formalności i wtedy sunia będzie formalnie jej. Czy sunia była szczepiona, chipowana lub sterylizowana w schronisku? Ile dokładnie zapłaciliście za sunię w hoteliku? Postaramy się Wam coś zwrócić. Jeśli sunia nie była sterylizowana, to także zobowiązaliśmy się zapłacić za sterylkę – bo powiedziałyśmy w pierwszej wersji, że każdy pies od nas jest wysterylizowany i zaszczepiony. Później dokleję zdjęcia – marne, bo robione w nocy. A teraz idę popracować. Quote
karcia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 doddy ogromne dzieki :) naprawde cudowną rzecz zrobiłaś dla tej suńci :loveu: :loveu: :loveu: pozdrawiamy również nową Panią kluska była szczepiona 09.03.2007; nie jest czipowana i nie była też tutaj sterylizowana. Jeśli potrzebne jest zaświadczenie o szczepieniu, bardzo prosze mi podać dane właścicielki, wyślę listem. pozdrawiam! Quote
doddy Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dokładne dane wyślę po sobocie bo teraz to pamiętam tylko dokładnie imie i nazwisko :evil_lol: Quote
zuziaM Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 doddy napisał(a):… Ogólnie powiem tylko, że byłyśmy atrakcją miasta Wrocławia. Z nową właścicielką ogólna radość obu stron. Ile dokładnie zapłaciliście za sunię w hoteliku? Postaramy się Wam coś zwrócić. . Zaciekawilo mnie to bardzo ......:roll: ... atrakcja Wroclawia ... mhhhmmm:roll: Wyobrazam sobie radosc, bo sunia jest wspaniala :loveu: . Za sunie zaplacilam do tej pory 120,- zl , musze doplacic za poniedzialek - 10 ,- zl jeszcze. Quote
doddy Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Atrakcją we Wrocławiu, nie w złym sensie ;) Bardzo dużo osób nam machało, zaczepiało na światłach itd... Co do 130zł - przesuniemy Wam w AFN jeśli zarząd AFN się zgodzi, bo tam teraz jakieś zmiany :evil_lol: Quote
zuziaM Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 doddy napisał(a):Atrakcją we Wrocławiu, nie w złym sensie ;) Bardzo dużo osób nam machało, zaczepiało na światłach itd... To CZYM Wy jechalyscie ? ? ? ? ? :roll: :roll: :roll: Quote
doddy Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Samochodem :evil_lol: Nie wiem czemu wczoraj byłyśmy atrakcją ale ogólnie jakiś dziwny klimat chyba musiał panować w powietrzu :lol: Najważniejsze, że z sunią już wszystko super. Ja w sumie jak nie spanie wogóle w nocy czuję się tyż ok. Quote
zuziaM Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 doddy napisał(a):Samochodem :evil_lol: Nie wiem czemu wczoraj byłyśmy atrakcją ale ogólnie jakiś dziwny klimat chyba musiał panować w powietrzu :lol: . A moze po prostu .... z WAS - SLICZNE DZIEWCZYNY :lol: ! A moze .... WIOSNA .....:lol: Quote
doddy Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Łeee śliczne nie jesteśmy - to pewne :evil_lol: Ale wiosna wisi chyba w powietrzu. Zaraz napiszę do Pauliny co tam u nich. Quote
dariaopole Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Cieszę się z pozytywnego finału całej tej sprawy !!! Ciocia doddy to widać jakiś cyborg że zmęczenia nie czuje :cool3: Quote
doddy Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Wprawiona w boje jezdem :diabloti: Jeździć lubie i wiele rejonów PL zwiedziłam przez pieski. A u suni wszystko ok. Paulina napisała mi, że wpychała się od razu do łóżka ;) Quote
dariaopole Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Haha no to super, można połączyć przyjemne z pożytecznym, buziaki dla suni i jej nowej Pani !!! Quote
doddy Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Przypomniało mi się imię - TIFA się teraz zwie :evil_lol: Quote
magda z. Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Ale super że wszystko się udało:loveu: :loveu: :loveu: Quote
dariaopole Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Nadal z utęsknieniem czekamy na wieści i fotki suni !! zapraszam na bazarek dla Czarusi : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5036137#post5036137 Quote
Recommended Posts