Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madi i Merys, weszłam na wasze dwa nowe wątki, o Alfiku i Mony i jestem załatwiona. Nie wiem, jak wy to dźwigacie, ale ja mam dół :( Alfik, trzymaj się psiaczku......... Życzę dobrego domku dla ciebie słoneczko.

Posted

Cantadorra są chwile, że człowiek nie ma już sił i chce zrezygnować, ale sumienie nie pozwala. Alf szuka domu tymczasowego, także nic tylko brać ;) Trochę większy od westa :P Cały czas siedzi w klinice, więc fundusze bardzo się przydadzą.

Posted

Merys napisał(a):
Cantadorra są chwile, że człowiek nie ma już sił i chce zrezygnować, ale sumienie nie pozwala. Alf szuka domu tymczasowego, także nic tylko brać ;) Trochę większy od westa :P Cały czas siedzi w klinice, więc fundusze bardzo się przydadzą.

... szuka domu tymczasowego lub stałego ;), najlepiej na przypiecku ;). Siedzi w szpitaliku w klatce - tylko na siku i z powrotem, tak lubi. Potrzebuje spokojnego domku. Lekarze po przywiezieniu dawali mu 12/14 lat, dzisiaj szef kliniki mówi o 10 :lol:

Posted

Ja już obiecałam suni ze swojego banerka (też biała ;) ) miejsce tymczasowe, ostatnio też przywiozłam małą opuszczoną sunie z lubelszczyzny i ma już domek u mojej mamy (to mammuśki druga sunia)a ja też mam 2 psiaki iii ....a za długa historia, na tymczas mogę mieć jednego zwierza.

Posted

Jeśli, ktoś chciałby pomóc w ogłoszeniach, to podaje tekst. Zdjęcia, razem z plakatem mogę przesłać na maila.
"Alf został porzucony i leżał kilka dni na poboczu, zaraz obok trasy. Niestety, przez ten czas nikt nie udzielił mu pomocy, w ostatnim momencie zadzwonił człowiek, którego jego los nie był obojętny i Alf trafił pod opiekę Fundacji Lubelskiej Straży Ochrony Zwierząt. Dzięki odpowiedniemu leczeniu i jego ogromnej woli życia, psiak doszedł do siebie. Alf ma 10 lat, sięga przed kolano, jest cudownym, przytulaśnym i wdzięcznym za okazane serce kudłaczem. Czeka z niecierpliwością na człowieka o wielkim sercu, który stworzy mu wspaniały dom.
Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przedadopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej."

Posted

No dobrze, już dobrze ... Ja wam powiem :cool1:

[FONT=lucida grande]Nasz Alf jedzie w niedzielę do nowego domu![/FONT]
[FONT=lucida grande]Wielka krzywda, a potem obraz braku chętnych do zaoferowania psiakowi nowego domu tak mocno poruszyły serce Martyny Jakubowicz, że postanowiła go zabrać. W tę niedzielę Alfik będzie już w ramionach Martyny.. TEJ Martyny Jakubowicz [/FONT]
:cool3:

:lol:

Posted

[quote name='warsawmoo']No dobrze, już dobrze ... Ja wam powiem :cool1:

[FONT=lucida grande]Nasz Alf jedzie w niedzielę do nowego domu![/FONT]
[FONT=lucida grande]Wielka krzywda, a potem obraz braku chętnych do zaoferowania psiakowi nowego domu tak mocno poruszyły serce Martyny Jakubowicz, że postanowiła go zabrać. W tę niedzielę Alfik będzie już w ramionach Martyny.. TEJ Martyny Jakubowicz [/FONT]
:cool3:

:lol:
Wow:):):) Super:)