Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='panbazyl']aj i co - która sie mu trafiła? :evil_lol:Oj trafiły mu się, trafiły! Aż trzy!!!!!:loveu:

Lokis zdobył jedną czerwoną, jedną brązową i JEDYNĄ - NIEBIESKĄ ROZETKĘ :bigok: :Cool!::Cool!::Cool!:

Dzięki serdeczne panbazyl! :buzi: Szalenie miło jest dostawać fajne gadżety na wystawach!!!

Teraz chwalimy się oficjalnymi wynikami:
:terazpol: Na 14 przybyłych Ogarów Polskich -

LOKIS z Gończaków - oc. dosk., lok.1, CWC, CACIB, Zwycięzca, BOB, I BIS Ras Polskich, II BOG-VI

Błagam o fotki z finałów z niedzieli... :modla: :help1:

Posted

No to i my się chwalimy - wystawiany przeze mnie FERDYNAND Kosmaty Duszek (cavailer king charless spaniel) - ocena doskonała, lokata I/3, CWC - rozpoczął Championat Polski :multi: :multi: :multi:

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/578275_509414715764540_746631449_n.jpg
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/529820_509407602431918_1065624057_n.jpg
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/526415_509414782431200_482249764_n.jpg

Posted

Ja się też pochwalę. Moja najmłodsza psia dziewczynka rozpoczęła MCHPL. REGINA ROMANIEI Carskie Sioło owczarek rumuński mioritic zgarnęła wszystkie tytuły w swojej klasie.

Posted

UWAGA UWAGA!!!
[FONT=Monotype Corsiva]najcieniej[/FONT]
[SIZE=2]Czy ktoś z sobotnich wystawców/obserwatorów nie znalazł w damskim WC saszetkę na smaki z WDS Sztokholm(niebieska z żółtymi napisami).
Zdaję sobie sprawę że szanse na odnalezienie małe, ale może ktoś jednak widział, bądź wie.
Mała rzecz..bardziej sentymentalna niż kosztowna.
Będę wdzięczna za pomoc

Posted

musia napisał(a):
Tylko dla fejsów :placz:

pora się "cywilizować", bo podobno kogo nie ma na fejsie ten nie istnieje :diabloti:
obiecuję większość fot wrzucić do mojej galerii (wejście z banerka w podpisie) dziś późnym wieczorem, co się uda to na ogarkowo też wrzucę.

Posted

Gratulacje dla wszystkich.

Casia&ttb, śliczna ta Twoja sunia.

Posted

[quote name='mjola']Mam dość rzadką rasę Dandie Dinmont Terrier. pozwólcie, że się pochwalę naszymi wynikami:
PSY
klasa szczeniąt
WICTOR Canis Terra w.o. lokata I, tytuł Najlepsze Szczenię w Rasie
klasa championów
C.I.B BERNARD Prokopske jezirko CWC, CACIB, BOB oraz co bardzo mnie cieszy został pozytywnie zauważony przez sędziego i zakwalifikowany do półfinału na BIS-ach :smile: ( może ktoś ma fortki z finałów grupy III ? poproszę na maila: canisterra@orange.pl z góry dziekuję)
SUKI
WALENTINE Canis Terra w.o. lokata I

na fotce mały WICTOR :smile:
http://img705.imageshack.us/img705/9181/sheyk.jpg

dodam tylko, że bardzo dumna jestem z moich dzieciaków, pieknie i bez najmniejszego stresu się pokazywały :smile: szczególnie dumna jestem z Walentynki, która pierwszy raz stanęła na ringu.
Wszystkim kórzy odwiedzili mnie i moje dandusie dziękuję za miłe spotkania :)
Czy to jest Wiktor?:hmmmm:

A tu chyba jest BERNARD Prokopske Jezirko

Posted (edited)

[quote name='Doginka']Czy to jest Wiktor?:hmmmm:

A tu chyba jest BERNARD Prokopske Jezirko

Och tak to WICTOR i Brutek :) moje kochane dandusie :)czy mogę ukraść te piękne fotki ?

Edited by mjola
literówka
Posted

Gratuluję wszystkim! :))

I ja się pochwalę, trochę późno ale trochę nieogarnięta byłam;)

Moja zakręcona dziewczynka, ccr Saxonholme Eoa, jak zwykle się spisała i w klasie championów otrzymała dosk1 CWC CACIB Zw BOB ;) To jej 8 CACIB w przeciągu niecałego roku a była w tym czasie na tylko 9 wystawach międzynarodowych ;) Jestem z niej bardzo dumna :))

I moje flacie dzieci:
Ala czyli WILDEST ALICE FROM THE FLAMES z BasiSfory, na swojej pierwszej polskiej wystawie w dorosłej klasie dosk1 CWC czyli rozpoczęła zmagania o championat ;))

Sam czyli WILDEST SAM THE FIREFIGHTER z BasiSfory dosk2. Z tego kręcizadka jestem najbardziej dumna bo naprawdę fajnie się pokazał, dał się bez problemu obmacać, pokazał zęby i przez cały czas machał ogonem :))

Może ktoś przypadkiem ma jakieś zdjęcia ccr'ki lub flacików?

Posted

mjola napisał(a):
Och tak to WICTOR i Brutek :) moje kochane dandusie :)czy mogę ukraść te piękne fotki ?

Ależ kradnij sobie:lol: Żałuję, że nie mam ładniejszej fotki Wiktora, ale niestety w tym czasie już stałam na ringu przygotowawczym z Gordonem, a moja mamcia, która robiła te fotki nie za bardzo zgłębiła sztukę fotografowania;-):lol: Ale wyrobi się kobitka, bo mam na ten rok zaplanowanych sporo wystaw:lol: