Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=arial]Będziemy mieć wolne miejsce w samochodzie na CACIB Rzeszów, sobota 02. Luty 2013 (grupy : II, III, IV, V, VII). Wyjazd z Lublina/okolic, ale możemy zabrać kogoś na trasie/do uzgodnienia. Wracamy także w sobotę. Info tel. 665 226 221.

Pzdr.

[/FONT]

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mamy zamiar jechać do Rzeszowa busem na sobotę i wtedy będziemy mieli wolne miejsca. Możemy zabrać osoby i psy na trasie Lublin-Rzeszów. Wracamy w sobotę po finałach.
Oczywiście w sobotę Panbazylku Ciebie i Twoje chłopaki- zabieramy:evil_lol:
Info: krzysio40@op.pl

Posted

A może ktoś jedzie przez Kraków(tudzież jego okolice)i miałby miejsce dla jednej osoby i suczki Collie(niedziela) ? Partycypuję w kosztach paliwa itp.

Posted

krzysio napisał(a):
Tak w niedzielę ale Madzia chce pojechać już w sobotę:) Wróci innym transportem w niedziele po wystawie:)

jak Ty mnie znasz ;) Tak, szukam tylko powrotnego na niedzielę. Bo w sobotę chyba mam(y) transport?

Posted

[quote name='krzysio']Mamy zamiar jechać do Rzeszowa busem na sobotę i wtedy będziemy mieli wolne miejsca. Możemy zabrać osoby i psy na trasie Lublin-Rzeszów. Wracamy w sobotę po finałach.
Oczywiście w sobotę Panbazylku Ciebie i Twoje chłopaki- zabieramy:evil_lol:
Info: krzysio40@op.pl
ups, znalazłam dopiero :) Super! na pv się umówimy skąd i o której (pewnie jak zawsze z parkingu i nad ranem). Będę z 2 chłopakami i jak zawsze z niezbędnikami wystawowymi tylko tym razem w większej ilości. Ale niezbyt też wielkiej.

Posted

AnkaW napisał(a):
hihi, formularz na stronie nie przyjmuje do wiadomosci że mamy juz 2013 rok :evil_lol:

Dokładnie..ja wklepałam 2012 :-P
Ale nie dostałam potwierdzenia...

Posted

panbazyl napisał(a):
ups, znalazłam dopiero :) Super! na pv się umówimy skąd i o której (pewnie jak zawsze z parkingu i nad ranem). Będę z 2 chłopakami i jak zawsze z niezbędnikami wystawowymi tylko tym razem w większej ilości. Ale niezbyt też wielkiej.

tak , tak domyślam się jakie to bedą dodatkowe bagaże-ładne bagaże, cenne:):):)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak, i dlatego ze względu na jeszcze inne okoliczności przyrody - czekam do przyszłego tygodnia:)

Pzdr.

Ja także:)

Posted

krzysio napisał(a):
tak , tak domyślam się jakie to bedą dodatkowe bagaże-ładne bagaże, cenne:):):)

no chyba ładne, ocenicie sami

ja tam zgłosilam z 2012 rokiem, bo cofało mi. Pewnie formularz nadal na imprezie

Posted

my tez będziemy ;)

ale mam pytanie i zarazem prośbę do kogoś :) - czy ma ktoś może taką specjalną miarkę do mierzenia wysokości psa w kłębie - taka do 70cm wystarczy? i mógłby ją przywieźć na wystawę, żeby na miejscu zmierzyć mojego chłystka, który rośnie i rośnie... :D byłabym bardzo wdzięczna i zobowiązana;)