Kocurek Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 i jest jeszcze sunia2000 z Wrocka..... Quote
andzia69 Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Cantadorra napisał(a):Paros jest z W-y, a do Ulv już napisałam. Dziękuję Andzia. upss...my,slalam o Poker, a napisałam Paros:oops: Quote
doddy Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 We Wrocku macie sensowną fundację 2+4. Jak nauka zostawania? Lęk separacyjny jest czy już zażegnany? Quote
malagos Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 A jak sunia reaguje na strzały? Bo dziś sądny dzień dla tych bojących się, cholerka......... Quote
Iljova Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Życzę aby Nowy Rok był lepszy Żeby nigdy nie zabrakło siły, odwagi i wiary w powodzenie planów . Dużo uśmiechu , wytrwałości w dążeniu do celu, sukcesów w pracy. Prawdziwej przyjaźni, miłości i wielu szczerych buziaków i aby Nowy rok uskrzydlił Was Quote
Kocurek Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Dziewczyny jak sie macie?Jak Frajdunia z wystrzalami? Quote
ewa1980o Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 (edited) doddy napisał(a):We Wrocku macie sensowną fundację 2+4. Jak nauka zostawania? Lęk separacyjny jest czy już zażegnany? witam odnosnie zostawania jest juz o niebo lepiej, zostawiam jej kostkę wędzoną zajmuje się nią jak wychodzę, często leci do okna balkonowego patrzy ale nie skacze jak szalona (po pierwszych próbach zostawiania były fochy jak wróciłam olewała mnie i szła do męża) jak wracam zazwyczaj lezy w przedpokoju i najbardziej interesuje ją to co jest w torbach :D stopniowo wydłużam czas zostawiania jej samej myślę że powoli przyzwyczai się i zrozumie że pani musi iść do pracy zarabiać na buły Edited January 1, 2013 by ewa1980o Quote
ewa1980o Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 malagos napisał(a):A jak sunia reaguje na strzały? Bo dziś sądny dzień dla tych bojących się, cholerka......... odnośnie wystrzałów petard Frajda zaskoczyła nas bardzo zero strachu jak wyleciala z domu o 24 to szczekala na kazdą petarde wogóle sie nie bała, zupełnie odwrotnie do rezydenta ten to przeżył dramat siedział na półpiętrze do piwnicy :( boi się strasznie serducho mu waliło jakby chciało wyskoczyć, dziś cały dzień w domu siedział z Frajdą boi się wyjść Quote
malagos Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 O, to super, ze się nie boi. Tak pewnie będzie i przy burzy, o jeden kłopot mniej. A cieczka, trwa? Quote
ewa1980o Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 malagos napisał(a):O, to super, ze się nie boi. Tak pewnie będzie i przy burzy, o jeden kłopot mniej. A cieczka, trwa? dokladnie to dobrze że nie boi sie wybuchów a co za tym idzie burz :) zuch dziewczyna co do cieczki skonczyła się 31 grudnia po około 11-12 dniach nigdy nie miałam suczki i nie wiem jak to jest Quote
bela51 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Zycze Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, kochane dziewczynki :lol: Quote
malagos Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 ewa1980o napisał(a):dokladnie to dobrze że nie boi sie wybuchów a co za tym idzie burz :) zuch dziewczyna co do cieczki skonczyła się 31 grudnia po około 11-12 dniach nigdy nie miałam suczki i nie wiem jak to jest to jeszcze tydzień i będzie po kłopocie. teraz jest najgorszy czas, płodny - uważaj więc na nią. Quote
ewa1980o Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 malagos napisał(a):to jeszcze tydzień i będzie po kłopocie. teraz jest najgorszy czas, płodny - uważaj więc na nią. Frajda pierwszego dnia jak tylko kapnełam się że dostała cieczki dostała zastrzyk na zatrzymanie moze to dlatego jej cieczka tak krotko trwała Quote
ewa1980o Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 dostaliśmy dziś paczke z puszeczkami od Andzia69 bardzo bardzo dziękujemy :Rose::Rose: Quote
ZUZA1 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Przepraszam bardzo cioteczki za wrzute :oops: ale możecie zajrzeć na ten watek, może razem coś pomożemy http://www.dogomania.pl/forum/threads/238652-Do-niedawna-schroniskowy-numer-ZJAWISKOWY-OWCZAREK-BEZ-OGONA Quote
ewu Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Zaglądam do kochanej sunieczki. Tyle biedaków dookoła. Wczoraj założyłam watek pieskowi , któremu urwano ogon...:( Żyć się odechciewa...:( Quote
DONnka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Jakie fajne zimowe stfffory :loveu: Pozdrowienia i głaski wysyłam :) Czy Frajdzia potrzebuje ogłoszeń ? Quote
andzia69 Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='DONnka'] Czy Frajdzia potrzebuje ogłoszeń ? chiba nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale to Ewa musi zadecydować;) za to dla tego staaaaaruszeńkiego oneczka będziemy potrzebować pomocy:(:( chore nerki, problemy ze stawami, same kości (na zdjęciach tego tak nie widać, jak w rzeczywistości)...ogólnie masakra:placz: Quote
ewa1980o Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Frajdolina a tak na stałe Saba nie potrzebuje ogłoszeń :) a te zimowe stworki to maja codziennie taką zabawę w zaspach śniegu no i jeszcze dzisiaj dowaliło codziennie pomagają w odśnieżaniu to co ja odrzucę oni rozkopują albo ubijają dupkami :D Quote
Kocurek Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 A jak Frajdolina radzi sobie bez lapeczki?domyslam sie,ze doskonale opanowala juz bieganie,truchtanie....?Buziaki dla piesow:) Quote
andzia69 Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='Kocurek']A jak Frajdolina radzi sobie bez lapeczki?domyslam sie,ze doskonale opanowala juz bieganie,truchtanie....?Buziaki dla piesow:)[/QUOTE] myślę, że i biega, i truchta i pewnie nawet lata!:):) Quote
ewa1980o Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Kocurek']A jak Frajdolina radzi sobie bez lapeczki?domyslam sie,ze doskonale opanowala juz bieganie,truchtanie....?Buziaki dla piesow:)[/QUOTE] Frajdolina lata jak samolot biega jakby miała 4 łapy, jak wypuszczam psy do lasu to z rezydentem Rino pędzi łeb w łeb jakby wystrzelona z procy Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Ewo, co słychać u ślicznej latającej ;) Frajdolinki :lol:. Quote
Recommended Posts