Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Życzę aby Nowy Rok był lepszy
Żeby nigdy nie zabrakło siły, odwagi i wiary
w powodzenie planów .
Dużo uśmiechu , wytrwałości w dążeniu do celu,
sukcesów w pracy.
Prawdziwej przyjaźni, miłości i wielu szczerych buziaków
i aby Nowy rok uskrzydlił Was

Posted (edited)

doddy napisał(a):
We Wrocku macie sensowną fundację 2+4.

Jak nauka zostawania? Lęk separacyjny jest czy już zażegnany?

witam
odnosnie zostawania jest juz o niebo lepiej, zostawiam jej kostkę wędzoną zajmuje się nią jak wychodzę, często leci do okna balkonowego patrzy ale nie skacze jak szalona (po pierwszych próbach zostawiania były fochy jak wróciłam olewała mnie i szła do męża) jak wracam zazwyczaj lezy w przedpokoju i najbardziej interesuje ją to co jest w torbach :D stopniowo wydłużam czas zostawiania jej samej myślę że powoli przyzwyczai się i zrozumie że pani musi iść do pracy zarabiać na buły

Edited by ewa1980o
Posted

malagos napisał(a):
A jak sunia reaguje na strzały? Bo dziś sądny dzień dla tych bojących się, cholerka.........

odnośnie wystrzałów petard Frajda zaskoczyła nas bardzo zero strachu jak wyleciala z domu o 24 to szczekala na kazdą petarde wogóle sie nie bała, zupełnie odwrotnie do rezydenta ten to przeżył dramat siedział na półpiętrze do piwnicy :( boi się strasznie serducho mu waliło jakby chciało wyskoczyć, dziś cały dzień w domu siedział z Frajdą boi się wyjść

Posted

malagos napisał(a):
O, to super, ze się nie boi. Tak pewnie będzie i przy burzy, o jeden kłopot mniej.
A cieczka, trwa?

dokladnie to dobrze że nie boi sie wybuchów a co za tym idzie burz :) zuch dziewczyna co do cieczki skonczyła się 31 grudnia po około 11-12 dniach nigdy nie miałam suczki i nie wiem jak to jest

Posted

ewa1980o napisał(a):
dokladnie to dobrze że nie boi sie wybuchów a co za tym idzie burz :) zuch dziewczyna co do cieczki skonczyła się 31 grudnia po około 11-12 dniach nigdy nie miałam suczki i nie wiem jak to jest

to jeszcze tydzień i będzie po kłopocie. teraz jest najgorszy czas, płodny - uważaj więc na nią.

Posted

malagos napisał(a):
to jeszcze tydzień i będzie po kłopocie. teraz jest najgorszy czas, płodny - uważaj więc na nią.

Frajda pierwszego dnia jak tylko kapnełam się że dostała cieczki dostała zastrzyk na zatrzymanie moze to dlatego jej cieczka tak krotko trwała

• 2 weeks later...
Posted

Zaglądam do kochanej sunieczki.
Tyle biedaków dookoła. Wczoraj założyłam watek pieskowi , któremu urwano ogon...:(
Żyć się odechciewa...:(

Posted

[quote name='DONnka']
Czy Frajdzia potrzebuje ogłoszeń ?

chiba nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale to Ewa musi zadecydować;)

za to dla tego staaaaaruszeńkiego oneczka będziemy potrzebować pomocy:(:( chore nerki, problemy ze stawami, same kości (na zdjęciach tego tak nie widać, jak w rzeczywistości)...ogólnie masakra:placz:

Posted

Frajdolina a tak na stałe Saba nie potrzebuje ogłoszeń :) a te zimowe stworki to maja codziennie taką zabawę w zaspach śniegu no i jeszcze dzisiaj dowaliło codziennie pomagają w odśnieżaniu to co ja odrzucę oni rozkopują albo ubijają dupkami :D

Posted

[quote name='Kocurek']A jak Frajdolina radzi sobie bez lapeczki?domyslam sie,ze doskonale opanowala juz bieganie,truchtanie....?Buziaki dla piesow:)[/QUOTE]

myślę, że i biega, i truchta i pewnie nawet lata!:):)

Posted

[quote name='Kocurek']A jak Frajdolina radzi sobie bez lapeczki?domyslam sie,ze doskonale opanowala juz bieganie,truchtanie....?Buziaki dla piesow:)[/QUOTE]

Frajdolina lata jak samolot biega jakby miała 4 łapy, jak wypuszczam psy do lasu to z rezydentem Rino pędzi łeb w łeb jakby wystrzelona z procy

• 2 weeks later...