Cantadorra Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Andzia, to świetna wiadomość, ze Sowka pojechała do Andy:) Cieszę się niezmiernie! Quote
wolf122 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Ja dziś nawet Sowkę widzialem na zdjęciu u Andy:loveu:Ucieszyłem się tym bardziej,że słyszalem o takim zamiarze:loveu: Quote
andzia69 Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='wolf122']Ja dziś nawet Sowkę widzialem na zdjęciu u Andy:loveu:Ucieszyłem się tym bardziej,że słyszalem o takim zamiarze:loveu:[/QUOTE] my tez się cieszymy!:):) Wydatki na Frajdolinkę wstępnie bez kwot wstawiłam na 1 stronę: - operacja.... - stojak na miski......... - preparat na stawy....... - klatka kannelowa ........ potem uzupełnię kwoty jak EwaB wstawi Dt Frajdy prosi o puszki...ale nie wiem, ile piniążków jej zostalo na koncie - podejrzewam, że niezbyt wiele...musze obaczyć ile ta Animoda kosztuje... Quote
ewa1980o Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='andzia69']my tez się cieszymy!:):) Wydatki na Frajdolinkę wstępnie bez kwot wstawiłam na 1 stronę: - operacja.... - stojak na miski......... - preparat na stawy....... - klatka kannelowa ........ potem uzupełnię kwoty jak EwaB wstawi Dt Frajdy prosi o puszki...ale nie wiem, ile piniążków jej zostalo na koncie - podejrzewam, że niezbyt wiele...musze obaczyć ile ta Animoda kosztuje...[/QUOTE] najtansze puszki jakie znalazlam tzn te duze to 6,80 kosztowały Quote
andzia69 Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 to jak Ewa wstawi rozliczenie to zobaczymy, czy mamy się czym rządzić jeszcze - a jak nie - to będziemy żebrać:) Stojak i miski to było 56,90 zł Quote
ewa1980o Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='andzia69']to jak Ewa wstawi rozliczenie to zobaczymy, czy mamy się czym rządzić jeszcze - a jak nie - to będziemy żebrać:) Stojak i miski to było 56,90 zł[/QUOTE] jesli coś zostanie w jej skarpetce to poproszę o puszki a jak nie to bedzie musiała polubić suchą bardziej bo apetyt ma ogromny miesko które jej daję rano znika expresowo :D Quote
andzia69 Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 Frajdolina dostała dzisiaj cieczki:( Mam nadzieję, ze Ewa sobie jakoś poradzi... Quote
malagos Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='andzia69']Frajdolina dostała dzisiaj cieczki:( Mam nadzieję, ze Ewa sobie jakoś poradzi...[/QUOTE] Kurcze, 3 tygodnie z głowy..... Quote
Cantadorra Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Ewuniu, jak radzisz sobie teraz z Frajdą? Quote
ewa1980o Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 jakoś musimy sobie poradzić dziś zmontowałam jej majtochy z wkładką coby cała podłoga i reszta nie byla w pieczątkach czerwonych, ta cieczka była jak grom z jasnego nieba nie spodziewałabym się no ale postanowiła mi zrobić prezent Frajdolina :diabloti: Quote
Iljova Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 masz extra prezent, wyjątkowy :evil_lol: Quote
Cantadorra Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 No cóż, Frajdka zadbała, żeby coś się działo :) Quote
ewa1980o Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Cantadorra napisał(a):No cóż, Frajdka zadbała, żeby coś się działo :) o tak Frajdolina dba o to żeby w moje życie nie wkradła sie nuda, jest bardzo grzeczna i cierpliwa ładnie wyglada w moich majtkach :D bo narazie tylko takie mam Quote
andzia69 Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Tak niewiele nam potrzeba, by przytulić się do nieba. Zdrowia, szczęścia, bliskich blisko i miłości ponad wszystko. WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Ewciu i wszystkim przyjaciołom Frajdoliny - życzę Wam wszystkiego Naj!!! z okazji świąt oraz samych radosnych chwil w nowym 2013 roku!:) Quote
Cantadorra Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ja również życzę wszystkim przyjaciołom i opiekunce Frajdoliny spokojnych radosnych Świąt Bożego Narodzenia :) Andzia, jak Sówka u Andy? Quote
ewu Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Miło się to wszystko czyta. Tyle złego za sunią a teraz w majtasach biega w cudownym , dobrym domu. Quote
andzia69 Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Cantadorra napisał(a):Ja również życzę wszystkim przyjaciołom i opiekunce Frajdoliny spokojnych radosnych Świąt Bożego Narodzenia :) Andzia, jak Sówka u Andy? Sówka czuje się dobrze...poza guzem na listwie:( ma też śrut w kręgoslupie! W środę ma mieć operację...a na dodatek wraca z adopcji Helena, która zrobila miejsce dla Sówki:( Tak więc Iwonka ma zmartwienia...a myslałam, ze znajdzie jeszcze kawałek miejsca dla Kojaka:( a do nas trafiła piekna czarna cala suka w typie ON:( ok. roczna...może bedzie ją kto szukal... przydalby się jaki bazarek na puszeczki dla Frajdy...Ewa jeszcze chyba się nie rozeznała w kwestii rachunków od weta z braku czasu... Quote
Cantadorra Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 To się narobiło z miejscami u Andy. Zawsze coś wyskoczy nieprzewidywalnego. Anda ma teraz kłopot :( Dziewczyny, czy znacie ludzie z Wrocławia? Potrzebne osoby do wyprowadzania onka na 3 dni. Pilne. Proszę o pomoc. Quote
andzia69 Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Cantadorra napisał(a): Dziewczyny, czy znacie ludzie z Wrocławia? Potrzebne osoby do wyprowadzania onka na 3 dni. Pilne. Proszę o pomoc. Ulv, Paros...więcej nie kojarzę... Quote
Cantadorra Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 andzia69 napisał(a):Ulv, Paros...więcej nie kojarzę... Chodzi o Ulvhedin? Quote
andzia69 Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Cantadorra napisał(a):Chodzi o Ulvhedin? tak- ja tak zawsze w skrócie mówię, bo jakiś dziwny ten jej nick;):) Quote
Cantadorra Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Paros jest z W-y, a do Ulv już napisałam. Dziękuję Andzia. Quote
Kocurek Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Jest jeszcze Poker i Nikaragua.....ja jestem we Wrocku dopiero 2 stycznia:(((A u Reksa potrzebny jest ktoś w okresie Sylwestrowym.... Quote
Recommended Posts