Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wolf122']Ja dziś nawet Sowkę widzialem na zdjęciu u Andy:loveu:Ucieszyłem się tym bardziej,że słyszalem o takim zamiarze:loveu:[/QUOTE]

my tez się cieszymy!:):)

Wydatki na Frajdolinkę wstępnie bez kwot wstawiłam na 1 stronę:

- operacja....
- stojak na miski.........
- preparat na stawy.......
- klatka kannelowa ........

potem uzupełnię kwoty jak EwaB wstawi

Dt Frajdy prosi o puszki...ale nie wiem, ile piniążków jej zostalo na koncie - podejrzewam, że niezbyt wiele...musze obaczyć ile ta Animoda kosztuje...

Posted

[quote name='andzia69']my tez się cieszymy!:):)

Wydatki na Frajdolinkę wstępnie bez kwot wstawiłam na 1 stronę:

- operacja....
- stojak na miski.........
- preparat na stawy.......
- klatka kannelowa ........

potem uzupełnię kwoty jak EwaB wstawi

Dt Frajdy prosi o puszki...ale nie wiem, ile piniążków jej zostalo na koncie - podejrzewam, że niezbyt wiele...musze obaczyć ile ta Animoda kosztuje...[/QUOTE]

najtansze puszki jakie znalazlam tzn te duze to 6,80 kosztowały

Posted

[quote name='andzia69']to jak Ewa wstawi rozliczenie to zobaczymy, czy mamy się czym rządzić jeszcze - a jak nie - to będziemy żebrać:)

Stojak i miski to było 56,90 zł[/QUOTE]

jesli coś zostanie w jej skarpetce to poproszę o puszki a jak nie to bedzie musiała polubić suchą bardziej bo apetyt ma ogromny miesko które jej daję rano znika expresowo :D

Posted

jakoś musimy sobie poradzić dziś zmontowałam jej majtochy z wkładką coby cała podłoga i reszta nie byla w pieczątkach czerwonych, ta cieczka była jak grom z jasnego nieba nie spodziewałabym się no ale postanowiła mi zrobić prezent Frajdolina :diabloti:

Posted

Cantadorra napisał(a):
No cóż, Frajdka zadbała, żeby coś się działo :)

o tak Frajdolina dba o to żeby w moje życie nie wkradła sie nuda, jest bardzo grzeczna i cierpliwa ładnie wyglada w moich majtkach :D bo narazie tylko takie mam

Posted

Tak niewiele nam potrzeba,
by przytulić się do nieba.
Zdrowia, szczęścia, bliskich blisko
i miłości ponad wszystko.
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Ewciu i wszystkim przyjaciołom Frajdoliny - życzę Wam wszystkiego Naj!!! z okazji świąt oraz samych radosnych chwil w nowym 2013 roku!:)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Ja również życzę wszystkim przyjaciołom i opiekunce Frajdoliny spokojnych radosnych Świąt Bożego Narodzenia :)
Andzia, jak Sówka u Andy?

Sówka czuje się dobrze...poza guzem na listwie:( ma też śrut w kręgoslupie! W środę ma mieć operację...a na dodatek wraca z adopcji Helena, która zrobila miejsce dla Sówki:( Tak więc Iwonka ma zmartwienia...a myslałam, ze znajdzie jeszcze kawałek miejsca dla Kojaka:(

a do nas trafiła piekna czarna cala suka w typie ON:( ok. roczna...może bedzie ją kto szukal...

przydalby się jaki bazarek na puszeczki dla Frajdy...Ewa jeszcze chyba się nie rozeznała w kwestii rachunków od weta z braku czasu...

Posted

To się narobiło z miejscami u Andy. Zawsze coś wyskoczy nieprzewidywalnego. Anda ma teraz kłopot :(
Dziewczyny, czy znacie ludzie z Wrocławia? Potrzebne osoby do wyprowadzania onka na 3 dni. Pilne. Proszę o pomoc.