Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malagos napisał(a):
Jak widzę na pierwszej stronie, jest sporo wpłat na sunię. Nie ma wydatków, rachunków, skanów - dla jasnosci watku też je umieszczajcie.

jest rozliczenie na którejś stronie dokładnie kto ile wplacił, a co do wydatków to dopiero teraz pierwsze zakupy dla Frajdy były dokonane więc spokojnie dziewczyny na pewno wstawią

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

b-b napisał(a):
Jak tam maleńka? Oddała już pani tapczan...czy pani musi korzystać z jej posłanka?:D

jak narazie śpi sobie na dywanie nie wiem czemu nie chce spac w tym wygodnym legowisku :(

Posted

ewa1980o napisał(a):
jak narazie śpi sobie na dywanie nie wiem czemu nie chce spac w tym wygodnym legowisku :(

przyzwyczai się;)

Malagos - EwaB na pewno wstawi jakieś f-ry za zakupy plus ew. za operację jak dostanie od wetów;) Jest skarbnikiem nie tylko Frajdy ale calego schronu, gdzie faktur jest od wiwatu...musi miec trochę czasu, żeby to na spokojnie zrobić...

Posted

u nas pełna monotonia wstajemy rano Frajdolina zjada puszeczkę ryż wygarnia na boki :D po śniadanku krotki spacer za ogrodzenie do lasu wracamy do domu i byczymy się :) łapka pięknie zagojona w 95% blizny po amputacji ładnie wygojone strupki już poodpadały smarujemy maścią od cioci z owczarka, puszki od skarpety owczarkowej BARDZO lubi i nie da sie oszukać ryżem albo suchą karmą wymieszaną z puszeczką cfaniara :)

Posted

ewa1980o napisał(a):
u nas pełna monotonia wstajemy rano Frajdolina zjada puszeczkę ryż wygarnia na boki :D po śniadanku krotki spacer za ogrodzenie do lasu wracamy do domu i byczymy się :) łapka pięknie zagojona w 95% blizny po amputacji ładnie wygojone strupki już poodpadały smarujemy maścią od cioci z owczarka, puszki od skarpety owczarkowej BARDZO lubi i nie da sie oszukać ryżem albo suchą karmą wymieszaną z puszeczką cfaniara :)

Spryciara, Frajda wie co dobre, ryżyk nie jest chyba tak pyszny jak te puszeczki :-D.

Posted (edited)

no juz wyglada duzo lepiej a to dopiero niespełna 3 tygodnie razem spędzone :D na pewno jej nie upasiemy bo dla niej to nie byłoby dobre

Edited by ewa1980o
Posted

ewa1980o napisał(a):

I bardzo dobrze :):):)
Duuuużo głasków wysyłamy :loveu:

Posted

Cantadorra napisał(a):
Andzia, jak Sówka? Frajdolina cwana bestyjka :)

Sówka ma się dobrze:) dogaduje się z psiakami, na koty nie zwrócila uwagi...być może pojedzie na tymczas do Czarnej Andy;)...jak się uda to zostanie jeszcze donek Kojak, Madox, Suchar i ostatni nabytek Gaspar - wszystkie niestety starszawe:( oraz Lala - ta w ciąży:(

Gaspar:

Kojak:

Suchar:

i Sówka:

a zdjęć Madoxa muszę poszukać...

Posted

bo wszystkie owczarki są piękne :D fajnie by było jakby Sówka pojechała nawet na tymczas do kogoś, a nasza hrabina z dnia na dzień coraz lepiej, zaczyna sie z niej łobuz robić, wczoraj rano jak przysnęłam zabrała rolkę ręczników papierowych poleciała na dywan i podzieliła go ładnie na drobne kawałeczki bardzo fajnie się zbiera z takiego dywanu drobne poślinione papierki, bardzo dba o to żebym się nie nudziła

Posted

andzia69 napisał(a):
Sówka ma się dobrze:) dogaduje się z psiakami, na koty nie zwrócila uwagi...być może pojedzie na tymczas do Czarnej Andy;)...jak się uda to zostanie jeszcze donek Kojak, Madox, Suchar i ostatni nabytek Gaspar - wszystkie niestety starszawe:( oraz Lala - ta w ciąży:(

Gaspar:

Kojak:

Suchar:

i Sówka:

a zdjęć Madoxa muszę poszukać...

te dwa całkiem jak moja Sonia....

Posted

ewa1980o napisał(a):
glukozamina przysłana została aż z anglii :) a co do klatki to bardzo potrzebna musze wracac do pracy a samej Frajdy w domu zostawić nie mogę bo wariuje

Już zamówiona i zapłacona. Myślę, że będzie jutro lub pojutrze.

Posted

a co z miseczkami na stojaku o ktorych pisalam ja i andzia69 ???:oops: myśle bardzo powaznie o sterylizacji Frajdy za kilka msc bo nie daj panie jak ona dostałaby cieczki to mój pies chyba by oszalał i drzwi nam rozwalił :(