ewa1980o Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 malagos napisał(a):Jak widzę na pierwszej stronie, jest sporo wpłat na sunię. Nie ma wydatków, rachunków, skanów - dla jasnosci watku też je umieszczajcie. jest rozliczenie na którejś stronie dokładnie kto ile wplacił, a co do wydatków to dopiero teraz pierwsze zakupy dla Frajdy były dokonane więc spokojnie dziewczyny na pewno wstawią Quote
ewa1980o Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 b-b napisał(a):Jak tam maleńka? Oddała już pani tapczan...czy pani musi korzystać z jej posłanka?:D jak narazie śpi sobie na dywanie nie wiem czemu nie chce spac w tym wygodnym legowisku :( Quote
andzia69 Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 ewa1980o napisał(a):jak narazie śpi sobie na dywanie nie wiem czemu nie chce spac w tym wygodnym legowisku :( przyzwyczai się;) Malagos - EwaB na pewno wstawi jakieś f-ry za zakupy plus ew. za operację jak dostanie od wetów;) Jest skarbnikiem nie tylko Frajdy ale calego schronu, gdzie faktur jest od wiwatu...musi miec trochę czasu, żeby to na spokojnie zrobić... Quote
ewu Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Dziewczyny pies koczuje na ulicy , w niebezpiecznym miejscu http://www.dogomania.pl/forum/thread...%82ochy-pomocy! Proszę zajrzyjcie chociaż. Przepraszam....Frajda wybacz... Quote
ewa1980o Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 u nas pełna monotonia wstajemy rano Frajdolina zjada puszeczkę ryż wygarnia na boki :D po śniadanku krotki spacer za ogrodzenie do lasu wracamy do domu i byczymy się :) łapka pięknie zagojona w 95% blizny po amputacji ładnie wygojone strupki już poodpadały smarujemy maścią od cioci z owczarka, puszki od skarpety owczarkowej BARDZO lubi i nie da sie oszukać ryżem albo suchą karmą wymieszaną z puszeczką cfaniara :) Quote
Kocurek Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Ale masz skarb w domku Ewo:)))Przesylam miziaki dla pannicy:))) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 ewa1980o napisał(a):u nas pełna monotonia wstajemy rano Frajdolina zjada puszeczkę ryż wygarnia na boki :D po śniadanku krotki spacer za ogrodzenie do lasu wracamy do domu i byczymy się :) łapka pięknie zagojona w 95% blizny po amputacji ładnie wygojone strupki już poodpadały smarujemy maścią od cioci z owczarka, puszki od skarpety owczarkowej BARDZO lubi i nie da sie oszukać ryżem albo suchą karmą wymieszaną z puszeczką cfaniara :) Spryciara, Frajda wie co dobre, ryżyk nie jest chyba tak pyszny jak te puszeczki :-D. Quote
ewa1980o Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 ona jest bardzo sprytna apetyt ma ogromny zjada wiecej niż mój rezydent :D dzis nawet sie na sucha rzuciła :) Quote
andzia69 Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 ewa1980o napisał(a):ona jest bardzo sprytna apetyt ma ogromny zjada wiecej niż mój rezydent :D dzis nawet sie na sucha rzuciła :) i niech jej idzie na zdrowie:) Quote
Cantadorra Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Andzia, jak Sówka? Frajdolina cwana bestyjka :) Quote
ewa1980o Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 (edited) no juz wyglada duzo lepiej a to dopiero niespełna 3 tygodnie razem spędzone :D na pewno jej nie upasiemy bo dla niej to nie byłoby dobre Edited November 30, 2012 by ewa1980o Quote
DONnka Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 ewa1980o napisał(a):u nas pełna monotonia wstajemy rano Frajdolina zjada puszeczkę ryż wygarnia na boki :D po śniadanku krotki spacer za ogrodzenie do lasu wracamy do domu i byczymy się :) łapka pięknie zagojona w 95% blizny po amputacji ładnie wygojone strupki już poodpadały smarujemy maścią od cioci z owczarka, puszki od skarpety owczarkowej BARDZO lubi i nie da sie oszukać ryżem albo suchą karmą wymieszaną z puszeczką cfaniara :) I bardzo dobrze :):):) Duuuużo głasków wysyłamy :loveu: Quote
andzia69 Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Cantadorra napisał(a):Andzia, jak Sówka? Frajdolina cwana bestyjka :) Sówka ma się dobrze:) dogaduje się z psiakami, na koty nie zwrócila uwagi...być może pojedzie na tymczas do Czarnej Andy;)...jak się uda to zostanie jeszcze donek Kojak, Madox, Suchar i ostatni nabytek Gaspar - wszystkie niestety starszawe:( oraz Lala - ta w ciąży:( Gaspar: Kojak: Suchar: i Sówka: a zdjęć Madoxa muszę poszukać... Quote
DONnka Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 O matko, wszystkie takie kochane :loveu: Jeszcze tyle mają zaofiarowania... ... problem w tym, że nie mają komu :shake: Quote
ewa1980o Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 bo wszystkie owczarki są piękne :D fajnie by było jakby Sówka pojechała nawet na tymczas do kogoś, a nasza hrabina z dnia na dzień coraz lepiej, zaczyna sie z niej łobuz robić, wczoraj rano jak przysnęłam zabrała rolkę ręczników papierowych poleciała na dywan i podzieliła go ładnie na drobne kawałeczki bardzo fajnie się zbiera z takiego dywanu drobne poślinione papierki, bardzo dba o to żebym się nie nudziła Quote
Malgoska Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 andzia69 napisał(a):Sówka ma się dobrze:) dogaduje się z psiakami, na koty nie zwrócila uwagi...być może pojedzie na tymczas do Czarnej Andy;)...jak się uda to zostanie jeszcze donek Kojak, Madox, Suchar i ostatni nabytek Gaspar - wszystkie niestety starszawe:( oraz Lala - ta w ciąży:( Gaspar: Kojak: Suchar: i Sówka: a zdjęć Madoxa muszę poszukać... te dwa całkiem jak moja Sonia.... Quote
Cantadorra Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Tak bym chciała, żeby pojechała do Andy. Dla Sówki to byłoby duże szczęście........Trzymam kciuki, żeby tak się stało. Quote
Kocurek Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 miziaki dla Frajduni:))))Moj tez lubi reczniki i chusteczki papierowe drzec:))) Quote
ewa1980o Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 dostaliśmy dziś list z glukozaminą dziękujemy :) Quote
andzia69 Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 ewa1980o napisał(a):dostaliśmy dziś list z glukozaminą dziękujemy :) to jeszcze klatka i stojaczek nie chcą dojsć:( Quote
ewa1980o Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 glukozamina przysłana została aż z anglii :) a co do klatki to bardzo potrzebna musze wracac do pracy a samej Frajdy w domu zostawić nie mogę bo wariuje Quote
ewab Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 ewa1980o napisał(a):glukozamina przysłana została aż z anglii :) a co do klatki to bardzo potrzebna musze wracac do pracy a samej Frajdy w domu zostawić nie mogę bo wariuje Już zamówiona i zapłacona. Myślę, że będzie jutro lub pojutrze. Quote
ewa1980o Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 a co z miseczkami na stojaku o ktorych pisalam ja i andzia69 ???:oops: myśle bardzo powaznie o sterylizacji Frajdy za kilka msc bo nie daj panie jak ona dostałaby cieczki to mój pies chyba by oszalał i drzwi nam rozwalił :( Quote
Recommended Posts