ewa1980o Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Cantadorra napisał(a):Ewa1980, a jak Twój osobisty psiak reaguje na Frajdę? Nie jest zazdrosny? To młode, silne, wielkie stworzenie nie złości się, że jest księżniczka? moje osobiste stworzonko boi sie suczki na 3 łapach jak tylko ona startuje do niego to ucieka wyglada to komicznie jak taki byk ucieka przed takim chucherkiem Quote
ewa1980o Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 DONnka napisał(a):Ja też poproszę :) A Frajdolina na posłaniu wygląda cudnie :multi: Chyba się jednak do niego przekonała, bo wydaje się taka odprężona i zrelaksowana :razz: I zapytam jeszcze za Cantadorrą - jak relacje rezydenta i Frajdy ? Czy nadal jest od niej izolowany ? Rozumiem, że druga paczka z owczarek.pl jeszcze nie dotarła :roll: nie są izolowani moj sie tak jej boi że nawet do domu nie chce wejsc ale spotykaja sie na spacerkach jak wychodzę z Frajdą na siusiu, co do paczki jeszcze nie dotarła do mnie jak tylko bedzie to dam znac Quote
andzia69 Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 skoro chcecie wieści o drugiej suni to będę pisać, jak tylko się coś zmieni...na razie sunia je, ale nie widać jeszcze, by przytyła:( opowiem wam pewną historię...historię Sówki - suni w typie donka. Trafila do nas po tym, jak ją porzucono w kwietniu br. (ludzie się wyprowadzili, a pies pozostał na ulicy...) Los chciał, że ją ktoś zechciał...ponad 40 km od Kielc, zostala wyadoptowana chyba ponad miesiąc temu, na drugi dzień uciekła:-( Wczoraj Pasja chodzila po Herbach, ul. Sowia...i wiecie kogo spotkała? Sówkę!!!! która tak bardzo kochala to miejsce, że zwiała z domu i przyszła do Kielc...Nikt by tego nie przewidział....biedna sunia:-(:-( ale jej już nie chcą...a ona była pod płotem posesji, gdzie miala swojego psiego kolegę...ech, życie:-( sunia jest znowu w schronisku, razem z psiakiem, którego lubiła u nas....Dante jest zwykłym kundelkiem, nie ma oczka, ale jej to nie przeszkadza... Quote
malagos Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 andzia69 napisał(a):Ewa prosiła o to, by z pieniążków zebranych na Frajdolinę zakupić klatkę kennelową i coś na stawy, bo się kończy;) EwaB - zamowisz? podam linki;) klatka: a klatka dla Frajdy?....... by ograniczyć ruch? Quote
andzia69 Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 malagos napisał(a):a klatka dla Frajdy?....... by ograniczyć ruch? dla Frajdy - ale po to, że jak Ewa pójdzie do pracy, żeby królewna sobie krzywdy nie zrobiła;) Quote
Malgoska Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='andzia69']skoro chcecie wieści o drugiej suni to będę pisać, jak tylko się coś zmieni...na razie sunia je, ale nie widać jeszcze, by przytyła:( opowiem wam pewną historię...historię Sówki - suni w typie donka. Trafila do nas po tym, jak ją porzucono w kwietniu br. (ludzie się wyprowadzili, a pies pozostał na ulicy...) Los chciał, że ją ktoś zechciał...ponad 40 km od Kielc, zostala wyadoptowana chyba ponad miesiąc temu, na drugi dzień uciekła:-( Wczoraj Pasja chodzila po Herbach, ul. Sowia...i wiecie kogo spotkała? Sówkę!!!! która tak bardzo kochala to miejsce, że zwiała z domu i przyszła do Kielc...Nikt by tego nie przewidział....biedna sunia:-(:-( ale jej już nie chcą...a ona była pod płotem posesji, gdzie miala swojego psiego kolegę...ech, życie:-( sunia jest znowu w schronisku, razem z psiakiem, którego lubiła u nas....Dante jest zwykłym kundelkiem, nie ma oczka, ale jej to nie przeszkadza... ojej jaka smutna historia:( Quote
ewa1980o Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 klatka nie jest po to by ograniczyc jej ruch tylko zeby sobie krzywdy nie zrobila mam duzo schodow w domu i bardzo bym nie chciala zeby w przyplywie nudow latala po nich bo moze sobie kuku zrobić Quote
Cantadorra Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Andzia, historia z Sówką bardzo poruszająca. Tak smutno mi się zrobiło :( Czy będziecie szukać domu Sówce, czy wraca do tamtego domu z którego uciekła? Bo nie zrozumiałam, kto jej nie chce. Quote
andzia69 Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Cantadorra napisał(a):Andzia, historia z Sówką bardzo poruszająca. Tak smutno mi się zrobiło :( Czy będziecie szukać domu Sówce, czy wraca do tamtego domu z którego uciekła? Bo nie zrozumiałam, kto jej nie chce. nikt jej nie chce - ani ten dom, który jej adoptował, ani właścicielka psiaka-kumpla...bo byli "właściciele" ją po prostu zostawili na ulicy i się wyprowadzili:( domu szukamy...ale wiecie jak to jest ze starszymi psiakami:( Kojak donek też czeka... Quote
andzia69 Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 ewa1980o napisał(a):klatka nie jest po to by ograniczyc jej ruch tylko zeby sobie krzywdy nie zrobila mam duzo schodow w domu i bardzo bym nie chciala zeby w przyplywie nudow latala po nich bo moze sobie kuku zrobić Dokladnie;) Ewcia - wyslałaś drugiej Ewci swój adres do wysylki? Quote
ewa1980o Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 andzia69 napisał(a):Dokladnie;) Ewcia - wyslałaś drugiej Ewci swój adres do wysylki? tak wysłałam a co do Sówki to strasznie smutne :( ludzie chyba mozgi calkiem potracili a dlaczego dom ktory ja adoptował jej nie chce już??? Quote
ewab Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 __Lara napisał(a):A Sówka ma swój wątek? :( Sówka nie ma swojego wątku. Mamy tyle bid, że nie dajemy rady zakładać każdemu:(. Kennel zamówiony. Czy glukozamina musi być konkretnie ta? Obawiam się czy dostanę fakturę, a niestety inaczej nie mogę kupić. Quote
ewa1980o Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 ewab napisał(a):Sówka nie ma swojego wątku. Mamy tyle bid, że nie dajemy rady zakładać każdemu:(. Kennel zamówiony. Czy glukozamina musi być konkretnie ta? Obawiam się czy dostanę fakturę, a niestety inaczej nie mogę kupić. co do glukozaminy to nie koniecznie ta która byla w linku jaka kupisz ewab taka bedzie ja z góry dziękuje w imieniu Frajdy Quote
andzia69 Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 ewab napisał(a): Kennel zamówiony. Czy glukozamina musi być konkretnie ta? Obawiam się czy dostanę fakturę, a niestety inaczej nie mogę kupić. i jeszcze stojaczek;) Quote
ewab Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 andzia69 napisał(a):i jeszcze stojaczek;) Proszę wybrać. Quote
DONnka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Tak... psiaki kochają bezwarunkowo, nie jest ważny wygląd a czasem nawet charakter :shake: To prawdziwi przyjaciele do grobowej deski :loveu: Nie rozumiem, że w czasach, w których tak trudno o prawdziwe uczucia i wartości ludzie nie pragną mieć takich przyjaciół :roll: Sówko, oby Cię ktoś wypatrzył :loveu: :loveu: :loveu: A Frajdolina to prawdziwa szczęściara ;) Przypominam, że w grudniu ma dostać preparat na stawy od ciotki z owczarka :multi: Quote
ewab Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 DONnka napisał(a): Przypominam, że w grudniu ma dostać preparat na stawy od ciotki z owczarka :multi: Mam odwołać zamówienie? Quote
DONnka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 ewab napisał(a):Mam odwołać zamówienie? Nie, nie :) Będzie miała na zapas, bo dużo tego schodzi :roll: Poza tym chyba księżniczka potrzebuje go na cito, a mamy jeszcze listopad W dodatku ta ciotka z owczarka jest z Niemiec, więc zanim zamówi, zanim dojdzie ... ;) Quote
ewab Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 DONnka napisał(a):Nie, nie :) Będzie miała na zapas, bo dużo tego schodzi :roll: Poza tym chyba księżniczka potrzebuje go na cito, a mamy jeszcze listopad W dodatku ta ciotka z owczarka jest z Niemiec, więc zanim zamówi, zanim dojdzie ... ;) Oki.... zamawiam. Quote
andzia69 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [quote name='ewab']Proszę wybrać. proszę: http://allegro.pl/stojak-regulowany-2-x-miski-1-8-miska-2x-gratis-i2742406787.html Quote
Rudzia-Bianca Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 W papierowym sklepiku Rudzi nowe bileciki do prezentów lub ozdóbki świąteczne ;-) zapraszam serdecznie 28-11-2012r.kończymy PAPIEROWY SKLEPIK RUDZ[SIZE=2]I [SIZE=2]OTWARTY KLIKNIJ I WSKO[SIZE=2]CZ NA ZAKUPY ZAPRASZAM Quote
b-b Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Jak tam maleńka? Oddała już pani tapczan...czy pani musi korzystać z jej posłanka?:D Quote
malagos Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Jak widzę na pierwszej stronie, jest sporo wpłat na sunię. Nie ma wydatków, rachunków, skanów - dla jasnosci watku też je umieszczajcie. Quote
Recommended Posts