Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DONnka']Ewa1980o, to chyba jedna z tych dwóch, o których pisałam na PW - od dobrej duszy z owczarek.pl :multi:
Lecę podziękować a Tobie zdrówka życzę :)

to my bardzo dziękujemy :*

Posted

ludki- pani Mira - prawdopodobnie z zagranicy - chce wplacić na naszą Frajdę...ale potrzebuje jakiegoś PayPala...a my nie mamy:( poradźcie co jej odpowiedzieć, bo ja nie kumam zbytnio o co biega...

Posted

andzia69 napisał(a):
ludki- pani Mira - prawdopodobnie z zagranicy - chce wplacić na naszą Frajdę...ale potrzebuje jakiegoś PayPala...a my nie mamy:( poradźcie co jej odpowiedzieć, bo ja nie kumam zbytnio o co biega...

PayPala ma Malawaszka.P.Mira moze do niej wyslac,a Malawaszka przekaze na Wasze konto:lol:

Posted

andzia69 napisał(a):

pikola napisał(a):
PayPala ma Malawaszka.P.Mira moze do niej wyslac,a Malawaszka przekaze na Wasze konto:lol:

Dobry pomysł .
No i trzeba pomyśleć nad założeniem sobie paypala , sporo osób z zagranicy nie ma innej możliwości wpłacenia , udziału w bazarkach . Właśnie ostatnio pisała do mnie na ten temat dziewczyna na fb ale nie miałam czasu się tym zająć .

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']W papierowym sklepiku nowości :) zapraszam :) ( link w podpisie )

jeju jakie to piękne i pewnie zrobione ręcznie no niestety jak rozdawali talent plastyczny to chyba za wzrostem stałam :D Frajda mnie oszzukala obudziła i udawała ze chce na spacer wiec biegiem a ona po prostu chciała się spotkać ze swoim amantem tyle ze ten uciekł przed nią w tujki :D bohater

Posted

andzia69 napisał(a):

Ja też mam PayPala mogę użyczyć jak potrzeba. Frajda super wygląda i zadowolony pychol prezentuje.

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Ja też mam PayPala mogę użyczyć jak potrzeba. Frajda super wygląda i zadowolony pychol prezentuje.

Super , dzięki :)

A możesz mi wytłumaczyć o co z tym chodzi ? jak to działa tak w skrócie i jak to założyć ?

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Super , dzięki :)

A możesz mi wytłumaczyć o co z tym chodzi ? jak to działa tak w skrócie i jak to założyć ?

Zakłada się bardzo prosto - wchodzisz na stronę www.paypal.pl i zakładasz konto, prywatne lub firmowe. To jest jak konto w banku tylko przelew robisz na adres mailowy. Do niego przypisujesz swoje konto bankowe,na które przelewasz pieniądze z paypala. Mój paypal to lunarmermaid@o2.pl

Posted

ewa1980o napisał(a):
jeju jakie to piękne i pewnie zrobione ręcznie no niestety jak rozdawali talent plastyczny to chyba za wzrostem stałam :D Frajda mnie oszzukala obudziła i udawała ze chce na spacer wiec biegiem a ona po prostu chciała się spotkać ze swoim amantem tyle ze ten uciekł przed nią w tujki :D bohater

Ale ona nie ma cieczki, co?.........

Posted (edited)

Jakie fotki:) Wspaniale,że sunia znalazła taki dom, takich Ludzi i niech tak zostanie:) :)
Super ,że Frajda jest u Ewy, to najlepsza opcja dla suni.

Edited by ewu
Posted

Kolejny dramat ze szczęśliwym zakończeniem; cudownie !!!
Nasz Shrek był okaleczony identycznie; łapeczka i ogon. W dodatku zaliczył schronisko..
Ale obecny DT wynagradza mu wszystko w dwójnasób...

.

Posted

młoda czuje się zdecydowanie lepiej :) właśnie minął tydzień jak jesteśmy razem :multi: powoli zaczyna się goić łapka, myślę że za tydzień już będzie wygojona, jutro jedziemy na zdjęcie szwów mam nadzieję ze nie rozniesie gabinetu :D