Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewa1980o']hrabina juz jest na lozku na poduszkach :D co zrobić .... zwinąć sie w kłębek i usnać ;)[/QUOTE]

Biedna Ewcia:( ...trzeba poczekać na poslanko - może jej się spodoba?:) a jak nie, to będziesz spac w poslanku:):)

Posted

[quote name='ewa1980o']
zabijcie mnie nie moge wstawic zdjecia normalnie nerwy mam moze to jakies ustawienia czy przegladarka nie wiem juz zgłupiałam

Ewuś przez program picassa super się zdjęcia wstawia, wysyłasz na wirtualny album a potem kopiuj wklej :)

Posted (edited)

[quote name='andzia69']Biedna Ewcia:( ...trzeba poczekać na poslanko - może jej się spodoba?:) a jak nie, to będziesz spac w poslanku:):)[/QUOTE]

moze jakoś sie wcisnę :d wto posłanko to ja sie nie zmieszczę :D

Edited by ewa1980o
Posted

[quote name='ewa1980o']nie ruszyla się nawet o centymetr cwaniara :)[/QUOTE] Uważaj, jak się kładziesz, żeby jej nie obudzić:) jestem pewna, że chodzicie na palcach i mówicie szeptem:razz:. Rekonwalescentka musi mieć spokój.;)

Posted

[quote name='wegielkowa']Uważaj, jak się kładziesz, żeby jej nie obudzić:) jestem pewna, że chodzicie na palcach i mówicie szeptem:razz:. Rekonwalescentka musi mieć spokój.;)[/QUOTE]

żebys wiedziała ze tak jest :D z nia jest jak z dzieckiem na paluszkach po cichutku delikatnie

Posted

[quote name='wegielkowa']No, nie inaczej:). A Pimpulek malutki nie przykryty kocykiem?[/QUOTE]

nie przykrywam bo jej juz i tak za ciepło tu jest musze otwierac okno bo jak złapie ciepła to sie strasznie drapie weterynarz mowil ze to normalne jeśli pies był na zewnątrz, mnie coś choróbsko bierze boli gardlo i katar :( ale najważniesze że Frajda ma sie dobrze :)

Posted

[quote name='wegielkowa']Uważaj, jak się kładziesz, żeby jej nie obudzić:) jestem pewna, że chodzicie na palcach i mówicie szeptem:razz:. Rekonwalescentka musi mieć spokój.;)[/QUOTE]

no o królewne trzeba dbac:) cisza spokój, szerokie łóżko, Ewunia jakoś na posłanku się zmieścisz.....;)

[quote name='ewa1980o']nie przykrywam bo jej juz i tak za ciepło tu jest musze otwierac okno bo jak złapie ciepła to sie strasznie drapie weterynarz mowil ze to normalne jeśli pies był na zewnątrz, mnie coś choróbsko bierze boli gardlo i katar :( ale najważniesze że Frajda ma sie dobrze :)[/QUOTE]

kuruj się bo królewna musi mieć Ciebie zdrową!

Posted

[quote name='ewa1980o']nie przykrywam bo jej juz i tak za ciepło tu jest musze otwierac okno bo jak złapie ciepła to sie strasznie drapie weterynarz mowil ze to normalne jeśli pies był na zewnątrz, mnie coś choróbsko bierze boli gardlo i katar :( ale najważniesze że Frajda ma sie dobrze :)

Otwieraj okno rozsądnie. Pies się przyzwyczai do wyższej temperatury.
A Ty się nie przeziębiaj, bo psa zarazisz:p.
W gazecie o Was napisali
http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,47262,12860196,Frajda_ze_schroniska__Az_dziwne__ze_jeszcze_ufa_ludziom.html

Posted

[quote name='ewab']Otwieraj okno rozsądnie. Pies się przyzwyczai do wyższej temperatury.
A Ty się nie przeziębiaj, bo psa zarazisz:p.
W gazecie o Was napisali
http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,47262,12860196,Frajda_ze_schroniska__Az_dziwne__ze_jeszcze_ufa_ludziom.html

pięknie napisali, a to o domu...... nam wszystkim "chodzi po głowie", Ewuniu ;)

Jesteś wspaniała, cudowna - tylko się kuruj i nie przeziębiaj, Frajda potrzebuje zdrowej opiekunki :)

Posted

[quote name='ewa1980o']dziś dostaliśmy paczkę od Renaty z opatrunkami puszkami rivanolem octanisteptem i wieloma innymi prezentami dla Frajdy dziekujemy bardzoo:Rose: wstawię zdjęcia na fb

Ewa1980o, to chyba jedna z tych dwóch, o których pisałam na PW - od dobrej duszy z owczarek.pl :multi:
Lecę podziękować a Tobie zdrówka życzę :)