Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']Ja dopiero teraz zobaczyłam, ze ewa1980 [B]jest z Makowa[/B]- ja z powiatu makowskiego :) Nie wiedziałam, ze poza mną i Martens ktoś jeszcze jest na dogomanii :)[/QUOTE]

Na kieleckich wątkach wszystkich można spotkać:).
Bardzo Wam za to dziękujemy.

Posted

[quote name='ewa1980o']mieszkam w makowie od 2 lat a na dogo jestem moze od kilku tygodni [B]Frajda zasneła podałam jej leki spi jak aniolek[/B][/QUOTE]

Miała dzisiaj dużo wrażeń :)
Niech odpoczywa i nabiera sił :)
Reszta to już nasze zmartwienie

Posted

Bardzo się się cieszę :*. Na Skalistej leczymy nasze zwierzaki- lekarze przekochani ! Serce mi sie raduje :D, boze kochany, jak dobrze, ze trafiła na tymczas do cudownych ludzi- bardzo Wam dziekuje !

Agnieszka

Posted (edited)

Ewa podsyłam linka gdzie pisze krok po kroku jak wstawić fotkę na dogo. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/176362-Jak-wstawić-zdjęcia-na-nowej-dogomanii[/URL]

Też miałam z tym niezły problem na początku, a z godzinę siedziałam i kombinowałam :-)

Edited by lenkaaaa2
Posted

[quote name='DONnka']Miała dzisiaj dużo wrażeń :)
Niech odpoczywa i nabiera sił :)
Reszta to już nasze zmartwienie[/QUOTE]
Dobrej nocy malutka, odpoczywaj.

Posted

[quote name='ewa1980o']spi ale budzi sie co chwilkę przeszkadza jej troche ten abażur ochronny no ale musi byc na krotko zdejmuje go jej na spacery i do jedzenia[/QUOTE]
Wytul ją ode mnie.

Posted

[quote name='ewa1980o']miziam ja cały czas tulic za mocno nie moge bo obolała jest ale glaskac moge i drapac za uchem bardzo to lubi[/QUOTE]
No to podrap za uszkiem :)

Posted

[quote name='ewa1980o']drapie i głaszcze to ja bardzo uspokaja i usypia[/QUOTE]

To tak niewiele i wiele zarazem :)
Wspaniale, że Frajda może czuć Twoją bliskość :)
Życzę Wam obu spokojnej nocy :loveu:

Jeśli do jutra nikt nie zasugeruje innej karmy to zamówię tą EUKANUBĘ, której wspominałam

Posted

zostaję z Frajdą w domu i niestety będę bez internetu do max 17 mam przenosny internet i potrzebny jest w pracy ale jak tylko wróci mąż nadrobimy zaległośi mala spala gdziecznie od 3 właśnie zjadla dużą porcję mięsa apetycik jej dopisuje

Posted

[quote name='ewa1980o']... mega zaskoczenie Frajda sama weszla po schodach :)[/QUOTE]

[quote name='Rudzia-Bianca']A może sama z tą miednicą ?[/QUOTE]

Jeśli sunia ma uszkodzoną miednicę (nie wiem czy na pewno tak jest, ale nie mam czasu przeczytać całego wątku) to absolutnie nie powinna się forsować. Wskazane wręcz ograniczenie ruchów.
Np psy z pękniętą miednicą lokowane są w klatce, żeby nie mogły chodzić i obciążać uszkodzoną miednicę.

Posted

Super wieści a co do zamieszczania zdjęć podam najprostszy i banalnie prosty hosting.Instrukcja chyba niepotrzebna ?:lol:
[URL]http://up.programosy.pl/[/URL]
Trzymaj się suniu.Pozdrowienia dla super ludzi,którzy "podali łapę" psu w potrzebie :loveu:

Posted

[quote name='elik']Jeśli sunia ma uszkodzoną miednicę (nie wiem czy na pewno tak jest, ale nie mam czasu przeczytać całego wątku) to absolutnie nie powinna się forsować. Wskazane wręcz ograniczenie ruchów.
Np psy z pękniętą miednicą lokowane są w klatce, żeby nie mogły chodzić i obciążać uszkodzoną miednicę.[/QUOTE]

No właśnie , dlatego pytam, bo z tego co pamiętam moi dwaj podopieczni z połamaną miednicą w klatkach siedzieli , ale oni mieli mocno pogruchotaną :(

A przy okazji zaproszę na bazarek z super fantami u Jaagi na leczenie kociaków ( Frajda wybacz ;) ) ale straszna tam cisza a fanty superowe :)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235151-Pojemniki-na-karm%C4%99-adres%C3%B3wki-i-inne-na-kociaki-zabrane-z-sosnow-schronu-do-15-11[/url]

Posted

zapraszam na bazarek dla Reksia i psów pod opieką STOZ ZWIERZAK głownie Frajdy i Smerfika - zapraszam :smile:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/235474-Papierowy-sklepi-Rudzi-hand-made-dla-Reksa-i-Zwierzaka-do-28-XI-ZAPRASZAM-OTWARTE?p=19953633#post19953633"][COLOR=#ff3366][B]PAPIEROWY SKLEPIK RUDZI OTWARTY KLIKNIJ I ZAKUPY ZRÓB :smile:[/B][/COLOR][/URL]