ewa1980o Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 tak na skalistej cudowni ludzie naprawde z powołaniem :) ogladamy tv odpoczywamy sobie Quote
lenkaaaa2 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='ewa1980o']tak na skalistej cudowni ludzie naprawde z powołaniem :) ogladamy tv odpoczywamy sobie[/QUOTE] Zgadzam się, cudowni ludzie i dobrzy lekarze, ufam im w 100%. Odpoczywajcie tyle wrażeń jak na jeden dzień... A jak Twój psiaczek Ewo do suni????? Quote
ewa1980o Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 kochani jest fotka na fb tu nie umiem wstawic :( od niedawna jestem na dogo nie wszystko potrafie Quote
ewa1980o Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 moja gadzina oszlala ale sa odseparowani nie ma dostepu do niej dobija sie strasznie bo jest ciekawy ona tez piszczala za nim ale narazie jej nie narazam na kontakt z nim Quote
pikola Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Boziu,ten ogonek..:-(Tyle cierpienia musiala biedna przejsc:placz: Ale juz jest dobrze,juz jest bezpieczna... Quote
ewab Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Ogon praktycznie trzymał się na ścięgnach:(. Quote
ewa36 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Wspaniała błyskawiczna akcja ! Ewciu ściskam mocno Ciebie i dziewczynkę Quote
ewa1980o Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 bedzie wiecej zdjec musze tylko ogarnac wszystko narazie na chacie mexiko :D Quote
Iljova Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Podziwiam zwierzęta są tak niesamowite pomimo tego co przeszły tego co im się przydarzyło zupełnie odmienne jest ich zachowanie niż ludzi Teraz już jest w dobrym miejscu, a Wy Ewo dostaniecie bezcenny dar jaki tylko zwierzęta potrafią dać. :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='ewa1980o']kochani jest fotka na fb tu nie umiem wstawic :( od niedawna jestem na dogo nie wszystko potrafie[/QUOTE] Ewuś z fb normalnie kopiuj wklej :) [IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/602591_460787403962607_1731438041_n.jpg[/IMG] Quote
DONnka Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Super, super wieści :multi: :multi: :multi: [B]Ewa[/B], czy Frajda je suchą karmę ? Andzia pisała, że nie :roll: Może gdyby rozmiękczyć ją chudym rosołkiem, to by jadła ... Ja tak robię :) Musiałabym wiedzieć zanim zamówię dla niej karmę ze SKARPETY OWCZARKOWEJ Myślałam o wysokobiałkowej EUKANUBIE MATURE&SENIOR (15 kg), która oprócz dużej ilości białka (30%) zawiera też chondroitynę i glukozaminę na stawy Jeśli jednak sunia miałaby jej nie jeść, to muszę poszukać czegoś mokrego w puszkach, ale tego będzie zdecydowanie mniej I proszę, wyściskaj dziewczynkę ode mnie :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Na fb Ewa napisała że Frajda zjadła trochę suchej karmy , ale niech to jeszcze potwierdzi . Quote
ewa1980o Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 sprawa wyglada tak mała ma mega apetyt dalam jej troche brita swojego i zjadla wiec wydaje mi się że mozna zamowic tylko cos dobrego ona potrzebuje duzo bialka i witamin na stawy dzieki wielkie DONKA był wspolny spacer polubili sie no i mega zaskoczenie Frajda sama weszla po schodach :) Quote
Malgoska Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 może Multiflex na stawy? To dobre jest. Quote
caryca26 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Przelałam wlaśnie 20 zł dla małej ( 10 zł ode mnie i 10 zł od mojej siostry). Zdrowiej kochana! Quote
ewa1980o Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 ja przyjmę wszystko dla niej tabletki karmę, zeby tylko szybko zdrowiała Quote
Rudzia-Bianca Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='ewa1980o']sprawa wyglada tak mała ma mega apetyt dalam jej troche brita swojego i zjadla wiec wydaje mi się że mozna zamowic tylko cos dobrego ona potrzebuje duzo bialka i witamin na stawy dzieki wielkie DONKA był wspolny spacer polubili sie no i mega zaskoczenie Frajda sama weszla po schodach :)[/QUOTE] A może sama z tą miednicą ? Quote
Martika&Aischa Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Ależ pozytywne wiadomości ....Ewo trzymam za Was kciuki z całych sił bo jesteście WSPANIALI :loveu: Quote
DONnka Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='ewa1980o']sprawa wyglada tak mała ma mega apetyt dalam jej troche brita swojego i zjadla wiec wydaje mi się że mozna zamowic tylko cos dobrego ona potrzebuje duzo bialka i witamin na stawy dzieki wielkie DONKA był wspolny spacer polubili sie no i mega zaskoczenie Frajda sama weszla po schodach :)[/QUOTE] A zatem postanowione :) Proponuję wysokobiałkową EUKANUBĘ MATURE&SENIOR 15 kg chroniącą stawy [url]http://www.zooexpress.pl/go/_info/?id=415[/url] [IMG]http://www.zooexpress.pl/photo/euk_senior_large_logo.jpg[/IMG] [B]Czy ktoś ma inne sugestie ?[/B] Dodatkowo na wątku, który założyłam Frajdzie na owczarek.pl otrzymałam propozycję zakupu preparatu na stawy FLAWITOL ARTRO Zamówiłabym go teraz razem z karmą a dziewczyna odda pieniądze do SKARPETY na początku grudnia :) Oprócz tego są dwie propozycje zakupu środków opatrunkowych :) Quote
ewa1980o Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 ona lata jak szalona sama bylam w szoku bo ja znosilismy i wnosilismy caly czas nie bedzie tak caly czas bo nie chce jej nadwyrezac ale zaskoczyla mnie bardzo :) Quote
Lumix Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='ewa1980o']ona lata jak szalona sama bylam w szoku bo ja znosilismy i wnosilismy caly czas nie bedzie tak caly czas bo nie chce jej nadwyrezac ale zaskoczyla mnie bardzo :)[/QUOTE] Ewa pokłony dla Ciebie i męża. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='DONnka']A zatem postanowione :) Proponuję wysokobiałkową EUKANUBĘ MATURE&SENIOR 15 kg chroniącą stawy [URL]http://www.zooexpress.pl/go/_info/?id=415[/URL] [IMG]http://www.zooexpress.pl/photo/euk_senior_large_logo.jpg[/IMG] [B]Czy ktoś ma inne sugestie ?[/B] Dodatkowo na wątku, który założyłam Frajdzie na owczarek.pl otrzymałam propozycję zakupu preparatu na stawy FLAWITOL ARTRO Zamówiłabym go teraz razem z karmą a dziewczyna odda pieniądze do SKARPETY na początku grudnia :) Oprócz tego są dwie propozycje zakupu środków opatrunkowych :)[/QUOTE] Cudów dzień ... Quote
malagos Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='ewa1980o']ona lata jak szalona sama bylam w szoku bo ja znosilismy i wnosilismy caly czas nie bedzie tak caly czas bo nie chce jej nadwyrezac ale zaskoczyla mnie bardzo :)[/QUOTE] Ja dopiero teraz zobaczyłam, ze ewa1980 [B]jest z Makowa[/B]- ja z powiatu makowskiego :) Nie wiedziałam, ze poza mną i Martens ktoś jeszcze jest na dogomanii :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='malagos']Ja dopiero teraz zobaczyłam, ze ewa1980 [B]jest z Makowa[/B]- ja z powiatu makowskiego :) Nie wiedziałam, ze poza mną i Martens ktoś jeszcze jest na dogomanii :)[/QUOTE] A ja wciąż czekam na więcej myślenickich dogomaniaków ;) Quote
Recommended Posts