Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewa1980o']tak na skalistej cudowni ludzie naprawde z powołaniem :) ogladamy tv odpoczywamy sobie[/QUOTE]
Zgadzam się, cudowni ludzie i dobrzy lekarze, ufam im w 100%. Odpoczywajcie tyle wrażeń jak na jeden dzień... A jak Twój psiaczek Ewo do suni?????

Posted

Podziwiam zwierzęta są tak niesamowite pomimo tego co przeszły tego co im się przydarzyło zupełnie odmienne jest ich zachowanie niż ludzi
Teraz już jest w dobrym miejscu, a Wy Ewo dostaniecie bezcenny dar jaki tylko zwierzęta potrafią dać. :)

Posted

[quote name='ewa1980o']kochani jest fotka na fb tu nie umiem wstawic :( od niedawna jestem na dogo nie wszystko potrafie[/QUOTE]

Ewuś z fb normalnie kopiuj wklej :) [IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/602591_460787403962607_1731438041_n.jpg[/IMG]

Posted

Super, super wieści :multi: :multi: :multi:
[B]Ewa[/B], czy Frajda je suchą karmę ?
Andzia pisała, że nie :roll:
Może gdyby rozmiękczyć ją chudym rosołkiem, to by jadła ...
Ja tak robię :)
Musiałabym wiedzieć zanim zamówię dla niej karmę ze SKARPETY OWCZARKOWEJ
Myślałam o wysokobiałkowej EUKANUBIE MATURE&SENIOR (15 kg), która oprócz dużej ilości białka (30%) zawiera też chondroitynę i glukozaminę na stawy
Jeśli jednak sunia miałaby jej nie jeść, to muszę poszukać czegoś mokrego w puszkach, ale tego będzie zdecydowanie mniej

I proszę, wyściskaj dziewczynkę ode mnie :loveu:

Posted

sprawa wyglada tak mała ma mega apetyt dalam jej troche brita swojego i zjadla wiec wydaje mi się że mozna zamowic tylko cos dobrego ona potrzebuje duzo bialka i witamin na stawy dzieki wielkie DONKA był wspolny spacer polubili sie no i mega zaskoczenie Frajda sama weszla po schodach :)

Posted

[quote name='ewa1980o']sprawa wyglada tak mała ma mega apetyt dalam jej troche brita swojego i zjadla wiec wydaje mi się że mozna zamowic tylko cos dobrego ona potrzebuje duzo bialka i witamin na stawy dzieki wielkie DONKA był wspolny spacer polubili sie no i mega zaskoczenie Frajda sama weszla po schodach :)[/QUOTE]

A może sama z tą miednicą ?

Posted

[quote name='ewa1980o']sprawa wyglada tak mała ma mega apetyt dalam jej troche brita swojego i zjadla wiec wydaje mi się że mozna zamowic tylko cos dobrego ona potrzebuje duzo bialka i witamin na stawy dzieki wielkie DONKA był wspolny spacer polubili sie no i mega zaskoczenie Frajda sama weszla po schodach :)[/QUOTE]

A zatem postanowione :)
Proponuję wysokobiałkową EUKANUBĘ MATURE&SENIOR 15 kg chroniącą stawy
[url]http://www.zooexpress.pl/go/_info/?id=415[/url]

[IMG]http://www.zooexpress.pl/photo/euk_senior_large_logo.jpg[/IMG]

[B]Czy ktoś ma inne sugestie ?[/B]

Dodatkowo na wątku, który założyłam Frajdzie na owczarek.pl otrzymałam propozycję zakupu preparatu na stawy FLAWITOL ARTRO
Zamówiłabym go teraz razem z karmą a dziewczyna odda pieniądze do SKARPETY na początku grudnia :)
Oprócz tego są dwie propozycje zakupu środków opatrunkowych :)

Posted

[quote name='ewa1980o']ona lata jak szalona sama bylam w szoku bo ja znosilismy i wnosilismy caly czas nie bedzie tak caly czas bo nie chce jej nadwyrezac ale zaskoczyla mnie bardzo :)[/QUOTE]

Ewa pokłony dla Ciebie i męża.

Posted

[quote name='DONnka']A zatem postanowione :)
Proponuję wysokobiałkową EUKANUBĘ MATURE&SENIOR 15 kg chroniącą stawy
[URL]http://www.zooexpress.pl/go/_info/?id=415[/URL]

[IMG]http://www.zooexpress.pl/photo/euk_senior_large_logo.jpg[/IMG]

[B]Czy ktoś ma inne sugestie ?[/B]

Dodatkowo na wątku, który założyłam Frajdzie na owczarek.pl otrzymałam propozycję zakupu preparatu na stawy FLAWITOL ARTRO
Zamówiłabym go teraz razem z karmą a dziewczyna odda pieniądze do SKARPETY na początku grudnia :)
Oprócz tego są dwie propozycje zakupu środków opatrunkowych :)[/QUOTE]

Cudów dzień ...

Posted

[quote name='ewa1980o']ona lata jak szalona sama bylam w szoku bo ja znosilismy i wnosilismy caly czas nie bedzie tak caly czas bo nie chce jej nadwyrezac ale zaskoczyla mnie bardzo :)[/QUOTE]

Ja dopiero teraz zobaczyłam, ze ewa1980 [B]jest z Makowa[/B]- ja z powiatu makowskiego :) Nie wiedziałam, ze poza mną i Martens ktoś jeszcze jest na dogomanii :)

Posted

[quote name='malagos']Ja dopiero teraz zobaczyłam, ze ewa1980 [B]jest z Makowa[/B]- ja z powiatu makowskiego :) Nie wiedziałam, ze poza mną i Martens ktoś jeszcze jest na dogomanii :)[/QUOTE]

A ja wciąż czekam na więcej myślenickich dogomaniaków ;)