Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj to bedzie miala dziewczyna urozmaicenie rozpieszczona bedzie miesko sucha porcje rosołowe puszeczki dziekujęmy bardzo za jedzonko skarpecie owczarkowej :) ja to zawsze moge spać na podłodze sypialnie mam na górze ale nie zostawie jej samej na noc za bardzo ją kocham

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewa1980o']no i jednak ksiezniczka wybrała puch i łózko :D[/QUOTE]

no coż...wie, co dobre!:)

Ewa - zawijajcie jej lapę na noc, bo pewnie w nocy też ją próbuje obrabiać;) a tak, to zawsze będzie zabezpieczenie dodatkowe:)

Posted

[quote name='ewa1980o']jak jej zawijam to rozwala i sciaga z uporem maniaka jak widzi skarpete ucieka cyrk jest, Frajda juz chrapie:evil_lol:[/QUOTE]

cwaniara:) ja chyba też pójdę chrapać, bo psychicznie zmęczona jezdem...:( moja mama chora, jutro siostry labka ma operację, mojej Mańce tyż nie wiadomo co jest (ma za niski ciężar właściwy moczu:()...ech, życie...

Posted

[quote name='ewa1980o']chcialam wysłać wiadomośc do Pani Teresy Borcz ale ma zapchana skrzynkę :([/QUOTE]

Nic dziwnego, p. Teresa ostatnio rzadko bywa na dogo
Podam Ci na PW Jej numer telefonu

Posted

Ewa 1980o - bałam się zaglądać na ten wątek i tu i na owczarku, a tymczasem taka radość. Podziwiam cię dziewczyno i dziękuję. Przywracasz wiarę w ludzi:loveu:

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']No pewnie podłoga wolna była :evil_lol:[/QUOTE]

ano tak, jakis kocyk obok łóżka tak żeby królewna była w zasięgu ręki, żeby mogła ją łapać jakby spadała np z łózka...

Posted

[quote name='ewa1980o']oj to bedzie miala dziewczyna urozmaicenie rozpieszczona bedzie miesko sucha porcje rosołowe puszeczki dziekujęmy bardzo za jedzonko skarpecie owczarkowej :) ja to zawsze moge spać na podłodze sypialnie mam na górze ale nie zostawie jej samej na noc za bardzo ją kocham[/QUOTE]

Cioteczko, a Ty ją w ogóle zamierzasz oddać? :diabloti:

Posted (edited)

ostatniej nocy Frajda była BARDZO łaskawa dla mnie zrobiła mi miejsce i nawet kołdrą mogłam sie przykryć :D śpi od ściany wiec nie ma opcji żeby spadła z łóżka :)

Edited by ewa1980o