ewa1980o Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 jest długa ale chuda no i lubi sie strasznie rozpychac i wyciągać Quote
andzia69 Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='zachary']Ta ostatnia kanapa mi się też podoba, ale wymiary są tylko w XL, więc muszę sprawdzić dokładne w cm...[/QUOTE] ja mam XXL i moj Heniek się mieści;) a ona jest mniejsza od mojego...ale sprawdźcie:) Quote
ewa1980o Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 księżna weszła do łóżka leży sobie jak gdyby nigdy nic dla mnie zostało miejsce na podłodze :D Quote
Rudzia-Bianca Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='andzia69']Ponieważ chrabina Frajda ma w 4 literach suchą karmę...to chyba jej będzie trzeba podeslać jakies konserwy...Ma na swoim koncie 265 zł (tyle uzbierała do dzisiaj z datkow) - to może zakupić z tych pieniędzy puszki? bo Ewa zbankrutuje jak będzie jej musiała wołowinę kupować!!!:crazyeye: takie znalazlam z ilością mięsa w mięsie nie 4% a więcej;) [URL]http://allegro.pl/butchers-z-wolowina-12-x-1200g-promocja-i2771570595.html[/URL] [URL]http://allegro.pl/butchers-superior-zestaw-mix-48-x-400-promocja-i2790237785.html[/URL] jeszcze poszukam inszych z mięsem a nie popiolem dzisiaj trafiła do nas szczeniorka ok. 4 mies. z otwartym złamaniem lapki i starym zlamaniem ogona...czy można mieć dość???:(:( [IMG]http://img195.imageshack.us/img195/5108/img0235gt.jpg[/IMG] tu usztywniamy na szybko i zabezpieczamy coby nie "ziajala" ropą i kością...[/QUOTE] Andzia :( masakra jakaś u Was :( [quote name='ewa1980o']księżna weszła do łóżka leży sobie jak gdyby nigdy nic dla mnie zostało miejsce na podłodze :D[/QUOTE] No to wybierz sobie jakieś legowisko dla siebie :evil_lol: Quote
ewa1980o Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 no jak dla mnie to jakieś ciepłe z kocykiem w gratisie miekkie nie musi byc bo mi żadna kostka nie wystaje :D Quote
ewa1980o Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Andzia69 jakby mozna było za te uzbierane pieniążki kupić ta obroze bayera foesto Pan weterynarz powiedział że najlepsza jest droga ale na 6 msc wystarczy u nas strasznie duzo kleszczy wczoraj już mojemu jednego opitego wyrywałam nie chce jej narażać [URL]http://allegro.pl/bayer-foresto-obroza-dla-psow8kg-70cm-pchly-i2776073048.html[/URL] ps ewa nie zbankrutuje miesko nie jest dorgie dam rade a wole dla niej pilniejsze rzeczy Quote
DONnka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='ewa1980o']no i jestem dziś kolejny miły dzien apetyt troszke słabszy no ale nie ma sie co dziwić narazie numer jeden to porcje rosołowe :) jestesmy umowieni do weta w poniedzialek na 8.30 w piatek mąż pojedzie jeszcze po antybiotyki i przeciwbólowe, [B]karma jak narazie nie doszła ale niunia nie głoduje[/B] ;)[/QUOTE] [quote name='ewa1980o'][B]Andzia69 jakby mozna było za te uzbierane pieniążki kupić ta obroze bayera foesto[/B] Pan weterynarz powiedział że najlepsza jest droga ale na 6 msc wystarczy u nas strasznie duzo kleszczy wczoraj już mojemu jednego opitego wyrywałam nie chce jej narażać [URL]http://allegro.pl/bayer-foresto-obroza-dla-psow8kg-70cm-pchly-i2776073048.html[/URL] ps ewa nie zbankrutuje miesko nie jest dorgie dam rade a wole dla niej pilniejsze rzeczy[/QUOTE] HALO, HALO !!! Przecież SKARPETA OWCZARKOWA czeka w kolejce, żeby kupić księżniczce karmę :razz: Wstrzymaliśmy się, bo p. Grzegorz z fb miał podobno zamówić :roll: [B]Skoro karma z fb nie dotarła to my zamówimy dziewczynce dostawę 40 puszeczek z ANIMONDY a Andzia może niech kupi ten dobry preparat na stawy - np. Corta Vet HA lub Arthroflex[/B] :) Z forum owczarek.pl [B]powinny przyjść 2 paczuszki ze środkami opatrunkowymi, dezynfekującymi i przyspieszającymi gojenie.[/B] Pisałam tez dziewczynom o tej obroży p/kleszczom ale nie wiem, czy dorzucą. I koniecznie proszę dziewczynkę ucałować w czółko i podrapać za uszkiem :loveu: Quote
ewa1980o Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 do godziny 3 spalam przyklejona do sciany jak placek :D Quote
ewa1980o Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 nasza księżniczka woli chyba łozko od posłanka bo spi jak zabita nie budzi nie kreci nocka wyglądała nastepująco ja na samym koniuszku rogu łóżka ulozona w kształt v ona na duzej miekkiej zlozonej koldrze puchowej rozwalona na 3/4 łóżka, widok z boku pewnie bezcenny :D niunia ma ewidentnie królewskie geny :) 2w1 wyspana jestem ja i ona - nocka idealna, ja juz nie śpię a ona dalej komarka tnie zaraz zrobie sniadanko małej królowej ps. jak pójdziemy na góre do sypialni spać za jakiś czas to bedzie jej dopiero wygodnie :D Quote
Malgoska Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='ewa1980o']księżna weszła do łóżka leży sobie jak gdyby nigdy nic dla mnie zostało miejsce na podłodze :D[/QUOTE] [quote name='ewa1980o']do godziny 3 spalam przyklejona do sciany jak placek :D[/QUOTE] [quote name='ewa1980o']nasza księżniczka woli chyba łozko od posłanka bo spi jak zabita nie budzi nie kreci nocka wyglądała nastepująco ja na samym koniuszku rogu łóżka ulozona w kształt v ona na duzej miekkiej zlozonej koldrze puchowej rozwalona na 3/4 łóżka, widok z boku pewnie bezcenny :D niunia ma ewidentnie królewskie geny :) 2w1 wyspana jestem ja i ona - nocka idealna, ja juz nie śpię a ona dalej komarka tnie zaraz zrobie sniadanko małej królowej ps. jak pójdziemy na góre do sypialni spać za jakiś czas to bedzie jej dopiero wygodnie :D[/QUOTE] po prostu cudnie:) łóżeczko potrzebne będzie raczej dla ewuni... Quote
wegielkowa Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Łóżeczko zatem będzie do drzemki dziennej:), czyli sjesta na szezlągu cudownej księżniczki Frajdoldy:) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 No to królewna na właściwym miejscu :) Quote
zachary Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Właśnie wyjeżdżam z domu po legowisko dla Frajdy......ale widzę,że muszę się udać po .....materac piankowy dla ewa1980o;):evil_lol:. Ewa, ile masz wzrostu:evil_lol:.... Quote
DONnka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [B]Ewa1980o[/B], rozmawiałam z Andzia69 i ustaliłyśmy, że [B]zamawiam dla Frajdy puszki ANIMONDY[/B] :) Jeśli nawet ta Eukanuba z fb dotrze to się nie zmarnuje a na razie niech dziewczynka sobie pomaszkieci ;) Zaraz zrobię zamówienie :) Andzia mówiła, że preparat na stawy Niunia dostała w wyprawce więc na razie jest zabezpieczona, a w grudniu dostanie kolejny od cioteczki z owczarka, z która jestem w kontakcie :) Daj proszę znać, jak dojdą te 2 paczki od ciotek z owczarek.pl I prosimy koniecznie o fotki księżniczki na tych piernatach :razz: Quote
ewa1980o Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='zachary']Właśnie wyjeżdżam z domu po legowisko dla Frajdy......ale widzę,że muszę się udać po .....materac piankowy dla ewa1980o;):evil_lol:. Ewa, ile masz wzrostu:evil_lol:....[/QUOTE] no tak około 170 :D Quote
ewa1980o Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='DONnka'][B]Ewa1980o[/B], rozmawiałam z Andzia69 i ustaliłyśmy, że [B]zamawiam dla Frajdy puszki ANIMONDY[/B] :) Jeśli nawet ta Eukanuba z fb dotrze to się nie zmarnuje a na razie niech dziewczynka sobie pomaszkieci ;) Zaraz zrobię zamówienie :) Andzia mówiła, że preparat na stawy Niunia dostała w wyprawce więc na razie jest zabezpieczona, a w grudniu dostanie kolejny od cioteczki z owczarka, z która jestem w kontakcie :) karma doszła dziś kurierem a w srodku przysmaki Frajda byla tak zaaferowana ta paczka że skakała jak kangur zeby tylko zobaczyc co to takiego wielkie dzieki dla Grzegorza :) nie wiem czemu ale mam problemy ze wstawianiem zdjec wrzuce narazie na fb a pozniej niech ktos zrzuci na dogo Quote
ewa1980o Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 dziewczyna ewidentnie lubi byc obdarowywana :D narazie zjadla garstke suchego wiec nie jest zle :) Quote
ewa1980o Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 (edited) preparat na stawy wystarczy jej jeszcze na 3 tygodnie CANIVITON HIGHDENSITY VETOQUINOL Edited November 14, 2012 by ewa1980o Quote
andzia69 Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Frajda hrabina zajada smakołyki od p. Grzegorza:) karma od p. Grzegorza: Quote
:: FiGa :: Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Jaka cudna - nie ten pies, siersc wyglada duzo lepiej :loveu: A jak łapinka? Quote
ewab Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Trzy dni w domu i jaka zmiana:). Psiaki są niesamowite. Quote
ewa1980o Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 wydaje mi sie ze juz mniej odstaja jej żeberka łapka czesto ja wylizuje nawet jak ma klosz opanowala technike specjalna i daje rade pilnuje jej caly czas nie zostawiam jej nawet na minute samej :) szybko sie to nie zgoi bo wiem jak moj wszedl na szklo i rozwalil troche to trwało ale juz nic nie widac ciekawe gdzie hrabina dzis bedzie chciala spac :D Quote
Malgoska Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='ewa1980o']wydaje mi sie ze juz mniej odstaja jej żeberka łapka czesto ja wylizuje nawet jak ma klosz opanowala technike specjalna i daje rade pilnuje jej caly czas nie zostawiam jej nawet na minute samej :) szybko sie to nie zgoi bo wiem jak moj wszedl na szklo i rozwalil troche to trwało ale juz nic nie widac ciekawe gdzie hrabina dzis bedzie chciala spac :D[/QUOTE] Ty się martw, gdzie Ty będziesz spała ;) Quote
DONnka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 (edited) Fajnie, że karma z fb dotarła :) Ja dziś zamówiłam puszki ANIMONDY w zooplusie Mają zostać dostarczone do 7 dni Wzięłam pakiet mieszany: 4 x 800 g Czysta wołowina 4 x 800 g Jeleń z jabłkiem 4 x 800 g Łosoś ze szpinakiem 4 x 800 g Serca Plus 4 x 800 g Wołowina z kurczakiem 4 x 800 g Wołowina z jagnięciną Będzie miała księżniczka urozmaicenie :razz: Edited November 14, 2012 by DONnka Quote
lunarmermaid Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Taki wątek to się dobrze czyta! A Frajda zadowolona i szczęśliwa - a to najważniejsze! Quote
Recommended Posts