Martinee Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 imię: BARI płeć: pies wiek: ok 3 lat rasa: 32 sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: tak charakter i opis: Bari został podrzucony do schroniska:( Jest bardzo ładnym psiakiem, choć bardzo nie ufnym w stosunku do ludzi:( W schronisku nie może się odnaleźć- nie chce jeść, nie podchodzi żeby go wygłaskać:( Bari jest bardzo wystraszony czasami zdarza się mu "zawarknąć"-- ale my mu wybaczamy, zdajemy sobie sprawę że bardzo sie boi. Pilnie potrzebuje miłości i domku :(-- Przygarnij Bariego do swego serduszka... O adopcję można pytać po 27.03.2007r(kwarantanna) Quote
Marlena:) Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ale słodziak:loveu: ..prawdziwy borderek:lol: ....Musimy mu pomóc, bo widać,ze biedaczek bardzo cierpi psychicznie,a to jest-co pewnie wiecie- bardzo niebezpieczne dla życia i zdrowia:-( :-( .....Może tymczasik?? Quote
Martinee Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 no on bardzio potrzebuje jakies rodzinki zastepczej Quote
Bewarka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 jaki biedny...schronisko jest mu bardzo nie na....łape :roll: Quote
haska_12 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ale biedna psinka :( Trzeba dać więcej ogłoszeń... :roll: Quote
Marlena:) Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 W górę Bari :multi: :multi: ...Komu ślicznego "borderka":lol: ??? Quote
Beata J. Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 w jakiej miejscowości jest Bari? Mogę wystawić go na allegro, ale lepsze zdjęcia by się przydały - czy to mozliwe? Bywa ktoś u pieska? Quote
*Gajowa* Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Nie rozumiem założycielki wątku - od dwóch tygodni nie odzywa się, nie odpowiada na pytania a psiak potrzebuje podobno pilnej pomocy. Są osoby chcące pomóc i co ? Quote
Marlena:) Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Spokojnie ;) ....zaraz poproszę ją,żeby odpowiedziała ...moze ma problemy z dogo jak większość...:razz: Quote
Martinee Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Wybaczcie mi ale już sie nie denerwuje bo Bari znalaz się w dobrych rękach a nie pisałam bo dogo mi sie psuje i nie widziałam waszych postów z całego serduszka dziękuje Kochani Quote
*Gajowa* Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 To bardzo dobra wiadomość... cieszę się z happy endu :multi: . Quote
Recommended Posts