michelle04 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ...La_pegaza Hippies zaproponowała pomoc, więc????? Quote
Hippies Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Michelle :diabloti: No już lepiej .... Daj mi znać na gg co i jak ?? Kiedy i gdzie ?? Quote
michelle04 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ...Cezar ciotki szykują dla Ciebie niespodziankę.....:mdrmed: :thumbs: :scared: :knuje: :siara: Quote
michelle04 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 La_pegaza własnie dotarłam do domku i wysłałam maila do Katrinki z prośba o pomoc, teraz czekam na odpowiedz. Quote
la_pegaza Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Michelle , pw ;) Kochani - adopcja Oskarka to 65zł plus paliwko , robi się prawie 200zł na start. Proszę o wpłaty :modla: Od początku stycznia czeka na swoją szansę :( Quote
Hippies Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 No Cezarku Michelle już po Ciebie jedzie :cool3: Pakuj walizy bo już tam nie wrócisz :cool3: Tylko bądz grzeczny bo nawet nie wiesz co Michelle dla Ciebie przygotowała :eviltong: . Quote
la_pegaza Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Michelle dzwoniła i jest w jednym kawałku :multi: Już dojeżdżają :D Quote
la_pegaza Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Mam pierwsze wrażenia p. Kamili :cool1: :eviltong: Quote
michelle04 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Cezar jest juz w Częstochowie:multi: u Pani Szkoleniowiec. Pani po pierwszych oględzinach stwierdziła, że Cezar nie jest agresywnym psem, ponieważ nie chciał wejśc do klatki, wiec złapałam jego za obroże, by go wprowadzić i Pani stwierdziła, że wtedy - jeśli byłby agresywny powinien mnie ugryźć a nie zrobił tego. Stwierdziła, że jak na obcą osobe, jaką jestem dla niego, powinnam za ten manewr miec już rozszarpaną rękę i do szycia, wiec...nie jest źle. W drodze był bardzo grzeczny :loveu: grzeczniejszy niż Twój Maks Hippies:eviltong: . Podchodził sporadycznie do mnie, zeby dać mi całuska i lezał albo siedział i oglądał widoki. Jest cudowny!!!!!!! LA-pegaza a my musimy sobie porozmawiać:mad: Acha mam fotkę kawalera, którą niezwłocznie wstawię.... Quote
michelle04 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 .a oto i bohater dnia dzisiejszego.... ..jaki śliczny języcek.....:loveu: :loveu: :loveu: Quote
michelle04 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ....Ja sie nie znam,ale moje wrażenie jest takie, ze to normalny psiak. Nie był agresywny w stosunku do mnie nawet przez moment, normalny bokser i taka przylepka i całuśnik, sądze, że można jemu szukać domku :multi: PODNOSZĘ!!!!! Quote
la_pegaza Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Cezarek będzie na 2 tygodniowej obserwacji - zobaczymy czy jest agresywny, tak jak to wcześniej twierdzono. Możliwe, że dopiero jak się zaaklimatyzuje, to pokaże różki :diabloti: Pierwsze wrażenie pani Kamili - pozytywne :p Nie jest super agresywny, nie rzucał się na kojce z psami, jak go michelle wsadzała do boksu również nie użył zębów. Powiedziała, że w przeciwieństwie do Dakara widać, że pies wydaje się być normalny :cool1: i że nie będzie super problemów. Zobaczymy za jakiś czas :cool3: Super duży nie jest, waży z 23 kg (?), jak na psa bez rodowodu ma ładną bokserową główkę :loveu: Schronisko nie dało zaświadczenie o szczepienie p/wściekliźnie. Dzwoniłam - pani zapewniała, że miał robione 26 czerwca, ale to trzeba dosłać. Katrinko, mogłabyś przypilnować ? W schronisku ponoć raz capnął pracownika, ale to było przy ucieczce z boksu, jak go chwycono gwałtownie za obroże, więc raczej reakcja wywołana strachem. Z pierwszych wrażeń z hotelu i podróży mamy obraz całkiem fajnego psa :multi: W przyszłym tygodniu będę dzwoniła żeby się dopytać o jego postępy w nauce ;) Jeszcze raz wielkie podziękowania dla Michelle! :laola: Quote
katrinko Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Świetnie, że wszystko tak dobrze poszło :) O zaświadczenie się upomnę i doślę. Quote
michelle04 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ...podniosę kawalera,jedyne czego potrzebuje to domku i miłości....bo żaden zbój z niego... Quote
michelle04 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 ...ciekawe jak tam minęła pierwsza noc naszemu chłopaczkowi u Pani Kamili... Quote
la_pegaza Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Jutro będę dzwoniła i dowiadywała się co u niego ;) Quote
Recommended Posts