Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak tylko mój mąż wróci to odrazu poproszę go o wstawienie na stronke adopcyjną, szkoda że wcześniej nie miałam namiarów na Bariego bo dzwoniło kilka osób o pudelka. Zastanawiam się dlaczego tak sie zachowuje :-o i czy wykastrowanie coś pomoże. Mam w tym pewne "że tak powiem" doświadczenie, bo od 14 lat mój biały miniaturowy pudel też tak sie zachowuje -sika i szczeka z całych sił w domu jak tylko zostanie sam. Napewno były to błedy w wychowaniu jakoż to był mój pierwszy pies, ale tu może mieć to podłoże emocjonalne. A pudle to wyjątkowo wrażliewe psy. Jeśli kastracja pomoże mojemu to napisze bo naprawde pokładam w tym wielką nadzieje.

PS: tylko prosze nie per PANI mam tylko 23 lata heheheeh

Posted

A więc wklejam nowe zdjęcia naszego ulubieńca :) Pies jest wprost cudowny, gdy zobaczyłam te zdjęcia nie wierzyłam, że to ten sam pies, którego wyciągałam razem z Magdą ze schroniska :crazyeye: I kto nie pokocha takiego pięknisia? :)

Zdjęcia niestety nie wyraźne, jednak ani jedna, ani druga z nas nie posiada aparatu cyfrowego.

Najstarsza fotka, ale pies już czyściutki :)

A tu dla porównania z Figą, suczką Magdy

Zdjęcie robione w zeszły piątek

A tu sobota w łóżeczku :)

Czy te oczy mogą kłamać?

Posted

:angel: Jest pikny....wiem:evil_lol: :evil_lol: :evilgrin: te oczy nie moga klamac...ale..zeby nikogo nie zwiodly...to prawdziwy diabelek...kocha zabawe i..noszenie roznych rzeczy w pysku np ostatnio bawil sie moja gabka..lubi tez nosic skarpetki,worki,ubrania...i wszystko co mozna wziac do pyska:wink:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Bonsai dziękuję za info i dodanie nowego zdjęcia - jesteś wielka kaliska wolontariuszko! :)

No bez przesady, mam tylko 166 cm wzrostu... :razz:

Posted

Hehe:grins: jak juz mowicie o wielkosciach to Bari(bo juz kilka osob sie pytalo)ma ok 40cm w (klabie<--nie wiem czy mowi sie klabie czy klebie:oops: :eviltong: )

Posted

A ja myślałam, że pudle dzielą się tylko na mini i duże, wybaczcie, zaraz poprawiam :oops:

A oto bannerki do wstawienia do podpisu made by KalinaM - której bardzo dziękuję za pomoc! :)

Co tam słychać u naszego modela?

Posted

Justa, Ty leniuszku, sama nie mogłaś zrobić? :eviltong:
Poza tym masz za duży podpis, o! :)

A psiak reaguje na imię?
A przy okazji podrzucam Bariego do góry

Posted

Swietnie wyszly..:cool2: A Bari..tak reaguje na swoje imie zwlaszcza jak jest glodny...ale jak sie go karci za cos to nie wie o kogo chodzi8-) wlasnie ukradl mi najlepsza skarpetke:lol: i nie chcial oddac:mad:

Posted

mam takie ogłoszenie zadzwońcie anuz ktos fajny i odpowiedzialny

Przyjmę za darmo psa rasy pudel. Będzie miał dużo miejsca do zabawy i dobrą opiekę.

Kontakt:
Osowa Sień woj. lubuskie
tel: 512311485
email: kinga-kinia151@wp.pl

Posted

[LEFT]kchani pudle to droga rasa warto sprawdzic niektorzy nie maja kasy na takiego psa a byli by wspaniałymi włascicielami :loveu:

zadzwonic mozna, oddawać nie trzeba
[/LEFT]

Posted

No tak, nie mówimy tutaj o rasowych pudelkach, w końcu widomo, iż jeśli ktoś chce "przyjąć" psiaka, to nie będzie to rodowodowy za xxxx zł. A co, jeśli ktoś miałby wziąć psiaka ze schroniska, a tam są opłaty adopcyjne w wysokości xx zł? Nie wziąłby psa, bo już kosztuje? Takie nastawienie raczej nie zachęca. ;)
Ale oczywiście warto sprawdzić, czasami pozory mylą albo ktoś nie potrafi ubierać w słowa swoich myśli, jednak ma dobre intencje. Oby i tu tak było. :) Trzymamy kciuki!