Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktos do niego zaglada?? :placz:Czy ktos wie co sie z nim dzieje?? :placz:Przeciez jak bardzo jeszcze moze schudnac.....?? Czy mozna bardziej w jego przypadku??:cry:

Posted

:-(wiem.......ale spokoju mi nie daje że te zdjęcia były robione tak dawno...i tak źle z nim wtedy już było...a potem już nic, zero wiadomości,nowych zdjęć, informacji o piesku itd. :sad:

Posted

niestety:placz:
bidul sam siedzi w boskie pośród masy psich nieszczęść. Chętnie bym go wzięła na spacer....ale to raczej nie możliwe:shake:

Posted

Nic................
cisza..............
zostaje tylko czekac na wiadomosci...........
mam nadzieje ze przynajmniej beda dobre..........
i ze wogole jakies beda.................
:placz::shake:

Posted

Z relacji dyrektora schroniska wynika ze Simba przybrał na wadze i jego stan zdrowia jest dobry:multi: Choc mial sluszne watpliwosci co do sprawdzenia reakcji psiaka na koty w obawie ze pies sie zerwie ze smyczy i "zje" kota , przekonalam go jednak ze to dosc wazna informacja i jutro mam dzwonic aby sie dowiedziec jakie sa wyniki tego eksperymetu...wiec wiecej ewentualnie jutro :multi:

Posted

Rotuś,weszłam dziś na ten wątek i poznałam Simbę,do której kiedyś link przysłałaś mi na allegro.Super!Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powodzenia Simba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu:

Posted

niee...żałuję bo yvet zastanawiała się nad adopcją simby......w sumie pisałyśmy to pomiędzy sobą a nie na wątku.....niestety psa sprzątnęli nam sprzed nosa:roll:
a szkoda bo yvet to osoba o wielki sercu....
a pozatym nie lubię dzwonić do tego schronu...albo jestem przewrażliwiona albo dyr. mnie nie lubi......:cool1:
a walę to...wazne ze simba znalazł domek

Posted

Taakk też trochę żałuje ze simba został adoptowany, choć z drugiej strony ciesze sie ze znalazł w końcu domek. Tylko szkoda że nie będzie żadnych wieści o jego pobycie tam....Co do kremowego to od razu go zauważyłam bo jest śliczny, ale mieszkam w bloku a kremowy potrzebuje duuużo przestrzeni do wybiegania sie i ma szaleńcze pomysły :diabloti: