toyota Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Czy wiadomo, o której będzie ulv w Grudziądzu ? Za późno wróciłam do domu i już nie zdołałam się dodzwonić. Quote
Hope2 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 toyota napisał(a):Czy wiadomo, o której będzie ulv w Grudziądzu ? Za późno wróciłam do domu i już nie zdołałam się dodzwonić. Nie wiem,jestem z nią umówiona na telefon jutro-jak odezwie się do mnie Isadora-która z musi dodzwonić się do dr Mederskiego Quote
Hope2 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Toyota-czy masz dla mnie płytkę z ćwiczeniami Froda???? Quote
Isadora7 Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 ewu napisał(a):Mam nadzieję,że po moich akcjach telefonicznych nie macie mnie dosyć i końcówka dograna:) Powiedzmy że dograne nie udało mi sie złapać dr Mederskiego. Od rana podejmuje nowe próby Quote
toyota Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Hope2 napisał(a):Toyota-czy masz dla mnie płytkę z ćwiczeniami Froda???? Nie mam płyty. Dzisiaj nie byłam w lecznicy a wczoraj nie była jeszcze nagrana. Quote
Hope2 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 toyota napisał(a):Nie mam płyty. Dzisiaj nie byłam w lecznicy a wczoraj nie była jeszcze nagrana. Ale będzie? ja naprawdę nie wiem jak z nim ćwiczyć Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Isadora7 napisał(a):Powiedzmy że dograne nie udało mi sie złapać dr Mederskiego. Od rana podejmuje nowe próby Oj jutro tam nieczynne, masz komórkę do niego? Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Hope2 napisał(a):Nawet tak nie żartuj! Jutro do 10 powinnam już wiedzieć czy maluch do mnie dotrze Ja nie żartuję, wykonałam dzisiaj masę telefonów i ostatni szlif to telefon Isadory do dr Mederskiego i do ulvhedinn. Moja rola się skończyła. Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Bardzo się starałam,żeby wszystko dograć ale końcówka należy do Isadory7 i ulvhedinn, która musi podać godzinę swojego przyjazdu do Grudziądza. Quote
Hope2 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 ewu napisał(a):Dajcie znać. Ulv w drodze do Grudziądza Quote
Hope2 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 My czekamy...jak bedę coś wiedzieć-od razu dam znać Quote
Maruda666 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Mocne kciukasy :) Maleńki, miałeś szczęście, że takie wspaniałe osoby spotkałeś na swojej drodze :) Quote
ewu Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Hope2 napisał(a):Ulv w drodze do Grudziądza Dziękuję:) Szczęśliwej drogi:) Quote
Hope2 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Frodo wyruszył w podróż-jedzie z Ulv-bedą wieczorem:multi: Quote
__Lara Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Szczęscie w nieszczęsciu trafiło się Frodo :) Quote
Isadora7 Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Hope2 napisał(a):Frodo wyruszył w podróż-jedzie z Ulv-bedą wieczorem:multi: To ja ide odespać bo położyłam sie o 4 a juz od 8 scigałam dr Mederskiego :) Płyta jest nienagrana jeszcze, rozmawiałam z Toyotą będzie piłowała o nagranie.. Tak juz z usmiechem fajne sytuacje wyszły... Po rozmowie z dr Mederskim rozmawiałam z Panią Dyżurną w klinice, było fajnie do momentu gdy nadszedł moment kiedy trzeba powiedziedc KTO. I co miałam powiedzieć że ulv i toyota? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hope2 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Isadora7 napisał(a):To ja ide odespać bo położyłam sie o 4 a juz od 8 scigałam dr Mederskiego :) Płyta jest nienagrana jeszcze, rozmawiałam z Toyotą będzie piłowała o nagranie.. Tak juz z usmiechem fajne sytuacje wyszły... Po rozmowie z dr Mederskim rozmawiałam z Panią Dyżurną w klinice, było fajnie do momentu gdy nadszedł moment kiedy trzeba powiedziedc KTO. I co miałam powiedzieć że ulv i toyota? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahaha-jak najbardziej tak:lol: Prześpij się,bo pewnie padasz,ja jak tylko mały dotrze do mnie od razu napiszę Quote
Isadora7 Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Hope2 napisał(a):hahahaha-jak najbardziej tak:lol: Prześpij się,bo pewnie padasz,ja jak tylko mały dotrze do mnie od razu napiszę A przed nami jak wiesz bazarowanie Quote
Hope2 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Isadora7 napisał(a):A przed nami jak wiesz bazarowanie wiem,pamiętam Quote
ewu Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Isadora7 napisał(a):To ja ide odespać bo położyłam sie o 4 a juz od 8 scigałam dr Mederskiego :) Płyta jest nienagrana jeszcze, rozmawiałam z Toyotą będzie piłowała o nagranie.. Tak juz z usmiechem fajne sytuacje wyszły... Po rozmowie z dr Mederskim rozmawiałam z Panią Dyżurną w klinice, było fajnie do momentu gdy nadszedł moment kiedy trzeba powiedziedc KTO. I co miałam powiedzieć że ulv i toyota? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Komiczne:) Quote
euphoria210 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Hope2 napisał(a):hahahaha-jak najbardziej tak:lol: Prześpij się,bo pewnie padasz,ja jak tylko mały dotrze do mnie od razu napiszę To czekamy, czekamy. Quote
Recommended Posts