Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Isadora7 napisał(a):
Frodo bez żadnych widocznych zmian, tyle ze ma szef pooperacyjny. No ale za wcześnie aby coś mówić.

Czekamy,trzymamy kciukasy za Frodo.

Posted

basia0607 napisał(a):
Z tej bajki o Frodusiu wynika jeden morał, mianowicie, że walczyć trzeba do końcą. Moje słowa popieram dowodem z przed tygodnia. Zabierając z pola porzucone, mokre , zimne kocię bez oznak życia, byłam nieomal pewna, że zabieram trupa. Na wszelki wypadek wsadziłam je do biustonosza, który nieraz służy mi jako inkubator. Wet. stwierdził,że to agonia ale nie miał tego dnia w lecznicy mirbitalu. Kocie nadal ogrzewaliśmy, za godzine podniosło łepek, teraz kipi w nim życie. Jest cudowną maleńką koteczką.

Oj, to ja nie poratowałabym ... cycków niet:oops:
Ale zawsze inaczej można ratować;)

Posted

Gusiaczek napisał(a):
Oj, to ja nie poratowałabym ... cycków niet:oops:
Ale zawsze inaczej można ratować;)

Ratować można przede wszystkim determinacją i dobrą wolą:)

Posted

Kochani, licznik tyka, dług Froda rośnie z każdym dniem :( - przypominam operacja 3100 + 100 zł za dzień pobytu w klinice :(

Proszę o aktualne informacje o stanie skarbonki Frodo na podstawie stanu konta Fundacji Mondo Cane - takie informacje pomogą nam lepiej koordynować zbiórkę kasy dla malucha.

Szykuję bazarek dla Froda, Trotyla i Kulaczka, nie mam jednak nadziei, by były z tego jakieś oszałamiające wpływy.

Posted

keakea napisał(a):
Kochani, licznik tyka, dług Froda rośnie z każdym dniem :( - przypominam operacja 3100 + 100 zł za dzień pobytu w klinice :(

Proszę o aktualne informacje o stanie skarbonki Frodo na podstawie stanu konta Fundacji Mondo Cane - takie informacje pomogą nam lepiej koordynować zbiórkę kasy dla malucha.

Szykuję bazarek dla Froda, Trotyla i Kulaczka, nie mam jednak nadziei, by były z tego jakieś oszałamiające wpływy.

Ja też szykuję. Co z dt, czy może załatwiacie hotelik?

Posted

toyota napisał(a):
Jutro jadę w odwiedziny, w niedzielę nieczynne, a wczoraj nie dałam rady do 14, bo córka mi się rozchorowała.

Czekamy na wieści. Ucałuj Malucha:lol:

Posted

[quote name='toyota']Jutro jadę w odwiedziny, w niedzielę nieczynne, a wczoraj nie dałam rady do 14, bo córka mi się rozchorowała.
Delikatne głaski dla chłopaka i dużooo zdrówka dla córci ,bo teraz jakieś ... trudnouleczalne te choróbska:shake:

_Lara Pomóżcie, znalazłam mega oswojonego i zaniedbanego kota pod pracą w Zabrzu, nie mam co z nim zrobić, a w schronie panuje choróbsko :-(
... qurcze?... może jakieś cioteczki ze Śląska?....
jeszcze się zima nie zaczęła...

Posted

Carrie i Tequila napisał(a):
+30 zł ;) Obiecałam i właśnie posłałam. Pewnie na poniedziałek dojdzie. Oczywiście będę wspiera cały czas
W weekend będę szukać fantów na bazarek. Może uda mi się coś uszyc i wspomóc :)

Carrie 30 zł od Ciebie doszło :) Dziękuję w imieniu TZ :)
Całe rozliczenie

Rozliczenie paliwa na obecną chwilę
Basia B- Gliwice -100zł
Ilona K -Jasienie -30zł
Monika F-Wa-wa-50zł
Anna S -Wrocław-50zł
Agnieszka K-Wa-wa-50zł
Anna Maria F-Sierosławice-50zł

razem 330 + 30 od Clarie = 360zł

Pozostało 40zł

Jestem baaaardzo ciekawa jak tam dziś maleństwo. Czekam z niecierpliwością na wieści od Toyotki.