Pinkee Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Rodzina mojego narzeczonego (z Będzina), jak się spotkaliśmy pierwszy raz, też mnie pytała czy mieszkam blisko plaży :lol: Krąży jeszcze taka anegdotka, że przyjechał Niemiec do Szczecina, wynajął pokój w dość drogim hotelu, po 15 minutach zszedł do recepcji w samych slipach i z ręcznikiem pod pachą i zapytał w która stronę do morza :lol: Zawsze mnie to bawi jak ktoś wpada w odwiedziny do mnie i chce iść na plażę.. wtedy z pokerową twarzą prowadzę go na dworzec i mówię o której ma pociąg :D Ale może by tak kiedyś zrobić zlot w Międzyzdrojach, powietrze niby lecznicze to może i Frodzik by skorzystał :cool3: Quote
karolkamadry Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Pinkee napisał(a):Rodzina mojego narzeczonego (z Będzina), jak się spotkaliśmy pierwszy raz, też mnie pytała czy mieszkam blisko plaży :lol: Krąży jeszcze taka anegdotka, że przyjechał Niemiec do Szczecina, wynajął pokój w dość drogim hotelu, po 15 minutach zszedł do recepcji w samych slipach i z ręcznikiem pod pachą i zapytał w która stronę do morza :lol: Zawsze mnie to bawi jak ktoś wpada w odwiedziny do mnie i chce iść na plażę.. wtedy z pokerową twarzą prowadzę go na dworzec i mówię o której ma pociąg :D Ale może by tak kiedyś zrobić zlot w Międzyzdrojach, powietrze niby lecznicze to może i Frodzik by skorzystał :cool3:ja jestem mocno za:) bierzemy ręczmki stroje poidla dla psiakow i robimy wyprawe:) bo to przeciez tak blisko... Quote
Isadora7 Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 Frodek jak Rambo - kij, maskota musi byc kilka razy większe niż on sam Quote
yunona Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Super fotki, Frodo w akcji :) no i za setną stronkę wątku golnijmy :chlup::drink1: Quote
Gusiaczek Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Cześć Frodo :) kukam tu prawie każdego dnia, ale nie pisiam, bo: z natury leniwa jestem, albo co innego ? Klawo ci, nie? http://i49.tinypic.com/eiozya.jpg A patole zawsze zbyt małe .... http://i46.tinypic.com/bhywsw.jpg Rambo wie o czym gadam ;) Ovo też zawsze większa Quote
Energy Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Frodzk:loveu: chyba w swojego ukochanego Pana wtulony:) http://i49.tinypic.com/eiozya.jpg Quote
Frodo Szczeciński Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Tak w pana , ale troszeczkę mnie jego brzuch w boczek uwiera. Mógłby się trochę odchudzić było by więcej miejsca:lol: Quote
Gusiaczek Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Frodo Szczeciński napisał(a):Tak w pana , ale troszeczkę mnie jego brzuch w boczek uwiera. Mógłby się trochę odchudzić było by więcej miejsca:lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
Frodo Szczeciński Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Dzisiaj robili mi znowu wyniki siuśków . Na szczęście wszystko jest OK, żadnych stanów zapalnych ani szczawianów .W środę idziemy do dr.Miazgi z wynikami i na kontrolę zobaczymy co powie. Poza tym wszystko jest po staremu jaszcze nie sikam samodzielnie ale zato kupkę robie minimum 2 razy dziennie i to bez syropku , tylko dodają mi do jedzenia siemie lniane.Dzisiaj w Szczecinie piękna słoneczna pogoda cały dzień szaleję po ogrudku ( bez kubraczka ).:multi: Quote
Isadora7 Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Frodek zmężniałeś i zjamniczałeś jakby. Doroślejesz chopie. Twój starszy kumpel Rambo. Quote
JamniczaRodzina. Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Bardzo się cieszymy z poprawy zdrowia Frodusiowego aby tak dalej :loveu:.A co to u Was jakaś susza trawka taka uboga ,my nie nadążamy z koszeniem tak szybko odrasta.:cool3: Quote
yunona Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Ale Frodo masz piękny ogródek , mozna szaleć i odpoczywać. Fajne fotki :loveu::multi: No i mam nadzieję, że ze zdrówkiem powolutku ale do przodu :) Quote
anica Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Super zdjęcia:loveu:... jednak zobaczyć takiego , Frodo Szczęściarza:loveu:... to naprawdę frajda:loveu: ... i domek to domek! ... i swój własny trawnik jest:loveu: Quote
Hope2 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 a se zajrzę ;) co tam u Ciebie łobuzie? bierzesz przykład z Rulona i kopiesz tunel do Chin? Quote
Isadora7 Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='Hope2']a se zajrzę ;) co tam u Ciebie łobuzie? bierzesz przykład z Rulona i kopiesz tunel do Chin?[/QUOTE] Się też zapytam :) Quote
Energy Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='JamniczaRodzina.']My też zaglądamy :lol:[/QUOTE] I ja zaglądam, ciekawa nowych wieści o Frodku:) Quote
Frodo Szczeciński Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Przepraszamy:oops:, że tak długo się nie odzywaliśmy, u Froda wszystko w porządku ( tzn. bez zmian ). W przyszłym tygodniu będziemy robić badania kontrolne moczu. Frodo ma ogromny temperament , ciągle by się bawił i szalał , a jeśli jesteśmy zajęci i nie uczestniczymy w zabawie to gryzie nas po kostkach abyśmy zajęli się wyłącznie nim. Uwielbia spędzać czas na ogródku i przekopywać go. Pod koniec tygodnia zamieścimy nowe fotki , to już prawie dorosły kawaler . Apetyt mu dopisuje , przytył 1 kilogram i zmężniał. :lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Froduś a może Ty jesteś architektem krajobrazu :diabloti: Czekamy zatem na fotki.:lol: Quote
Hope2 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Zapraszam po ulubiony psi przysmak-wędzone kurze łapinki http://www.dogomania.pl/forum/threads/244037-Naturalnie-w%C4%99dzone-kurze-%C5%82apki-zbieram-zam%C3%B3wienia-do-06-06-13-zapraszam?p=20928042#post20928042 chętnych objasniam-klikamy w link do bazarku,piszemy ile chcemy, następnie piszemy prywatną wiadomość ze swoim adresem do prowadzącej bazarek... Quote
anica Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Miło się czyta, wiadomości z Frodowego Domeczku:loveu: chłopak trafił do Wspaniałego Domku:loveu:.... coś mnie na wspomnienia zebrało... ale jak sobie przypomnę.. jak o niego walczyliśmy.... jakie to były emocje!....jak blisko było.... ahhhh może tylko powiem.... Warto było!!!! Serdecznie Pozdrawiam Domek Quote
Frodo Szczeciński Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [video]http://i39.tinypic.com/6og9wn.jpg[/video] Quote
Isadora7 Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 Faktycznie bardzo zmężniał i wydoroślał. Quote
yunona Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Prawdziwy jamnior teraz, proszę jak pierś wypina, pozdrawiamy cieplutko :multi: Quote
Recommended Posts