Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rodzina mojego narzeczonego (z Będzina), jak się spotkaliśmy pierwszy raz, też mnie pytała czy mieszkam blisko plaży :lol:
Krąży jeszcze taka anegdotka, że przyjechał Niemiec do Szczecina, wynajął pokój w dość drogim hotelu, po 15 minutach zszedł do recepcji w samych slipach i z ręcznikiem pod pachą i zapytał w która stronę do morza :lol:
Zawsze mnie to bawi jak ktoś wpada w odwiedziny do mnie i chce iść na plażę.. wtedy z pokerową twarzą prowadzę go na dworzec i mówię o której ma pociąg :D

Ale może by tak kiedyś zrobić zlot w Międzyzdrojach, powietrze niby lecznicze to może i Frodzik by skorzystał :cool3:

Posted

Pinkee napisał(a):
Rodzina mojego narzeczonego (z Będzina), jak się spotkaliśmy pierwszy raz, też mnie pytała czy mieszkam blisko plaży :lol:
Krąży jeszcze taka anegdotka, że przyjechał Niemiec do Szczecina, wynajął pokój w dość drogim hotelu, po 15 minutach zszedł do recepcji w samych slipach i z ręcznikiem pod pachą i zapytał w która stronę do morza :lol:
Zawsze mnie to bawi jak ktoś wpada w odwiedziny do mnie i chce iść na plażę.. wtedy z pokerową twarzą prowadzę go na dworzec i mówię o której ma pociąg :D

Ale może by tak kiedyś zrobić zlot w Międzyzdrojach, powietrze niby lecznicze to może i Frodzik by skorzystał :cool3:
ja jestem mocno za:) bierzemy ręczmki stroje poidla dla psiakow i robimy wyprawe:) bo to przeciez tak blisko...

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj robili mi znowu wyniki siuśków . Na szczęście wszystko jest OK, żadnych stanów zapalnych ani szczawianów .W środę idziemy do dr.Miazgi z wynikami i na kontrolę zobaczymy co powie. Poza tym wszystko jest po staremu jaszcze nie sikam samodzielnie ale zato kupkę robie minimum 2 razy dziennie i to bez syropku , tylko dodają mi do jedzenia siemie lniane.Dzisiaj w Szczecinie piękna słoneczna pogoda cały dzień szaleję po ogrudku ( bez kubraczka ).:multi:

Posted

Ale Frodo masz piękny ogródek , mozna szaleć i odpoczywać. Fajne fotki :loveu::multi: No i mam nadzieję, że ze zdrówkiem powolutku ale do przodu :)

Posted

Super zdjęcia:loveu:... jednak zobaczyć takiego , Frodo Szczęściarza:loveu:... to naprawdę frajda:loveu:
... i domek to domek! ... i swój własny trawnik jest:loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Przepraszamy:oops:, że tak długo się nie odzywaliśmy, u Froda wszystko w porządku ( tzn. bez zmian ). W przyszłym tygodniu będziemy robić badania kontrolne moczu. Frodo ma ogromny temperament , ciągle by się bawił i szalał , a jeśli jesteśmy zajęci i nie uczestniczymy w zabawie to gryzie nas po kostkach abyśmy zajęli się wyłącznie nim. Uwielbia spędzać czas na ogródku
i przekopywać go. Pod koniec tygodnia zamieścimy nowe fotki , to już prawie dorosły kawaler . Apetyt mu dopisuje , przytył 1 kilogram i zmężniał. :lol:

Posted

Miło się czyta, wiadomości z Frodowego Domeczku:loveu: chłopak trafił do Wspaniałego Domku:loveu:.... coś mnie na wspomnienia zebrało...
ale jak sobie przypomnę.. jak o niego walczyliśmy.... jakie to były emocje!....jak blisko było.... ahhhh może tylko powiem.... Warto było!!!!
Serdecznie Pozdrawiam Domek