Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wegielkowa napisał(a):
Rambo przewieziony do znajomego,który zgodził się za 100zł miesięcznie zajmować psem. Dostał antybiotyk do podawania.
Byłyśmy jeszcze u drugiego weta, zeby pobrał zeskrobiny. Kupiłysmy u weta szampon. Po skończeniu antybiotyku zbadamy krew i mocz.

Rambo jest bardzo wesoły i ma wielki apetyt. Ugotowałam na 3 dni ryż z kurczakiem, marchewką i siemieniem.
Zobaczymy, jak zaaklimatyzuje się w mieszkaniu.
Znajomy- Janusz, ma popsuty kran z zimną wodą i jest problem z kąpielą do wtorku.

U znajomego węgielkowej,grzeje doopkę w dt

Posted

savahna napisał(a):
Rambo jest w Kielcach w domu tymczasowym.:cool1:

A czy dzielnica Kielc, w której przebywa jest tajemnicą? Zżera mnie ciekawość bo chyba go dziś widziałam na spacerze :)

Posted (edited)

Karrrolina napisał(a):
A czy dzielnica Kielc, w której przebywa jest tajemnicą? Zżera mnie ciekawość bo chyba go dziś widziałam na spacerze :)

Mieszka na Ślichowicach vis a vis Leclerca:) Żadna tajemnica! Dziewczyny nie znaja adresu, więc napisały co wiedzą:)

Ewelinka, jedziemy jutro?

Edited by wegielkowa
Posted

Czekamy na wieści , co tam u Rambo słychac i na sesję fotograficzną, bo dzisiaj węgielkowa go odwiedza z naszym naczelnym fotografem, czyli ewelinką_m :).

Posted

erka napisał(a):
Czekamy na wieści , co tam u Rambo słychac i na sesję fotograficzną, bo dzisiaj węgielkowa go odwiedza z naszym naczelnym fotografem, czyli ewelinką_m :).

Ale to pewnie dopiero wieczorem,bo ewelinka tak koło 14 wstaje dopiero

Posted

wegielkowa napisał(a):
No ja właśnie wstałam to zaraz obudzę ewelinkę:)

Jak się po 2-giej chodzi spać, to nie dziwota, że właśnie wstajesz...

Posted (edited)

Dzięki Ewelinka za wspólny spacer.
Rambo coraz lepiej.
Strupy przysychają, ale przy ogonie jeszcze 3 duże niezagojone. Na bokach ładnie się zagoiło, sucha, jasna skóra.
Uszy stają do połowy:).
Ewelina zrobiła 1675,5 zdjęć. Wstawi jutro, bo właśnie zawiozłam Ją do pracy.
Rambo to bezproblemowy pies.
Podobno, jak słyszy odgłosy od sąsiadów z wyższego piętra, to robi "łaał, łaał" :). Pies stróżujący:)

Edited by wegielkowa
Posted

wegielkowa napisał(a):
Mieszka na Ślichowicach vis a vis Leclerca:) Żadna tajemnica! Dziewczyny nie znaja adresu, więc napisały co wiedzą:)

Czyli tak jak ja :) może nawet w moim bloku :) Bardzo dobrze wygląda i jest strasznie ciekawski, noskiem nas próbował zaczepiać jak przechodziliśmy :)

Posted

Karrrolina napisał(a):
Czyli tak jak ja :) może nawet w moim bloku :) Bardzo dobrze wygląda i jest strasznie ciekawski, noskiem nas próbował zaczepiać jak przechodziliśmy :)

To jak się juz przyznałaś:razz:, ze mieszkasz w tym samym bloku, to znaczy, że możesz Rambolca na spacery długie zabierać;). Janusz idzie do pracy we wtorek lub środę i zastanawiałam się kto by miał najbliżej, żeby pomóc w wyprowadzaniu:multi:. No i:razz:?

Posted

wegielkowa napisał(a):
To jak się juz przyznałaś:razz:, ze mieszkasz w tym samym bloku, to znaczy, że możesz Rambolca na spacery długie zabierać;). Janusz idzie do pracy we wtorek lub środę i zastanawiałam się kto by miał najbliżej, żeby pomóc w wyprowadzaniu:multi:. No i:razz:?

Pytanie czy Karrrolina w tym czasie nie wyprowadza schroniskowych...

Posted

[quote name='wegielkowa']
Eambo to bezproblemowy pies.

Że zmieniasz avatarki trzy razy na dobę to już nas nie dziwi, ale,żeby tak psiakowi imie w tym tempie....:shake:
[quote name='wegielkowa']To jak się juz przyznałaś:razz:, ze mieszkasz w tym samym bloku, to znaczy, że możesz Rambolca na spacery długie zabierać;). Janusz idzie do pracy we wtorek lub środę i zastanawiałam się kto by miał najbliżej, żeby pomóc w wyprowadzaniu:multi:. No i:razz:?
O kurcze, to by nam się udało...bo jak nie to dyżury nas czekają a ja mam troche kilometrów...No ale jak mus to mus...:cool1:
Ech...szkoda,że dzieci w tych czasach pracować na utrzymanie rodziny muszą...byłyby już foty.:p

Posted

ewab napisał(a):
Pytanie czy Karrrolina w tym czasie nie wyprowadza schroniskowych...

Środę mam chyba akurat wolną, jutro jeszcze Wam napiszę :) Ogólnie to jestem bardzo chętna do pomocy w wyprowadzaniu, ale ciężko u mnie z wolnym czasem :( Jeśli będę miała jakieś dni wolne to będę tu pisała ok?

PS: A jak z kondycją u Ramba? Bo dawno byłam na Karczówce :razz:

Posted

Karrrolina napisał(a):
Hmmm... Nie wiem, czy to jakiś pstryczek w moją stronę? :roll:

Nie,nie...to raczej w kierunku ewelinki_m, która dzisiaj robiła Rambolowi zdjęcia ale musiała iść do pracy, więc musimy się uzbroić w cierpliwość;);)

Posted

savahna napisał(a):
Nie,nie...to raczej w kierunku ewelinki_m, która dzisiaj robiła Rambolowi zdjęcia ale musiała iść do pracy, więc musimy się uzbroić w cierpliwość;);)

aaa, jeju przepraszam :) chyba zmęczenie się u mnie odzywa - źle wszystko interpretuję :)