Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super, że tak szybko fraczek dotarł! Mówiłam panu listonoszowi, że sprawa pilna, bo ogolona psina marznie - widać wziął sobie do serca ;)
Czyli co - jeśli nie na łyso, to nie skin. Po prostu banalny... jeżyk :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']Super, że tak szybko fraczek dotarł! Mówiłam panu listonoszowi, że sprawa pilna, bo ogolona psina marznie - widać wziął sobie do serca ;)
Czyli co - jeśli nie na łyso, to nie skin. Po prostu banalny... jeżyk :)[/QUOTE]
Skin z włosami:)

Posted

Ale super wieści, to chyba pierwszy raz w życiu psina się bawi, zadowolona i wesoła:). Jak całkiem wyzdrowieje, to dopiero będzie szczęśliwy:) .

Dzięki wilczka za opiekę na Rambusiem:).

Posted

[quote name='Incia']bazarek dla Rambusia (którego kocham nieprzytomnie, a wegielkowej bardzo nie kocham, bo mnie do niego nie zabrała dziś)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/235661-Ekologiczny-przecier-ze-spiżarni-wegielkowej!-Do-18-10-godz-23!!!
Wredne rude to co się dziwisz.:shake::diabloti: Przypomnę Jej w przyszłości.:mad:Ale to teraz Inciuuu afgan jest.:oops::lol:

[quote name='wegielkowa']taks-ekspresssss już uszyła! A wymiary Rambola otrzymała dziś w południe. Taksie:loveu:
Fakt, normalnie szok.Myślałam,że to z tydzień przynajmniej potrwa.:-o:-o

Posted

Wreszcie dotarłam do chłopaka, choć ze słyszenia znam go już czas jakiś ;)
Cudna morda, piękne miodowe oczyska, no i cała fura sierści (tej co będzie ;)) - mój typ :razz:
No i jak tu się nie zakochać :cool3:

Posted

[quote name='wegielkowa']taks-ekspresssss już uszyła! A wymiary Rambola otrzymała dziś w południe. Taksie:loveu:[/QUOTE]

Ja nie wiem jak Taks to robi , jest niesamowita . Tempo w jakim szyje nie mieści mi się w głowie . Pamiętam przedostatni bazarek na którym było bardzo dużo do kupienia od ręki a dwa razy tyle doszywane na zamówienie .
A szelki od Niej to moje ulubione . Żałuję że nie mogę teraz zaszaleć na bazarku , może i dobrze że komp mi się posypał to nie wchodzę żeby oglądać .
Dla Taks:Rose:

Posted

Ja tez jestem pełna podziwu dla taks:), tym bardziej ,że szycie to dla mnie rzecz dosyc skomplikowana, a tu nie dośc ,że błyskawicznie, to jeszcze pięknie i w dużych ilościach/to o obróżkach/:). A ile psiaków, dzieki temu uratowanych:loveu:.

To kiedy Rambulka wystroicie w to wdzianko taksowe?

Posted

[quote name='erka']Ja tez jestem pełna podziwu dla taks:), tym bardziej ,że szycie to dla mnie rzecz dosyc skomplikowana, a tu nie dośc ,że błyskawicznie, to jeszcze pięknie i w dużych ilościach/to o obróżkach/:). A ile psiaków, dzieki temu uratowanych:loveu:.

To kiedy Rambulka wystroicie w to wdzianko taksowe?[/QUOTE] Niebawem, niebawem, czytałaś na "alarmie", że bawi się już jak normalny pies:)?

Posted

[quote name='wegielkowa'] bawi się już jak normalny pies:)?[/QUOTE]
....strzela fochy i zaczyna przepierdywać z jedzeniem.:p
Chyba nam się chłopak odblokował troszku...:multi:Brit nie smakuje??:-o Mięsko z ryżykiem tylko??Ten ostatni składnik najlepiej w ilościach śladowych...:diabloti:

Posted

[quote name='savahna']....strzela fochy i zaczyna przepierdywać z jedzeniem.:p
Chyba nam się chłopak odblokował troszku...:multi:Brit nie smakuje??:-o Mięsko z ryżykiem tylko??Ten ostatni składnik najlepiej w ilościach śladowych...:diabloti:[/QUOTE]

Rambuś wie, że głodne czasy się skończyły :lol: on teraz robi za primadonnę:evil_lol: to i wybrzydza jak na primadonnę przystało:diabloti:

Posted

[quote name='savahna'].
Chyba nam się chłopak odblokował troszku...:multi:Brit nie smakuje??:-o Mięsko z ryżykiem tylko??Ten ostatni składnik najlepiej w ilościach śladowych...:diabloti:[/QUOTE]
kto go tak rozpieścił??? :-o :diabloti:

Posted

[quote name='ewelinka_m']kto go tak rozpieścił??? :-o :diabloti:[/QUOTE]
Nie mam pojęcia.:lol:
To tylko czubek góry lodowej.Widziałam jak jadł jedzonko, które mu wegielkowa ugotowała.Najpierw podszedł, powąchał...i nic.A to ryż z kurczakiem był...no to wegielkowa go swoja dłonią zaczęła karmić...i zjadł.:evil_lol: Jeszcze się oblizywał...;)
Tak,że znależć domek z taką obsługą,nie będzie lekko....chyba,że go z wegielkowa wyślemy, albo...do wegielkowej.:diabloti:

Posted

A jeszcze przekleję info od wilczki tu:
musze wam napisac o rambusi lobuziu....
balam sie ze bedzie mu potrzeba duuuzzzooo pracy bo byl psem bez emocji,bez wyrazu,obojetny na wszystko.jak bardzo sie zmienil widzialy wczoraj ciotki:smile:pomijam fakt ze zacząl machac ogonem aportowac lasic sie do ludzi-dzis zlapal na mnie focha!!!!!znalazl sobie przyjaciela-badylka wiekszego od siebie:smile:i chcial mi go dzisiaj przyniesc ale nie zmiescil sie w drzwi,zloscil się i walczyl dobre kilka minut(wiem okropna jestem ze mu nie pomoglam ale prawie sie posikalam ze smiechu jak to widzialam)po czym sie poddal obrazil i zabral swojego badylka do boksu.jest komiczny!!!jutro po konsultacji z wetem chyba odstawiamy uszy-juz sa czysciutkie a jeszcze bierze doustnie antyb wiec to mu tez pomaga wiec nie ma co przesadzac.uszka zaczynaja juz coraz bardziej stac:smile:no i chcialyscie to macie-wasze suche jedzenie ma w duszy,tylko gotowane,najlepiej duzo mieska malo ryzu.a tabletki w puszce-o nie tylko w wędlince

Posted

[quote name='Nutusia']Poproszę o nr konta do wpłat dla Ramboliniego. Ciocia Taks przyjęła od nas zamówienie na kurteczki dla Muszki i Pchełki i należność mamy przekazać dla Kolegi R. ;)[/QUOTE]
Taks....:buzi:O rany....:-o Dziękujemy i taks i Tobie.:loveu::loveu::multi::multi:
To już wegielkowa późnym wieczorkiem jak z pracy wróci.;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Poproszę o nr konta do wpłat dla Ramboliniego. Ciocia Taks przyjęła od nas zamówienie na kurteczki dla Muszki i Pchełki i należność mamy przekazać dla Kolegi R. ;)

Wysłałam Nutusi nr konta na pw. Potwierdzę wpłatę na wątku, jak dojdzie.
Haneczko Taksowa Miła, wielkie dzięki,:loveu:

Posted (edited)

Rambo przewieziony do znajomego,który zgodził się za 100zł miesięcznie zajmować psem. Dostał antybiotyk do podawania.
Byłyśmy jeszcze u drugiego weta, zeby pobrał zeskrobiny. Kupiłysmy u weta szampon. Po skończeniu antybiotyku zbadamy krew i mocz.

Rambo jest bardzo wesoły i ma wielki apetyt. Ugotowałam na 3 dni ryż z kurczakiem, marchewką i siemieniem.
Zobaczymy, jak zaaklimatyzuje się w mieszkaniu.
Znajomy- Janusz, ma popsuty kran z zimną wodą i jest problem z kąpielą do wtorku.

Edited by wegielkowa