erka Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Ale piękny wiek, również najlepsze życzenia dla Mamy:loveu:. Quote
irenas Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Dzięki, dzięki! Mama się na pewno ucieszy, chociaż na ogół waha się między dumą ze swojego wieku a irytacją, że zdradza się innym, ile ma lat. Zależy na jaki nastrój się trafi. Ot, życie! Jak o trafianie chodzi, znowu zaatakowały nas dziki. Tym razem Misio niezwykle karnie wrócił do mnie, trochę gorzej było z Dziunią, a Kajtuś ślepotek z trudem się oderwał od tego upojnego zapachu - one go na szczęście całkowicie zignorowały. Byliśmy na wieczornym spacerze ze znaną Wam już Susie (tą od szczekania pod drzewem, na którym schronił się Szymek) oraz Demonem - huskim, który wyraźnie woli być u Susie niż u siebie w domu (kiedyś zamieszkał tam na 2 tygodnie - pani Susie już umawiała się, żeby go wykastrować, myśląc, że jest bezpański, gdy pojawiła się jego właścicielka. Zwróciła 10 zł za zajmowanie się psem (!!!!) i zabrała go do domu. Ale od tamtej pory Demon ciągle do Susie ucieka, a jego państwo nie zawsze pamiętają o odebraniu go. Co byście zrobiły w takiej sytuacji?). W każdym razie suczka i husky zrobiły sobie corridę z dzikami, ganiały się z nimi po polu, raz one za dzikami, raz dziki za nimi - cud, że nic się żadnemu z nich nie stało. Chyba zaczynam mieć dość takich emocji. W poniedziałek zadzwonię do gminy, chociaż boję się, że przyślą myśliwych, a zabijać to ja nikogo nie chcę. Quote
savahna Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Te haszczaki to jakieś dziwne są...U nas dziewczyna po wielu perypetiach zabrały koczujacego przez 2 lata na cmentarzu haskiego.Oczywiście uciekł i wrócił na cmentarz a potem jeszcze wiele razy uciekał odwiedzając po drodze zaprzyjaźniona behawiorystkę, która w końcu stała się dla niego dt. Pierwotna rasa kombinująca po swojemu. Faktycznie kłopot z dzikami, do bani takie spacery, gdy trzeba mieć oczy doookoła głowy. Quote
erka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 To macie wesoło z tymi dzikami:cool3:. I pewnie jeszcze nie wrócą do lasu, bo wraca niestety zima i to podobno na długo:diabloti:. Quote
wegielkowa Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='irenas'] a zabijać to ja nikogo nie chcę. irenas, Ty to jakaś dziwna jesteś:crazyeye::crazyeye::oops: Quote
ewab Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Irenas ja też przyłączam się do życzeń dla Mamy. Dawno mnie tu nie było. Prawdę mówiąc gdybym spotkała Misia na ulicy to bym go nie poznała. Przystojniak się niego zrobił:). Quote
wegielkowa Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 (edited) ............................................. Edited March 20, 2013 by wegielkowa Quote
irenas Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Piłeczka gdzieś się zgubiła w śniegu i biedny pies musi się teraz bawić takimi gadżetami! (Bo dwie nowe piłeczki przeżuł i wypluł, prawdę mówiąc.) Quote
wegielkowa Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Biedny Misiol,nie ma piłeczki:placz:. Pani niedobra :placz:. Jaki on nieszczęśliwy:-o Musi się bawić jakimiś zielonymi zwłokami:crazyeye: Quote
Nutusia Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Misiolku, jeśli się prognozy sprawdzą (bo te złe to się zawsze sprawdzają - gorzej z tym dobrymi) - w przyszłym tygodniu śnieg stopnieje i piłeczka się znajdzie, więc się za bardzo nie frasuj ;) :) Quote
savahna Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Noo dramat Niuniek zgubił smoczek, i co będzie....:roll::cool1::lol: Quote
wegielkowa Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Pani irenesansowa, Pani kupi piłeczkę temu Misiu, bo patrzeć na oczy temu Misiu się nie da. Quote
irenas Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Donoszę, że smoczek się znalazł! (Po prostu był w ogródku.) Szczęście Misia nie ma granic. Ale jako że jest mądrala, na spacer sam z własnej woli wychodzi bez piłeczki, wyraźnie dotarło do niego, że to niebezpieczne chodzić z ukochanym przedmiotem w pysku. Zamieściłabym zdjęcie Misia z odnalezionym skarbem, ale jest identyczne z tym, które już widziałyście, nie ma więc sensu. Dziś na spacerze spotkał kolejną kobietę swojego życia (tym razem na szczęście była za płotem), ale jakoś dał się odciągnąć. Czekam z utęsknieniem na 26 marca, bo wyraźnie zaczyna się sezon cieczkowy. Quote
savahna Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Czyli dzisiaj u Was święto smoczka.:evil_lol:Tak się ciesze,że Misio się cieszy:multi::multi: Quote
savahna Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 No wreszcie....super.Misio to chyba trochę przytył czy mi się zdaje?? Bo takiego szkieletorka Ci raczej podrzucilismy....A tu kawał psa.:loveu: Fajne połączenie kolorów w kuchni.:lol: Quote
jaanka Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Chyba został zapędzony do robienia obiadu . Wydaje mi się że wałkuje ciasto na pierogi . A ta bruneta w futrze czepia sie że nie taki przepis . Quote
wegielkowa Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 jaanka napisał(a):Chyba został zapędzony do robienia obiadu . Wydaje mi się że wałkuje ciasto na pierogi . A ta bruneta w futrze czepia sie że nie taki przepis .:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
erka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Coś mi sie wydaje, że Misiaczek zastanawia się, czy użyć to czarne jako farszu w całości, czy jednak pokawałkować:diabloti:. Quote
Linssi Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Ciastko z kota? :evil_lol: Ciekawe czy Misiowi uszka stana. Chcialabym, bo wtedy to by wygladal juz na takiego 100% onka :) Quote
irenas Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Kolejna kobieta naszego życia! Co dziwne wysterylizowana. Ale jej uroda tak nas poraziła, że nie chcieliśmy wracać do domu. Ta psica jest naręczna, bo jej właścicielka wszystkiego się boi. A ma to po tatusiu, który twierdził, że mój Baca zagraża jego życiu i nasyłał na mnie policję. Teraz podobno zrezygnował z wyjazdu na narty, bo nie znalazł hotelu, do którego można zabrać psa, a on... bez psa nie zaśnie! (Przepraszam za nieostrość zdjęcia). Quote
Recommended Posts