Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wielka strata... Ne odzywałam się, ale czytałam wątek Misia od początku, cieszę się, że choć przez ostatnie półtora roku był kochany i doceniany, to takie ważne.
Pani Ireno, mocno przytulam i współczuję straty - i też proszę o dalsze relacje z życia reszty czworonogów, kiedy będzie już Pani na to gotowa...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wegielkowa']Irka, po naszych dzisiejszych rozmowach, właśnie mówiłam Savahnie, że z pewnością nikt nie wpadłby na taki pomysł, aby pocieszać Cię nowym psiakiem. Dziękuję za to, że wzięłaś psa, który nie był zdrowy i stworzyłaś mu cudowne życie. Sprawiałaś nam wszystkim wielką radość kapitalnymi opowieściami na wątku tego niezwykłego Misiolca-Rambolca.... Chcemy, abyś dalej pisała o swoich stworzeniach, które przecież też stały się nam bliskie. Proszę o wklejanie zdjęć Dziuńki Chłolery i Kłotów-Pięknotów. I myślę, że, zgodnie z obietnicą, wpadniesz niebawem do Kielc. Trzymaj się dzielnie, nasza Irenasowa Dobrodziko :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:))[/QUOTE]

Odpowiadam Węgielkowej, ale to do wszystkich obecnych (i nieobecnych w tej chwili) na forum: Ja się od Was broń Panie Boże nie odżegnuję! Przyjadę do Kielc, będę wozić zwierzaki, jeśli będzie trzeba, nie zrywam z Alarmem KIelce, na którym codziennie śledzę wiadomości. Dajcie mi tylko trochę czasu na żal i smutek. Potem wrócę do normy. I bardzo, bardzo, bardzo mocno wszystkim dziękuję za serdeczność, współczucie i słowa pociechy. Ale wolałabym się z Wami kontaktować na Alarmie, a wątek Misia zamknijmy, niech odpoczywa w pokoju, dobrze?

Posted

[quote name='irenas']Odpowiadam Węgielkowej, ale to do wszystkich obecnych (i nieobecnych w tej chwili) na forum: Ja się od Was broń Panie Boże nie odżegnuję! Przyjadę do Kielc, będę wozić zwierzaki, jeśli będzie trzeba, nie zrywam z Alarmem KIelce, na którym codziennie śledzę wiadomości. Dajcie mi tylko trochę czasu na żal i smutek. Potem wrócę do normy. I bardzo, bardzo, bardzo mocno wszystkim dziękuję za serdeczność, współczucie i słowa pociechy. Ale wolałabym się z Wami kontaktować na Alarmie, a wątek Misia zamknijmy, niech odpoczywa w pokoju, dobrze?[/QUOTE]
Toż o to mi chodziło w samej rzeczy, Irko Misiowa z Chotomowa :).

• 3 weeks later...