Jump to content
Dogomania

7 maluchów po matce w typie asta - jeden ma chore serduszko :( potrzebne $$$ na weta!

Recommended Posts

Posted

Cudak napisał(a):
Dostałam zdjęcie mmsem :D taki pseudo-owczarek będzie z Pepsi :diabloti:

YxNinaxY napisał(a):
czyli że "poczwarek"? :D Zyźkowi być może też się podniosą :P
przecież w jej żyłach płynie błękitne krew :) a teraz pożera Denta Sticksa (dobrze napisalam?)
To będzie Uszczarek Stepnicki:diabloti:

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdola napisał(a):
doszło 20 zł od Rity :loveu:

Cudak napisał(a):
Bardzo dziękujemy :) to ile na minusie są psiaki?

Cudak wpisuj tam gdzie wpisywalas, albo trzeba napisać do moda o przeniesienie wątku nr 2 na mnie;) Bo Marcie coś tam zostało, ale ja nie wiem co i jak, na razie ja wydałem 45 zł i Marta 60 na weta, reszty nie wiem kto ile i jak:)

Yana napisał(a):
poproszę o konto, wpłacę 50 zł dla maluchów
doszło:)
Razem z 2 zł :p

Na moim koncie jest 70 PLN
wydalam 45 PLN

Posted

magdola napisał(a):
Cudak wpisuj tam gdzie wpisywalas, albo trzeba napisać do moda o przeniesienie wątku nr 2 na mnie;) Bo Marcie coś tam zostało, ale ja nie wiem co i jak, na razie ja wydałem 45 zł i Marta 60 na weta, reszty nie wiem kto ile i jak:)

doszło:)
Razem z 2 zł :p

Na moim koncie jest 70 PLN
wydalam 45 PLN
Marta dostała 100 wydała 44na tabsy i 60 na weta.

Cudak napisał(a):
Kurcza, magdola napiszesz to PW, bo nie wiem do kogo :oops:

Napisze :D

Posted

Cudak napisał(a):
2 psiaczki mają już pewne domki :) Jeden dziś ma trafić, drugi jutro, a reszta do DT :)

Moja tymczasowiczka (będę wiercić TeŻetowi dziurę w brzuchu... :diabloti:)

Zapuściłam się na wątek i oczom nie wierzę jakie cudowności małe gamonie hehe, małe to zawsze rozczulające....ja od prawie 2 tygodni jestem bez szczeniaków w domu i jakoś tak nie hallo ale czekam aż się wyleczę do końca i wtedy pewnie na coś wpadnę na drodze ;)

Posted

Hałabajówka napisał(a):
Malusia...
mój Karmuś jak miał 8 weeksów to ważył 7,2kg :loveu: a teraz waży 60kg i ciągle rośnie ;)

Ale ona ma 6 tygodni :cool3:

Kopia z fb :

Niestety stan serca Bena jest zły, cierpi prawdopodobnie na przewód przetrwały Botala, kory objawia się szmerami skurczowymi po prawej i lewej stronie o nasileniu 5-6/6 :( Niestety potrzebna pilna diagnostyka dopplerowska, ktora mozna zrobić tylko u Niziołka w Warszawie, albo u Garnczarza we Wrocławiu.

Brak szybkiego zdiagnozowania może skończyc sie śmiercią Bena, bo wraz ze wzrostem kurdupla przewód robi sie coraz cieńszy i cieńszy, w końcu pęka i powstaje śmiertelny krwotok :(

Oba psiaki zostały dzisiaj zaszczepione szczepionką Nobivac Puppy DB, koszt całej wizyty to 81zł

Posted

magdola napisał(a):

Niestety stan serca Bena jest zły, cierpi prawdopodobnie na przewód przetrwały Botala, kory objawia się szmerami skurczowymi po prawej i lewej stronie o nasileniu 5-6/6 :-( Niestety potrzebna pilna diagnostyka dopplerowska, ktora mozna zrobić tylko u Niziołka w Warszawie, albo u Garnczarza we Wrocławiu.

Brak szybkiego zdiagnozowania może skończyc sie śmiercią Bena, bo wraz ze wzrostem kurdupla przewód robi sie coraz cieńszy i cieńszy, w końcu pęka i powstaje śmiertelny krwotok :-(

Wiesz co u jednego z moich szczeniaków też na początku zdiagnozowali Botala, a po dokładnym odrobaczeniu okazało się że jest zdrowa...robaki w płucach i sercu dawały błędny wynik...więc może tu jest podobnie

Posted

Na imienno-fantowym bazarku :
http://www.dogomania.pl/forum/threads/235965-KONIEC-ROZLICZAM-BAZAREK-KA%C5%BBDY-PIESEK-MUSI-MIE%C4%86-IMI%C4%98-Do-27-11-12-18g

SABA, PAGO, BONO, PEPSI-KALLA, FAZI uzbierali :
stan na dzień 01/12/12 * : 167 zł
(wpłacone do skarbniczki magdola, 01/12/12)
* (bez zarejestrowanej wpłaty Retmed500), myślę, że będą na koncie w poniedziałek, to od razu doślę do skarbniczki magdoli.

Magdola - potwierdź proszę na wątku szczylków i wątku bazarku gdy dostaniesz te 167 zł. Dzięki.

Posted

tobciu napisał(a):
http://www.dogomania.pl/forum/threads/235965-KONIEC-ROZLICZAM-BAZAREK-KAŻDY-PIESEK-MUSI-MIEĆ-IMIĘ-Do-27-11-12-18g

* (bez zarejestrowanej wpłaty Retmed500), myślę, że będą na koncie w poniedziałek, to od razu doślę do skarbniczki magdoli.

Magdola - potwierdź proszę na wątku szczylków i wątku bazarku gdy dostaniesz te 167 zł. Dzięki.
Jak tylko otrzymam potwierdze oczywiście :)

Posted

Dziękujemy tobciu :)

Moja klucha miała zostać, ale teraz wszystko pod znakiem zapytania stoi :( Dziecko moje kaszle i kaszle, całe noce, bez żadnych innych objawów choroby. Wybieramy się do alergologa. Nie wiem tylko czy jeszcze nie za mała na testy alergiczne, bo ma 2 i pół roku, a są chyba od 3 lat.
Wszyscy oczywiście wróżą, że na sierśc uczulona, a jeśli na psią, to mój pies się na podwórko wyniesie, a kluchę będę musiała oddac, bo szczeniaka na zimę do budy wyganiac, to nie jest dobry pomysł....

Posted

tobciu napisał(a):
http://www.dogomania.pl/forum/threads/235965-KONIEC-ROZLICZAM-BAZAREK-KAŻDY-PIESEK-MUSI-MIEĆ-IMIĘ-Do-27-11-12-18g

Wpłynęło 14 zł od ciotki Retmed500.
Dziękuję pięknie. Owe 14 zł, przesyłam do skarbniczki magdola

Niniejszym bazarek jest w pełni rozliczony.
SABA, PAGO, BONO, PEPSI-KALLA, FAZI uzbierali : 167 zł + 14 zł = 181 zł

Przelewy : 01/12/12 oraz 03/12/12

Magdola - gdy będziesz mieć pieniądze na koncie - potwierdź proszę tu i na bazarku. Dzięki.

Posted

magdola napisał(a):
Jutro rano będę miała info odnosnie DOOPLERA :) jest w Szczecinie;)Ben Fazi urodził sie pod szczęśliwa gwiazda.... Musi być dobrze....

Oby!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='magdola']Jutro rano będę miała info odnosnie DOOPLERA :) jest w Szczecinie;)Ben Fazi urodził sie pod szczęśliwa gwiazda.... Musi być dobrze....[/QUOTE]

Trzymam kciuki za mojego chrześniaka :)