magdola Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Cudak napisał(a):Dostałam zdjęcie mmsem :D taki pseudo-owczarek będzie z Pepsi :diabloti: YxNinaxY napisał(a):czyli że "poczwarek"? :D Zyźkowi być może też się podniosą :Pprzecież w jej żyłach płynie błękitne krew :) a teraz pożera Denta Sticksa (dobrze napisalam?) To będzie Uszczarek Stepnicki:diabloti: Quote
Cudak Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Mam nadzieję, że moja klucha oklapnięte uszka będzie miała, żeby jej nie wiało do nich, bo się słuchać nie będzie wtedy ;) Quote
magdola Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 magdola napisał(a):doszło 20 zł od Rity :loveu: Cudak napisał(a):Bardzo dziękujemy :) to ile na minusie są psiaki? Cudak wpisuj tam gdzie wpisywalas, albo trzeba napisać do moda o przeniesienie wątku nr 2 na mnie;) Bo Marcie coś tam zostało, ale ja nie wiem co i jak, na razie ja wydałem 45 zł i Marta 60 na weta, reszty nie wiem kto ile i jak:) Yana napisał(a):poproszę o konto, wpłacę 50 zł dla maluchów doszło:) Razem z 2 zł :p Na moim koncie jest 70 PLN wydalam 45 PLN Quote
YxNinaxY Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 ja wydałam 12 na weta ale to prezencik dla Zyźka ode mnie na nową drogę życia :P Quote
magdola Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 YxNinaxY napisał(a):ja wydałam 12 na weta ale to prezencik dla Zyźka ode mnie na nową drogę życia :P Swietnie:) Dzieki :loveu: Quote
Cudak Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Kurcza, magdola napiszesz to PW, bo nie wiem do kogo :oops: Quote
magdola Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 magdola napisał(a):Cudak wpisuj tam gdzie wpisywalas, albo trzeba napisać do moda o przeniesienie wątku nr 2 na mnie;) Bo Marcie coś tam zostało, ale ja nie wiem co i jak, na razie ja wydałem 45 zł i Marta 60 na weta, reszty nie wiem kto ile i jak:) doszło:) Razem z 2 zł :p Na moim koncie jest 70 PLN wydalam 45 PLN Marta dostała 100 wydała 44na tabsy i 60 na weta. Cudak napisał(a):Kurcza, magdola napiszesz to PW, bo nie wiem do kogo :oops: Napisze :D Quote
magdola Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 (edited) Idę robić rozliczenia.....:czytaj: Edited November 29, 2012 by magdola Quote
zerojeden Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Cudak napisał(a):2 psiaczki mają już pewne domki :) Jeden dziś ma trafić, drugi jutro, a reszta do DT :) Moja tymczasowiczka (będę wiercić TeŻetowi dziurę w brzuchu... :diabloti:) Zapuściłam się na wątek i oczom nie wierzę jakie cudowności małe gamonie hehe, małe to zawsze rozczulające....ja od prawie 2 tygodni jestem bez szczeniaków w domu i jakoś tak nie hallo ale czekam aż się wyleczę do końca i wtedy pewnie na coś wpadnę na drodze ;) Quote
Cudak Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 magdola napisał(a):Pepsi -Kalla waży 5,100...... Mały kolos :) Quote
zerojeden Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Malusia... mój Karmuś jak miał 8 weeksów to ważył 7,2kg :loveu: a teraz waży 60kg i ciągle rośnie ;) Quote
magdola Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Hałabajówka napisał(a):Malusia... mój Karmuś jak miał 8 weeksów to ważył 7,2kg :loveu: a teraz waży 60kg i ciągle rośnie ;) Ale ona ma 6 tygodni :cool3: Kopia z fb : Niestety stan serca Bena jest zły, cierpi prawdopodobnie na przewód przetrwały Botala, kory objawia się szmerami skurczowymi po prawej i lewej stronie o nasileniu 5-6/6 :( Niestety potrzebna pilna diagnostyka dopplerowska, ktora mozna zrobić tylko u Niziołka w Warszawie, albo u Garnczarza we Wrocławiu. Brak szybkiego zdiagnozowania może skończyc sie śmiercią Bena, bo wraz ze wzrostem kurdupla przewód robi sie coraz cieńszy i cieńszy, w końcu pęka i powstaje śmiertelny krwotok :( Oba psiaki zostały dzisiaj zaszczepione szczepionką Nobivac Puppy DB, koszt całej wizyty to 81zł Quote
zerojeden Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 magdola napisał(a): Niestety stan serca Bena jest zły, cierpi prawdopodobnie na przewód przetrwały Botala, kory objawia się szmerami skurczowymi po prawej i lewej stronie o nasileniu 5-6/6 :-( Niestety potrzebna pilna diagnostyka dopplerowska, ktora mozna zrobić tylko u Niziołka w Warszawie, albo u Garnczarza we Wrocławiu. Brak szybkiego zdiagnozowania może skończyc sie śmiercią Bena, bo wraz ze wzrostem kurdupla przewód robi sie coraz cieńszy i cieńszy, w końcu pęka i powstaje śmiertelny krwotok :-( Wiesz co u jednego z moich szczeniaków też na początku zdiagnozowali Botala, a po dokładnym odrobaczeniu okazało się że jest zdrowa...robaki w płucach i sercu dawały błędny wynik...więc może tu jest podobnie Quote
tobciu Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Na imienno-fantowym bazarku : http://www.dogomania.pl/forum/threads/235965-KONIEC-ROZLICZAM-BAZAREK-KA%C5%BBDY-PIESEK-MUSI-MIE%C4%86-IMI%C4%98-Do-27-11-12-18g SABA, PAGO, BONO, PEPSI-KALLA, FAZI uzbierali : stan na dzień 01/12/12 * : 167 zł (wpłacone do skarbniczki magdola, 01/12/12) * (bez zarejestrowanej wpłaty Retmed500), myślę, że będą na koncie w poniedziałek, to od razu doślę do skarbniczki magdoli. Magdola - potwierdź proszę na wątku szczylków i wątku bazarku gdy dostaniesz te 167 zł. Dzięki. Quote
magdola Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 tobciu napisał(a):Na imienno-fantowym bazarku : http://www.dogomania.pl/forum/threads/235965-KONIEC-ROZLICZAM-BAZAREK-KAŻDY-PIESEK-MUSI-MIEĆ-IMIĘ-Do-27-11-12-18g SABA, PAGO, BONO, PEPSI-KALLA, FAZI uzbierali : stan na dzień 01/12/12 * : 167 zł (wpłacone do skarbniczki magdola, 01/12/12) * (bez zarejestrowanej wpłaty Retmed500), myślę, że będą na koncie w poniedziałek, to od razu doślę do skarbniczki magdoli. Magdola - potwierdź proszę na wątku szczylków i wątku bazarku gdy dostaniesz te 167 zł. Dzięki.Jak tylko otrzymam potwierdze oczywiście :) Quote
Cudak Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Dziękujemy tobciu :) Moja klucha miała zostać, ale teraz wszystko pod znakiem zapytania stoi :( Dziecko moje kaszle i kaszle, całe noce, bez żadnych innych objawów choroby. Wybieramy się do alergologa. Nie wiem tylko czy jeszcze nie za mała na testy alergiczne, bo ma 2 i pół roku, a są chyba od 3 lat. Wszyscy oczywiście wróżą, że na sierśc uczulona, a jeśli na psią, to mój pies się na podwórko wyniesie, a kluchę będę musiała oddac, bo szczeniaka na zimę do budy wyganiac, to nie jest dobry pomysł.... Quote
tobciu Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 tobciu napisał(a):Na imienno-fantowym bazarku : http://www.dogomania.pl/forum/threads/235965-KONIEC-ROZLICZAM-BAZAREK-KAŻDY-PIESEK-MUSI-MIEĆ-IMIĘ-Do-27-11-12-18g SABA, PAGO, BONO, PEPSI-KALLA, FAZI uzbierali : stan na dzień 01/12/12 * : 167 zł (wpłacone do skarbniczki magdola, 01/12/12) * (bez zarejestrowanej wpłaty Retmed500), myślę, że będą na koncie w poniedziałek, to od razu doślę do skarbniczki magdoli. Magdola - potwierdź proszę na wątku szczylków i wątku bazarku gdy dostaniesz te 167 zł. Dzięki. Wpłynęło 14 zł od ciotki Retmed500. Dziękuję pięknie. Owe 14 zł, przesyłam do skarbniczki magdola Niniejszym bazarek jest w pełni rozliczony. SABA, PAGO, BONO, PEPSI-KALLA, FAZI uzbierali : 167 zł + 14 zł = 181 zł Przelewy : 01/12/12 oraz 03/12/12 Magdola - gdy będziesz mieć pieniądze na koncie - potwierdź proszę tu i na bazarku. Dzięki. Quote
magdola Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Uroczyście oświadczam, ze Pepsi-Kalla poszła dziś na próbę do nowego domu... Quote
retmed500 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 A można zapytać gdzie teraz mieszka? Bo kolega ma na focie praktycznie identycznego futrzaka i aż mi się wierzyć nie chce, że świat mógłby być tak mały :) Quote
magdola Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Jutro rano będę miała info odnosnie DOOPLERA :) jest w Szczecinie;)Ben Fazi urodził sie pod szczęśliwa gwiazda.... Musi być dobrze.... Quote
Cudak Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 magdola napisał(a):Jutro rano będę miała info odnosnie DOOPLERA :) jest w Szczecinie;)Ben Fazi urodził sie pod szczęśliwa gwiazda.... Musi być dobrze.... Oby!!!!!!!!!!!! Quote
tatankas Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='magdola']Jutro rano będę miała info odnosnie DOOPLERA :) jest w Szczecinie;)Ben Fazi urodził sie pod szczęśliwa gwiazda.... Musi być dobrze....[/QUOTE] Trzymam kciuki za mojego chrześniaka :) Quote
tobciu Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 magdola - wpłynęła Ci kasa z mojego bazarku ? Potwierdz plizzzz. :) Quote
Recommended Posts