Rita91 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Cudak napisał(a):Witamy :) a jak się ma owczareczka Rita? Dziewczyny, jak się ma to powtórne odrobaczanie do szczepienia? Szczepienie między pierwszym a drugim odrobaczeniem powinno być? Czy po drugim dopiero? A Riteczka strachliwa na dworze caly czas, chodzi tak jakby zawsze ktos ja sledzil:P Ale w domku przekochana zreszta moze watek jej przydaloby sie odswiezyc!:) Teraz z Ida sie meczy w domu, bo przyszla w odwiedziny z siostra:) Jak wyslecie mi nr konta to cos wplace na leczenie maluchow, nie duzo bo w koncu student zawsze biedny, ale zawsze cos juz bedzie! Quote
Cudak Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='magdola']Spoko, bazarek idzie jak burza ;) Cudak byś mogła niezaprosic jakichś znajomych :D na watkach ...:diabloti: Tzn ja koszt szczepienia podałam, że tak powiem "orientacyjnie" :diabloti: bo mojej kluchy zamierzam nie oddawać :diabloti: więc wszystkie koszty biorę na siebie. Rita91 odśwież wątek, bo chętnie zobaczę nowe zdjęcia Waszej ślicznotki :) Podeślę zaraz nr konta Marty, u której 2 szczeniaki są w DT (w tym ten najsłabszy, chory maluszek). Bardzo dziękuję za pomoc :loveu: Quote
magdola Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Cudak']Tzn ja koszt szczepienia podałam, że tak powiem "orientacyjnie" :diabloti: bo mojej kluchy zamierzam nie oddawać :diabloti: więc wszystkie koszty biorę na siebie. Rita91 odśwież wątek, bo chętnie zobaczę nowe zdjęcia Waszej ślicznotki :) Podeślę zaraz nr konta Marty, u której 2 szczeniaki są w DT (w tym ten najsłabszy, chory maluszek). Bardzo dziękuję za pomoc :loveu: Cudak, moze post drugi przepiszesz na Martę? Ty masz i tak sporo skarbnikujesz, a tak Marta będzie mogła uzupełniać na bieżąco.... Tylko ze dopiero w pn będzie na necie. Ale wstępnie sie zgodziła, a Ty sie nam wykonczysz......:loveu: Quote
Cudak Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 magdola napisał(a):Cudak, moze post drugi przepiszesz na Martę? Ty masz i tak sporo skarbnikujesz, a tak Marta będzie mogła uzupełniać na bieżąco.... Tylko ze dopiero w pn będzie na necie. Ale wstępnie sie zgodziła, a Ty sie nam wykonczysz......:loveu: To w końcu na Marty zbieramy, czy Twoje? :) Quote
Cudak Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 magdola, odrobaczasz w końcu swoją tymczaskę kroplami, czy tabletkami? Bo jakbyś odrobaczała kroplami, to ja bym Milbemaxa odkupiła z tych co zostały, bo u nas na miejscu go nie będzie na pewno... Quote
magdola Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Cudak']magdola, odrobaczasz w końcu swoją tymczaskę kroplami, czy tabletkami? Bo jakbyś odrobaczała kroplami, to ja bym Milbemaxa odkupiła z tych co zostały, bo u nas na miejscu go nie będzie na pewno... Spoko, na razie ja ma tabletkę bo Ola do mnie wysłała;) w pn Marcie znoszę Quote
YxNinaxY Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 jakby ktoś miał wzór umowy adopcyjnej to bardzo bym prosiła o przesłanie YxNinaxY@wp.pl . Zyziek ma DS :) Quote
magdola Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Ja mam ale w druku.....:( jednak zostaje :loveu: Quote
Cudak Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Nina http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.afn.pl%2Ffiles%2Fumowa_adopcyjna_psa.doc&ei=uzWzUI-hMMy1hAfc9IGoCA&usg=AFQjCNFgSimBOz2KL_3b1fgmOZxrCfp4qA&sig2=InmXjqOdZ3zbO-4ZcBfUuw To którego od Marty bierzesz? ;) Quote
YxNinaxY Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Bardzo mi przykro ale ja się do tego jednak nie nadaję.. za bardzo się zżywam z tymi małymi potworkami i rozstanie z Zyziem uświadomiło mi, że nie jestem w stanie brać psiaków na dt. Więc na razie pauzuję. Quote
magdola Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Kto potrafi stworzyć takie ogłoszenia w formie do druknięcia? ;) Quote
Cudak Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Najprościej to zrobić ogłoszenie na tablica.pl i wtedy z prawej strony jest odnośnik "Ulotka", po kliknięciu którego otwiera się gotowe do wydruku ogłoszenie w pdf :) Quote
magdola Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Cudak napisał(a):Najprościej to zrobić ogłoszenie na tablica.pl i wtedy z prawej strony jest odnośnik "Ulotka", po kliknięciu którego otwiera się gotowe do wydruku ogłoszenie w pdf :)Już nie potrzebuję :eviltong: Okazało się, że jestem taka zdolna, że sobie zrobiłam i wydrukowałam:diabloti: na swojej pięknej nowej drukareczce:cool1: hahaha Quote
Cudak Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [quote name='magdola']doszło 20 zł od Rity :loveu: Bardzo dziękujemy :) to ile na minusie są psiaki? Quote
Rita91 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Te 20 dychy to jak kropla w morzu potrzeb...Ale jak cos sie uda to bede wplacac na wasze biedulki rozne, bo tak czytam wszystkie te wasze tematy od dawna już. I mimo, ze nie pisalam to zawsze trzymalam kciuki za kazdego psiaka! Ale nie waże:P Powiedzcie lepiej jak sie dzis maluchy maja? Quote
Cudak Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Rita91 kciuki też bardzo potrzebne za domki :) maluchów aktualne zdjęcia i info są na facebooku: https://www.facebook.com/events/436283019765372/ Quote
Yana Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 poproszę o konto, wpłacę 50 zł dla maluchów Quote
magdola Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Cudak napisał(a):Rita91 kciuki też bardzo potrzebne za domki :) maluchów aktualne zdjęcia i info są na facebooku: https://www.facebook.com/events/436283019765372/ A właśnie, ze nie są aktualne, bo "moja"Pepsi będzie miała stojące uszy ;):diabloti: Yana wysyłam....;) Dzieki <3 Quote
Cudak Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 magdola, pokaż zdjęcia! Owczarek z niej będzie? ;) Quote
magdola Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Cudak napisał(a):magdola, pokaż zdjęcia! Owczarek z niej będzie? ;) Będzie :) ale rasa jeszcze nie zarejestrowana przez ZKwP :diabloti: Quote
Cudak Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Dostałam zdjęcie mmsem :D taki pseudo-owczarek będzie z Pepsi :diabloti: Quote
YxNinaxY Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 czyli że "poczwarek"? :D Zyźkowi być może też się podniosą :P Quote
Recommended Posts