Jump to content
Dogomania

7 maluchów po matce w typie asta - jeden ma chore serduszko :( potrzebne $$$ na weta!

Recommended Posts

Posted

Cudak napisał(a):
Witamy :) a jak się ma owczareczka Rita?

Dziewczyny, jak się ma to powtórne odrobaczanie do szczepienia?
Szczepienie między pierwszym a drugim odrobaczeniem powinno być? Czy po drugim dopiero?

A Riteczka strachliwa na dworze caly czas, chodzi tak jakby zawsze ktos ja sledzil:P Ale w domku przekochana zreszta moze watek jej przydaloby sie odswiezyc!:) Teraz z Ida sie meczy w domu, bo przyszla w odwiedziny z siostra:)

Jak wyslecie mi nr konta to cos wplace na leczenie maluchow, nie duzo bo w koncu student zawsze biedny, ale zawsze cos juz bedzie!

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdola']Spoko, bazarek idzie jak burza ;) Cudak byś mogła niezaprosic jakichś znajomych :D na watkach ...:diabloti:
Tzn ja koszt szczepienia podałam, że tak powiem "orientacyjnie" :diabloti: bo mojej kluchy zamierzam nie oddawać :diabloti: więc wszystkie koszty biorę na siebie.

Rita91 odśwież wątek, bo chętnie zobaczę nowe zdjęcia Waszej ślicznotki :) Podeślę zaraz nr konta Marty, u której 2 szczeniaki są w DT (w tym ten najsłabszy, chory maluszek). Bardzo dziękuję za pomoc :loveu:

Posted

[quote name='Cudak']Tzn ja koszt szczepienia podałam, że tak powiem "orientacyjnie" :diabloti: bo mojej kluchy zamierzam nie oddawać :diabloti: więc wszystkie koszty biorę na siebie.

Rita91 odśwież wątek, bo chętnie zobaczę nowe zdjęcia Waszej ślicznotki :) Podeślę zaraz nr konta Marty, u której 2 szczeniaki są w DT (w tym ten najsłabszy, chory maluszek). Bardzo dziękuję za pomoc :loveu:
Cudak, moze post drugi przepiszesz na Martę? Ty masz i tak sporo skarbnikujesz, a tak Marta będzie mogła uzupełniać na bieżąco.... Tylko ze dopiero w pn będzie na necie. Ale wstępnie sie zgodziła, a Ty sie nam wykonczysz......:loveu:

Posted

magdola napisał(a):
Cudak, moze post drugi przepiszesz na Martę? Ty masz i tak sporo skarbnikujesz, a tak Marta będzie mogła uzupełniać na bieżąco.... Tylko ze dopiero w pn będzie na necie. Ale wstępnie sie zgodziła, a Ty sie nam wykonczysz......:loveu:

To w końcu na Marty zbieramy, czy Twoje? :)

Posted

magdola, odrobaczasz w końcu swoją tymczaskę kroplami, czy tabletkami? Bo jakbyś odrobaczała kroplami, to ja bym Milbemaxa odkupiła z tych co zostały, bo u nas na miejscu go nie będzie na pewno...

Posted

[quote name='Cudak']magdola, odrobaczasz w końcu swoją tymczaskę kroplami, czy tabletkami? Bo jakbyś odrobaczała kroplami, to ja bym Milbemaxa odkupiła z tych co zostały, bo u nas na miejscu go nie będzie na pewno...
Spoko, na razie ja ma tabletkę bo Ola do mnie wysłała;) w pn Marcie znoszę

Posted

Bardzo mi przykro ale ja się do tego jednak nie nadaję.. za bardzo się zżywam z tymi małymi potworkami i rozstanie z Zyziem uświadomiło mi, że nie jestem w stanie brać psiaków na dt. Więc na razie pauzuję.

Posted

Najprościej to zrobić ogłoszenie na tablica.pl i wtedy z prawej strony jest odnośnik "Ulotka", po kliknięciu którego otwiera się gotowe do wydruku ogłoszenie w pdf :)

Posted

Cudak napisał(a):
Najprościej to zrobić ogłoszenie na tablica.pl i wtedy z prawej strony jest odnośnik "Ulotka", po kliknięciu którego otwiera się gotowe do wydruku ogłoszenie w pdf :)
Już nie potrzebuję :eviltong: Okazało się, że jestem taka zdolna, że sobie zrobiłam i wydrukowałam:diabloti: na swojej pięknej nowej drukareczce:cool1: hahaha

Posted

Te 20 dychy to jak kropla w morzu potrzeb...Ale jak cos sie uda to bede wplacac na wasze biedulki rozne, bo tak czytam wszystkie te wasze tematy od dawna już. I mimo, ze nie pisalam to zawsze trzymalam kciuki za kazdego psiaka! Ale nie waże:P Powiedzcie lepiej jak sie dzis maluchy maja?