Jump to content
Dogomania

7 maluchów po matce w typie asta - jeden ma chore serduszko :( potrzebne $$$ na weta!

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='retmed500']Pan i władca na piątek już ma zajęcie odwiedzić magdolenkę i zrobić to, co facet z autem zrobić powinien :D

Dasz rade wystawić bazarek?
Bardzo potrzebne wsparcie dla szczeniaków, na szczepienia i 2 biegunkę mają - jak nie przejdzie to do weta trzeba....

Posted

[quote name='Cudak']Dasz rade wystawić bazarek?
Bardzo potrzebne wsparcie dla szczeniaków, na szczepienia i 2 biegunkę mają - jak nie przejdzie to do weta trzeba....

Radę dam. Problem jedynie w tym, że Magda mieszka na drugim końcu miasta, rzeczy ma milion trzysta, a ja mam problem z dotarciem do niej :/ Dzisiaj miała mnie koleżanka podwieźć, ale w ostatniej chwili coś jej wypadło i lipa :/

Posted

Jeżeli jest nadal potrzeba przewiezienia jakiś fantów na terenie szczecina to moge pomoc:) Mam auto i czas jakis sie tez znajdzie. A tak apropos to moj "debiut" na dogomanii:P Pierwszy post:) No i poza tym Magda mieszka niedaleko mojej siostry Lazy i tez prawie mnie to moge podjechac w kazdej chwili:)

Posted

Rita91 napisał(a):
Jeżeli jest nadal potrzeba przewiezienia jakiś fantów na terenie szczecina to moge pomoc:) Mam auto i czas jakis sie tez znajdzie. A tak apropos to moj "debiut" na dogomanii:P Pierwszy post:) No i poza tym Magda mieszka niedaleko mojej siostry Lazy i tez prawie mnie to moge podjechac w kazdej chwili:)

Witaj Rito :) Fanty juz przewieziony, mam nadzieje, ze Marta na zawał nie zeszła :D

Posted

retmed500 napisał(a):
Radę dam. Problem jedynie w tym, że Magda mieszka na drugim końcu miasta, rzeczy ma milion trzysta, a ja mam problem z dotarciem do niej :/ Dzisiaj miała mnie koleżanka podwieźć, ale w ostatniej chwili coś jej wypadło i lipa :/

Osiolek czeka ;) Poza tym mam otwieracz do butelek w pilocie do tv, ale niestety mój TZ go nie odda ;)

Posted

retmed500 napisał(a):
Do Ciebie Magdolenko. Przy okazji, moja weterynarka powiedziała, że nosówka i parwowiroza 35 zł

Podaj mi nr tel, to zapytam czy jakieś zniżki są dla trójki.

Posted

U nas wszystko w porządku choć koopy młodego mnie niepokoją, dzisiaj wybrałam się do weta ale oczywiście, z moim szczęściem, pocałowałam klamkę:roll: A do innych nie chcę iść, bo wolę poczekać do jutra i iść do tego, który jest najlepszy ;)
Młody przesypia coraz większą część nocy nie budząc mnie już na kupkę czy siku dziś załatwił swe potrzeby o 23 a później dopiero o po 5 rano :o Jestem z niego dumna ;) Dziś podpytałam sąsiadkę czy go słychać jak zostaje sam..stwierdziła, że nie. Brat jednak twierdzi, że jak wczoraj wracał z prac (był przede mną w domu) to małego już na klatce słyszał.. ogólnie to mały miziak, choć czuję że niezłe ziółko z niego będzie agresor niesamowity. Ma swojego misia, którego uwielbia gryźć a czasami się z nim zabawia:razz:
Im dłużej u mnie jest tym bardziej zastanawiam się jak ja go oddam ;)

album młodego na fb https://www.facebook.com/media/set/?set=a.390740891002466.90889.100001996742053&type=3

Posted

YxNinaxY napisał(a):
Ojj niee, bez takich proszę ;) Cały czas wbijam sobie do głowy, że jestem tylko tymczasem :P

Też bym się zakochała w tych oczach....Kurcze, to efekt lampy, czy on ma oczy haszczakowe?????
A z tymi kupami to one chyba wszystkie tak mają...Trzeba powtórnie odrobaczyć wg mnie....

Posted

magdola napisał(a):
Też bym się zakochała w tych oczach....Kurcze, to efekt lampy, czy on ma oczy haszczakowe?????
A z tymi kupami to one chyba wszystkie tak mają...Trzeba powtórnie odrobaczyć wg mnie....

On ma oczy zezowate :D