Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może trzeba zagrodzić drzwi do kuchni,żeby się nie rozłaziły po domu,
bo trzeba będzie za chwilę zmieniać wykładzinę w pokoju.Ja też mam prezent świąteczny w postaci pieska ,którego ktoś wyrzucił z samochodu na szosę

Posted

fizia napisał(a):
Cudne są te dziewczyny:)

Dziękuję Fizia . Dziewczyny szukają domu :cool1: Jak wszystko pójdzie dobrze to Kropka z mojego podpisu będzie u mnie na tymczasie . To już 3 dziewczyny będą szukały domków . Prosimy o ogloszenia . Ale po piątku , bo nie wiem czy to z Kropką wypali . :shake:

Posted

Ni ma rodziny , tylko syn . TZ odlatuje dzisiaj z córką i zięciem . Ale wie o Kropce . Gorzej bylo jak przyjechal , bo go obce psy oszczekały.:evil_lol: .Wtedy byl jeszcze Wiórek . Nic mu wcześniej nie mówilam . Taka niespodzianka .:diabloti: .A i jeszcze mojej Kropki nie bylo . Tej nowej Kropce to trzeba jakieś inne imie wymyślić . Bo dwie Kropki to...............:crazyeye:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Ni ma rodziny , tylko syn . TZ odlatuje dzisiaj z córką i zięciem . Ale wie o Kropce . Gorzej bylo jak przyjechal , bo go obce psy oszczekały.:evil_lol: .Wtedy byl jeszcze Wiórek . Nic mu wcześniej nie mówilam . Taka niespodzianka .:diabloti: .A i jeszcze mojej Kropki nie bylo . Tej nowej Kropce to trzeba jakieś inne imie wymyślić . Bo dwie Kropki to...............:crazyeye:

....to dwukropek!
Ale śliczna ta Kropeczka-ratlereczka! Myśle o niej bardzo ciepło:cool1:
Takie ratlerczyki to moje hobby, na razie jednak "zajamniczyłam" chałupę na amen!
bianka, dzięki, ze jej chcesz pomóc....
Jeszcze jakby ktos wział Foksię, to mogłabym spać spokojnie :roll:

Posted

Jakie one beda duze i kiedy bylyby do odebrania?w ogole jeszcze aktualne?;)przepraszam,ale nie mam czasu na czyt,calego watku.Mam osobe chetna na szczeniaczka ktory nie urosnie duzy.(wroclaw/Walbrzych)

Posted

wypowiedź z 03.04
"Myślę , że będą wielkości jamnika . Cola to nawet przypomina czarnego , podpalanego jamnika . Fanta urodzila się bez ogonka :crazyeye: . Są malutkie i mają drobne łapeczki . Cola jest śmielsza i wszędzie włazi . Fanta za nią , ale sama nie wpada na pomysly :evil_lol: . Ogloszenia bardzo się przydadzą . Teraz mają 3 tygodnie . Myślę że za kolejne 3 będą do oddania :lol: "

Posted

fizia napisał(a):
wypowiedź z 03.04
"Myślę , że będą wielkości jamnika . Cola to nawet przypomina czarnego , podpalanego jamnika . Fanta urodzila się bez ogonka :crazyeye: . Są malutkie i mają drobne łapeczki . Cola jest śmielsza i wszędzie włazi . Fanta za nią , ale sama nie wpada na pomysly :evil_lol: . Ogloszenia bardzo się przydadzą . Teraz mają 3 tygodnie . Myślę że za kolejne 3 będą do oddania :lol: "

Wlaśnie tak :lol: Są malutkie i nie powinny być większe od jamnika.Jeszcze same nie jedzą , ale pracuję nad tym :p .

Posted

w takim badz razie moje przypuszczenia się potwierdzaja i to bedą małe "ala" jamnisie;) mamusia ruda jamniczka a tatuś nie znany!

Posted

Cola to tak umaszczona jak czarny , podpalany jamnik. Najpierw z synem robiliśmy zakłady , czy to dobek , czy rotek . Ale to cienkie i długie :evil_lol: , więc pewnie jamnik .Fanta jest za to podobna sama do siebie :diabloti:

Posted

kaLOlina napisał(a):
oj maluszki jakie kochane!!! a chetni sa???a allegro jest????Bianka jak ci pomoc???szukuj sie jutro wyciagam dwukropke dla ciebie...;)

Nie wiem czy są chętni , bo kontakt jest na panią z TOZu :shake:
Mam nadzieję , że ta bestia Dwukropka ich nie połknie .:evil_lol:

Posted

haha no ona to TAKA bestia jest;)
a serio to dwukropka wyglada sama jak szczeniak ledwo od ziemii odstaje;) mi sie cos nie chce wierzyc ze ma az 12lat-jak malutki szczeniak wyglada!!!

Posted

To już będzię piątą , ledwo odstającą od ziemi istotą w moim domu :evil_lol: . A jak doliczę koty to 7 .:lol: . Jedynie na Rokim się nie potykam , bo on waży 50 kg.:razz: . Mnie też się wydaje , że Kropka jest młodsza. Ale w schronach to jacyś wybitni specjaliści od określania wieku psów pracują.:crazyeye: .Mojego poprzedniego tymczasa Wiórka w schronie określili nawet na 14 lat . Weci , do których ja i Poker z nim chodziłyśmy (profesorowie też) nie byli w stanie określić jego wieku tak precyzyjnie :diabloti: . Raczej nie chcieli się wypowiadać co do tego . Mówili , że wiele czynników powoduje , że pies ma starte , polamane zęby. Złe odżywianie , brak witamin , ogólna zla kondycja powoduje , że pies wydaje się starszy niż jest . Wiórek jak troszkę odżył to biegał jak szczeniak :loveu: . Myślę , że z Kropką może być podobnie.:lol: