Edyta & Regis Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Paskuda: Jeśli nienajmocniejszym aparatem wyszły Ci takie zdjęcia, to plissss, zbieraj na lepszy, abędą już w ogóle zajefajne:multi: . Ryzykuj jak najczęściej ( przynajmniej ze zdjęciami;) ). Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Edyta lepszy to ja bym bardzo chciała, ale na razie ciesze się, że w ogóle jakiś mam :eviltong: Dziękuję za miłe słowa i wklejam kolejną moją porcyjkę: I ostatnia porcja: Na tym kończę moje ryzyko :) Tych co nie mam to biegli albo ze mną w klasie, albo wtedy jak się zajmowałam moim psem, albo wtedy jak np byłam na siku ;-) Quote
Edyta & Regis Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Paskuda: Obejrzalam kolejną porcyjkę Twoich zdjęć i cofam, to co napisałam o kupnie aparatu. Ten jest wystarczający, jeżeli robi TAKIE zdjęcia:thumbs:. Quote
Kasia R Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Super fotorelacja, dziekujemy. Nawet Daszka załapała się na kilka fotek:lol: Quote
Klaudia :-) Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Marysiu dziękujemy za fotke Holi(foksterierka),a o zdjęcia Mikulca upomne się w Łodzi:-) Quote
jovanna Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 jak tak patrze na te foty to az wstyd mi robione przez moejgo syna pokazywac. w imieniu Magdy i swoim pytam sie autorow czy mozemy skopiowac fotki naszych sekcyjnych pieskow aby moc wstawic je na stronke ?... Ja wciaz w lesie jestem z podlinkowywaniem, ale przed polnoca sie uporam mam nadzieje...:roll: Ech czeka mnie jeszcze wrzucanie fot z dzisiejszych pokazow na wystawie... Quote
JIM Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Jeżeli chodzi o moje [ o ile je w ogole chcecie ] to oczywiscie ze tak:lol: Quote
dog_master Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Paula, dziekuje pieknie za pudelka :loveu: Teraz cos ode mnie [jak ktos chce gdzies zamiescic, to prosze bardzo :)] :) Asti Czołgista ;) Catty Dalmatyńczyk ;] Drago Entlebucher ;] Quote
Marysia_i_gończy Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Klaudia :-) napisał(a):Marysiu dziękujemy za fotke Holi(foksterierka), Holi :lol: Muszę zapamiętać :lol: Klaudia :-) napisał(a):a o zdjęcia Mikulca upomne się w Łodzi:-) W sumie to nie wiem, czy to dobry pomysł upominać się u mnie o zdjęcia, bo im bardziej się staram ładnie zrobić jakiegoś psa, tym mi gorzej wychodzi :shake: Beagiel (przyznaję bez bicia - beagli, podobnie jak borderów, niemalże nie rozróżniam) Asti Kubuś Dino CDN Quote
dog_master Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Marysiu, dziekuje jeszcze raz za kolejnego pudelka :* Grr, a tego posta mi wcielo: ;) W przerwie - frisbee! Obok - wózek... Rudi Jinx Juki Quote
Marysia_i_gończy Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 jovanna u mnie jak zwykle - pozwalam fotki kopiować na swoje strony www, galerie czy blogi pod dwoma warunkami: 1. bez wprowadzania zmian (w szczególności bez usuwania podpisu) 2. przysłanie mi na PW info wraz z linkiem do miejsca, gdzie fotka została umieszczona Absolutna gwiazda publiczności, urodzona showwomen - Miiilka :loveu: I to definitywny koniec zerówek z mojej strony. Quote
dog_master Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Saga Regis [chyba ;] po poszulce tak sądzę] Misia Parson jakis - Funt? Podium... Saba CD chyba Hola? Szczekajacą ;] Sznaucer Tervik ;] Tervik jakiś, chyba Belguni ;] Wyżeł ;] Quote
Asti Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Z tego co widzę to nawet dzieci miały agility :D Fajne fotki, musiało być super! Są już oficjalne wyniki? Quote
Marysia_i_gończy Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Więc jeśli ktoś chciałby wiedzieć, jak Paula (Paskuda&Bandzior) robi te świetne zdjęcia, ja znam odpowiedź! :razz: Otóż Paula siedzi, gada sobie, patrzy gdzieś w bok, a aparat kieruje w stronę toru i pstryka... ...też bym tak chciała :lol: :lol: :lol: JUMPING OPEN Regis Blue Jinx Misia (od kiedy erdelom kopiuje się uczy?? :mad:) Kenia Quote
Klaudia :-) Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 No to zaczynamy z fotkami(większość mam spoza torku) Fiona Saba Astro Una Ula i Asti Agility L0 Agility S0 Agility L Open Agility M Open Quote
Saba Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Super fotki, szczególnie ta Saba wychodząca z rękawa :loveu: No i Gnojek latający po frisbee się załapał :evil_lol: Quote
Saba Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 <Super fotki, szczególnie ta Saba wychodząca z rękawa :loveu: No i Gnojek latający po frisbee się załapał :evil_lol:> No dobra dogo wariuje 2 razy to samo :/ Quote
Marysia_i_gończy Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Klaudia dziękuję za Uniaczka! :multi: :multi: :multi: A jaki śliczny portrecik!! :loveu: :loveu: Kenia Juki Fiona Quote
JIM Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Marysia swietne zdjecia :loveu: zreszta jak wszystkich pozostalych rowniez... Paula - wydalo sie :p Quote
Marysia_i_gończy Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Border (Iris?) Border (chyba ten bydgoski...) Obelix Border (Bajka?) CDN (chyba jutro) Quote
jovanna Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Nio to narobilam sie jak gupi osiol...i prosze teraz podziwiac moja prace pod tym linkiem macie wszystko co sie udalo mnie i mojemu synkowi ufocic w miare ostro ;)... Za jakis tydzien czesc fotek pojdzie do kosza reszta bedzie nadal do wgladu. Musi byc na serwerze miejsce na Łodz i inne zawody ;)... POZWALAM KOPIOWAC! oczywiscie moj znak wodny prosze zostawic w spokoju :evil_lol: http://agility_bydgoszcz.republika.pl/zaw.byd.html Quote
Klaudia :-) Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Marysia borderki zgadzają się Iris,Timon,Bajka,cudne fotki:-) Quote
Recommended Posts