Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Edyta & Regis']Renfri to przecież, nie Regis, chociaż postacie z tej samej bajki Sapkowskieg
Edyta, z jednej? :-x

Mokka, szkoda ze masz malo openow large... ale kropki sie znajda prawda, no powiedz ze tak..? :razz: :lol:

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='yassue']
Mokka, szkoda ze masz malo openow large... ale kropki sie znajda prawda, no powiedz ze tak..? :razz: :lol:
Ni ma kropków, sorry. Chyba biegłyśmy zbyt blisko siebie, wydaje mi się, że ja Misiowatą budziłam do życia, jak Ty śmigałaś po torze.

Posted

[quote name='yassue']Edyta, z jednej? :-x

Jeśłi przyjąć,że cała saga o wiedźminie to całość, to z jednej. A co, uraziłam jakiegoś fana Geralta?

Posted

[quote name='Edyta & Regis']Renfri, Renfri. A wyżłowatych sobie nie odpuszczaj, tylko w razie czego ścigaj konsultanta. Czyli mnie;). I sprawdź w komputerku, może jednak zdjęcie Regisława gdzieś Ci się zaplątało?...

[quote name='yassue']Edyta, z jednej? :-x

[quote name='Edyta & Regis']Jeśłi przyjąć,że cała saga o wiedźminie to całość, to z jednej. A co, uraziłam jakiegoś fana Geralta?

[quote name='Edyta & Regis']A poza tym wymachiwanie kijem jest mało wiedźmińskie. Sugerowałabym raczej złożenie ręki w znak Aard.:cool1:

[quote name='yassue']Edyta, kurcze no, nie bylo takiej ikonki :shake: :lol:

Wy se przekazta znak Aksji albo ...inny jakis bardziej wspolczesny :drinking: i wrocmy do zawodow.....:mad:

Posted

Bardzo ślicznie dziewczyny Wam dziękuję za zdjęcia Szanty i CDoluxa :)
Z Szantą w Bydgoszczy zakończyliśmy starty na zawodach. Przechodzi na emeryturę i to jak zasłużoną. Ale napewno polatamy na jakichś pokazach i pobawimy się z dzieciakami.

Nie macie czegoś na poprawę nastroju? coś mnie dziś bardzo zdenerwowało i naprawdę przydałoby się coś.

Pozdrawiam
Dorota

Posted

belgunia napisał(a):
Z Szantą w Bydgoszczy zakończyliśmy starty na zawodach. Przechodzi na emeryturę i to jak zasłużoną.

A więc wszystkiego dobrego dla Szanty :laola: Emerytura zasłużona rzecz godna pozazdroszczenia. Niektórym niestety grozi przedwczesna emerytura :roll:

belgunia napisał(a):
Nie macie czegoś na poprawę nastroju? coś mnie dziś bardzo zdenerwowało i naprawdę przydałoby się coś.

Dorotko, już w weekend zorganizujesz kolejne, wspaniałe, udane jak nigdy zawody :loveu: Już czekam na relacje, ale wiem, że mogą być tylko w jednym "tonie" :multi: :multi: :multi:

Posted

Regis! :loveu:
Tyle wspaniałych zdjęć moich suczy!!! :multi: :multi: :multi: :laola:
Ależ radość mi sprawiłeś! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Daj no mordeczkę, niech Cię wirtualnie uściskam! :loveu: :buzi: