PARSONRK Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Mokka'] Avalon (chyba) tak to Avalon :) Quote
PATIszon Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Mokka napisał(a):Kubuś straszy mnie po nocach ;) . W tym życiu ja się chyba nie nauczę robić zdjęć czarnym futrom :wallbash: Ja Ci dam nie naucze, ja Ci dam! Cwiczyc, trenowac, niegadac!:mad: Quote
Mokka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Border jest border, więc sami sobie zgadujcie, bo ja się nie podejmuję ;) I na koniec zabłąkana Riva Quote
saJo Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Mokka'] Kangur obowiazkowo :evil_lol: Mokka :loveu: Moge przekopiowac foty belgow na forum belgowe? Quote
Mokka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 saJo napisał(a):Kangur obowiazkowo :evil_lol: Mokka :loveu: Moge przekopiowac foty belgow na forum belgowe? Mogiesz :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Mokka a czy ja mogę Unę przekopiować na Uny stronę? :loveu: Quote
Mokka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Mokka a czy ja mogę Unę przekopiować na Uny stronę? :loveu: :fadein: możeszszsz Quote
dog_master Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Mokka, dzieki wielkie za pudla :* Fotki są super :) [i znowu jęzor na wierzchu... ;]] Quote
jovanna Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Mokka']Tego bigielka nie rozpoznaję, niestety ten beagle to Dasza :evil_lol: Quote
aluna&mims Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Dziś dojechałam i ja:lol: Wszystkim dziękuję za świetną zabawę, były to na pewno udane zawody:multi: Wszystkim, ktorzy uwiecznili moich chłopakow na fotach i filmach- tenkju, tenkju, tenkju:loveu: Quote
Mokka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Polna']A Frania gdzieś się nie zapodziała w fotkach? ;) Frania niespecjalnie się udała... :roll: Quote
Edyta & Regis Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 chyba Regis Mokka: Proszę Cię! MOżna nie odróżniać borderów, można nie odróżniać belgów, ale wyżłów?! Renfri to przecież, nie Regis, chociaż postacie z tej samej bajki Sapkowskiego. Regis nie ma żadnych plamek, tylko pojedyńcze białe kudły. I zupełnie inny uśmiech;). Quote
Mokka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Edyta & Regis napisał(a): I zupełnie inny uśmiech;). To jest argument nie do obalenia :lol: . To znaczy, że nie Regis, tylko Renfri? :niewiem: Dobra, odpuszczam sobie wyżły, bo się potem nasłucham. Koniec focenia wyżłów :evil_lol: . Quote
Edyta & Regis Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Mokka napisał(a):To jest argument nie do obalenia :lol: . To znaczy, że nie Regis, tylko Renfri? :niewiem: Dobra, odpuszczam sobie wyżły, bo się potem nasłucham. Koniec focenia wyżłów :evil_lol: . Renfri, Renfri. A wyżłowatych sobie nie odpuszczaj, tylko w razie czego ścigaj konsultanta. Czyli mnie;). I sprawdź w komputerku, może jednak zdjęcie Regisława gdzieś Ci się zaplątało?... Quote
wendka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ja tez wreszcie wracam do zywych :multi: Magdo, dziekuje za super zawody i wszystkim za fantastyczna atmosfere :lol: Marysiu, dog_master i wszystkim focacym dzieki wielkie za sliczne foty Jinxa :multi: i innych psiakow. Mokka Twoje foty z zawodow na zawody sa coraz lepsze :loveu: Dla mnie bomba :loveu: Marysiu, bardzo sie ciesze, ze Cie poznalam wreszcie :loveu: Una to niesamowity wulkanik :evil_lol: Po pracy wloze swoje fotki, nie sa tak ladne i nie mam ich duzo :shake: Nie mialam zupelnie dnia na robienie zdjec, bolala glowa, pic sie chcialo i upal straszny... A te tory tak zlosliwe, ze albo pod slońce, albo obok Mokki i Marysi :roll: Quote
Mokka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Edyta & Regis'] I sprawdź w komputerku, może jednak zdjęcie Regisława gdzieś Ci się zaplątało?... Niestety, wyżeł jest tylko jeden :roll: . W ogóle mam jakoś mało dużych openów, późno wyjęłam aparat, bo musiałam się rozkokosić z klamotami i leń mnie ogarnął. Poza tym w openach biegałam z Misią, a jumping z Leonem też biegłam po Waszym torze, więc musiałam psy szykować. Stąd niektórych nie ufociłam w ogóle. [quote name='wendka']Mokka Twoje foty z zawodow na zawody sa coraz lepsze :loveu: Dla mnie bomba :loveu: Dziękuję, zawstydzasz mnie :oops: . To wszystko przez te rameczki, są czaderskie, nieprawdaż? :loveu: [quote name='wendka'] A te tory tak zlosliwe, ze albo pod slońce, albo obok Mokki i Marysi :roll: Tak, to był problem. Robiłam, co mogłam, aby się od Was odkleić, to mam fotki nierówno ponaświetlane :evil_lol: . Quote
AniaP Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 aluna&mims napisał(a):Dziś dojechałam i ja:lol: Ja wróciłam z tygodniowych wywczasów w niedzielę wieczorkiem i do dzisiaj nie przebrnęłam przez wszystkie posty :oops:, ale widziałam kilka ślicznych :klacz: zdjęć mojego dziabełka, za które bardzo dziękuję. :Rose: Quote
Recommended Posts