Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mokka napisał(a):
Kubuś straszy mnie po nocach ;) . W tym życiu ja się chyba nie nauczę robić zdjęć czarnym futrom :wallbash:

Ja Ci dam nie naucze, ja Ci dam!
Cwiczyc, trenowac, niegadac!:mad:

Posted

Dziś dojechałam i ja:lol:
Wszystkim dziękuję za świetną zabawę, były to na pewno udane zawody:multi:
Wszystkim, ktorzy uwiecznili moich chłopakow na fotach i filmach- tenkju, tenkju, tenkju:loveu:

Posted

chyba Regis

Mokka: Proszę Cię! MOżna nie odróżniać borderów, można nie odróżniać belgów, ale wyżłów?! Renfri to przecież, nie Regis, chociaż postacie z tej samej bajki Sapkowskiego. Regis nie ma żadnych plamek, tylko pojedyńcze białe kudły. I zupełnie inny uśmiech;).

Posted

Edyta & Regis napisał(a):

I zupełnie inny uśmiech;).

To jest argument nie do obalenia :lol: .
To znaczy, że nie Regis, tylko Renfri? :niewiem:

Dobra, odpuszczam sobie wyżły, bo się potem nasłucham. Koniec focenia wyżłów :evil_lol: .

Posted

Mokka napisał(a):
To jest argument nie do obalenia :lol: .
To znaczy, że nie Regis, tylko Renfri? :niewiem:

Dobra, odpuszczam sobie wyżły, bo się potem nasłucham. Koniec focenia wyżłów :evil_lol: .

Renfri, Renfri. A wyżłowatych sobie nie odpuszczaj, tylko w razie czego ścigaj konsultanta. Czyli mnie;). I sprawdź w komputerku, może jednak zdjęcie Regisława gdzieś Ci się zaplątało?...

Posted

Ja tez wreszcie wracam do zywych :multi:
Magdo, dziekuje za super zawody i wszystkim za fantastyczna atmosfere :lol:
Marysiu, dog_master i wszystkim focacym dzieki wielkie za sliczne foty Jinxa :multi: i innych psiakow. Mokka Twoje foty z zawodow na zawody sa coraz lepsze :loveu: Dla mnie bomba :loveu:
Marysiu, bardzo sie ciesze, ze Cie poznalam wreszcie :loveu: Una to niesamowity wulkanik :evil_lol:
Po pracy wloze swoje fotki, nie sa tak ladne i nie mam ich duzo :shake: Nie mialam zupelnie dnia na robienie zdjec, bolala glowa, pic sie chcialo i upal straszny... A te tory tak zlosliwe, ze albo pod slońce, albo obok Mokki i Marysi :roll:

Posted

[quote name='Edyta & Regis'] I sprawdź w komputerku, może jednak zdjęcie Regisława gdzieś Ci się zaplątało?...
Niestety, wyżeł jest tylko jeden :roll: . W ogóle mam jakoś mało dużych openów, późno wyjęłam aparat, bo musiałam się rozkokosić z klamotami i leń mnie ogarnął. Poza tym w openach biegałam z Misią, a jumping z Leonem też biegłam po Waszym torze, więc musiałam psy szykować.
Stąd niektórych nie ufociłam w ogóle.

[quote name='wendka']Mokka Twoje foty z zawodow na zawody sa coraz lepsze :loveu: Dla mnie bomba :loveu:
Dziękuję, zawstydzasz mnie :oops: .
To wszystko przez te rameczki, są czaderskie, nieprawdaż? :loveu:

[quote name='wendka'] A te tory tak zlosliwe, ze albo pod slońce, albo obok Mokki i Marysi :roll:
Tak, to był problem. Robiłam, co mogłam, aby się od Was odkleić, to mam fotki nierówno ponaświetlane :evil_lol: .

Posted

aluna&mims napisał(a):
Dziś dojechałam i ja:lol:

Ja wróciłam z tygodniowych wywczasów w niedzielę wieczorkiem i do dzisiaj nie przebrnęłam przez wszystkie posty :oops:, ale widziałam kilka ślicznych :klacz: zdjęć mojego dziabełka, za które bardzo dziękuję. :Rose: