Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja rowniez dziekuje za fajne zawody, tak jak przewidywalam Bydgoszcz bede wspominac bardzo milo ;) no i dobre wybralam miejsce na powrot do openow, mila atmosfera przegonila wszelkie schizy :loveu:

Fotografowie sie spisali - zimowa posucha (hala) odeszla w niepamiec, fotek jest mnostwo i wszystkie sa super :lol: chociaz chyba z godzine sie przez nie przebijalam (ahh ta dogo.. :evil_lol: )

bardzo tez dziekuje olsztyniankom, dziewczyny super sie mna zajely i w koncu udalo mi sie dotrzec po zawodach na bans w pasymiu :evil_lol:

Posted

yassue napisał(a):

bardzo tez dziekuje olsztyniankom, dziewczyny super sie mna zajely i w koncu udalo mi sie dotrzec po zawodach na bans w pasymiu :evil_lol:

No super że dotarłaś bo podróż miałaś niezłą :evil_lol:

Posted

saJo, spoko, jeśli Twój slimak rozbrykany to mój chyba bawi się w pojawiam się i znikam...:diabloti: szlag mnie trafi za sekundkę... dobrze, że zaraz idziemy się zbierać do Łodzi, może do poniedziałku trochę powstanie:shake:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']

Kenia

Rany, normalnie kenterek jak w morde strzelil.:evil_lol:
Wrzuce tu kiedys dla porownania konia podczas przebiezki to sobie porownacie:cool3:

Posted

W końcu w domku :)
Zawody super, torki ..hmmm interesujące momentami:evil_lol: (zwłaszcza ta 13 w weteranach )
Ogólnie super, szybko, sprawnie, i nagrody liczne:cool3:

Posted

Dopiero dziś mam komputer, w którym obrabiam fotki, więc moje troszki spóźnione, ale są. Nie mam ich zbyt wiele, ale co tam :lol: .

Rośnie nam kolejny plusz

Posted

Tych państwa nie rozróżniam. To chyba jest Alaska, ale jeśli nie, to też się nie zdziwię...

Jeśli tamto było Alaską, to ten ktoś jest Obelixem.

Zaczęło się dość niewinnie, jedna stópka tu, druga tam...

a skończyło się totalną demolką :lol:

Posted

Bardzo wszystkim dziękuję za udział w zawodach, szczególnie tym, którzy potem jeszcze popychali do Łodzi. Dziękuję za pomoc na torze i w sekretariacie. za wyrozumiałośc, że sami staliście w kolejce po podpis do sędziego. :oops: Mam pare pomysłów na usprawnienie organizacji i moze uda sie we wrześniu to wprowadzić w życie.
Mokka cudne fotki Oxy